Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 7 z 23
Szczurzyca: no właśnie...
Idę po dwa metry sznura, uwolnię świat od moich szerokich ramion, krzywych nóg i 55 kg żywej wagi :D
Ile kobiet tyle problemów.

W sumie racja, ja tez stawiam na szczerosc :-)
byłem FP jakieś 3 lata wtedy było inaczej... w 2007 roku zrezygnowałem z Fotki... teraz wróciłem... by zobaczyć co się dzieje... i jak założyłem tematy powitalne i jak zobaczyłem co mi inni odpisują... to aż żal...
A z ciekawostek tematy które są tu podwieszone na MiU ja napisałem i jako pierwszy je podwiesiłem ogólnie to forum było moim dzieckiem.... :P
i jestem tego samego zdania.
Trzeba o siebie dbać ale bez przesady :)
Konto usunięte: byłem FP jakieś 3 lata wtedy było inaczej... w 2007 roku zrezygnowałem z Fotki... teraz wróciłem... by zobaczyć co się dzieje... i jak założyłem tematy powitalne i jak zobaczyłem co mi inni odpisują... to aż żal...
A z ciekawostek tematy które są tu podwieszone na MiU ja napisałem i jako pierwszy je podwiesiłem ogólnie to forum było moim dzieckiem.... :P

e wszystkim umiar należ trzymać. Ale ja go nie trzymam w kilku rzeczach. muzyce, jedzeniu i książkach.
Czytałam kiedyś artykuł w gazecie, który napisała dziewczyna. Jej facet był modelem,zawsze ładny, z ułożoną fryzurą i modnie ubrany. Jak zamieszkali razem to zauważyła, że ginie jej dużo kosmetyków. Raz go przyłapala jak nakładał sobie podkład i korektor w łazience.. Aczkolwiek nie wiem czy to prawda, bo podkład da się zauważyć na twarzy, więc nie sądze, żeby wczesniej tego nie widziała, że używa. Ale to by już było serio przegięcie.

nie lubie szerokich bioder, otylych kobiet :P
jestem milosnikiem wieszakow, chude jest piekne :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Jak zamieszkali razem to zauważyła, że ginie jej dużo kosmetyków. Raz go przyłapala jak nakładał sobie podkład i korektor w łazience..
kiedyś posądzano o to kogoś o loginie MyLifeMusik to było jak byłem FP, problem w tym że chłopak miał taką twarz po prostu.. znałem go... wielu nawet nie znało jednego zdania z języków które znał.. a mimo to oceniali go po wyglądzie.... często podsyłał obraźliwe teksty nie wiem czy jest jeszcze na fotka...
Ale to dobry przykład, ponieważ zadbany facet wg niektórych to po prostu baba a ja uważam że wcale tak nie jest.
Chociaż przykład z tego artykułu to wyjątkowy skrajny przypadek uważam.
Konto usunięte: kiedyś posądzano o to kogoś o loginie MyLifeMusik to było jak byłem FP, problem w tym że chłopak miał taką twarz po prostu .. znałem go... wielu nawet nie znało jednego zdania z języków które znał.. a mimo to oceniali go po wyglądzie.... często podsyłał obraźliwe teksty nie wiem czy jest jeszcze na fotka...
z tym ze MyLifeIsMusik pisal pozniej ze uzywa podkladu o ile sie nie myle.
Konto usunięte: Ale to dobry przykład, ponieważ zadbany facet wg niektórych to po prostu baba a ja uważam że wcale tak nie jest.
Swoją drogą ja wolę bardziej zadbanego niż na odwrót :P Mój narzeczony nie jest lalusiem, ale zapuścił włosy (kiedyś był łysy) i robię mu pasemka, delikatne, blond :-) wcale nie uważam, że wygląda jak laluś. Jest bardzo męski, ma ostre rysy twarzt