Co sądzicie o błyszczykach powiększających usta?
Jakie błyszczyki polecacie? (w przystępnej cenie)
lista tematów
błyszczyk strona 1 z 7
Konto usunięte: Co sądzicie o błyszczykach powiększających usta?
Jakie błyszczyki polecacie? (w przystępnej cenie)
wiem że ktoś uzna to pytanie za głupie... i pedalskie.. ale mam to w duppie...
a co polecicie dla mężczyzny.. wielu moich znajomych nawet mój tato używa pomadki na zimę jak jedziemy w narty i nie widzę w tym nic złego.. ale jedna pomadka od drugiej przecież się czymś różni....
oświeci mnie ktoś :prosi: :)
W sumie sama szminka czy błyszczyk nie powiększają ust, ale kolor i połysk. Czerwony kolor i reszta odcieni powiększają. Moje usta w czerwonej szmince wyglądają jak u żaby. Dlatego używam kolory nude lub jasny brąz.
Ja nie widzę w tym nic pedalskiego. Pomadka ochronna z Bepanthen jest bardzo dobra, jeżeli chodzi Ci o nawilżanie w mroźne dni. Bo zwykłe błyszczyki nic nie dają. Bardziej wysuszają i niszczą usta.
Dzięki dziewczyny.
Ja mam dwa typy:
pomadka nr 1
pomadka nr 2
Czytałem opinie na necie i wiele osób mówi że number łan jest najlepszy a co Wy sądziecie... bo raczej kupię nr 1 :)
Nigdy mi się nie podobał efekt tego powiększenia, usta najczęściej jak obuchnięte wyglądały.
Konto usunięte: a co polecicie dla mężczyzny.. wielu moich znajomych nawet mój tato używa pomadki na zimę jak jedziemy w narty i nie widzę w tym nic złego.. ale jedna pomadka od drugiej przecież się czymś różni....
No i dobrze, używajcie

Nivea Hydrocare, Neutrogena - są bezbarwne, niewidoczne i świetnie nawilżają i chronią wargi przed mrozem i zimnem.
AdRianoXX: Twój narzeczony to musi jechać ze mną do Spiża a Ty powinnaś jako dobra przyjaciółka jechać z nami jako kierowca :D
Eeeej :P nie dam się w to wpier... :P było ustalone, że jedziemy taksówką! :P
Przypuszczam, że one pewnie różnią się głównie nazwą :-) a w składzie i działaniu - nie wiele.
wszystkie balsamy nivea to jedno i to samo, różniące się jedynie zapachem/opakowaniem. dla mnie są do dupy.
ochronny najlepszy jest balsam neutrogeny, taki w tubce, nawilżające tisane np. na zimno dobry jest też sztyft avene.