witajcie moi drodzy.
trochę mnie tu nie było więc zastanawiam się czy ten temat mogę tu jeszcze umieścić.
Mam do was pytanie, używał ktoś z was może NiQuitinu podczas rzucania palenia ?
Jak dał on wam efekty ?
Ja dzisiaj przykleiłam pierwszy plaster, czuje się cholernie słabo i boli mnie ręka, też tak mieliście ? zastanawia mnie to bo nie wiem czy to normalne czy jestem nadwrażliwa na którykolwiek składnik.
Pozdrawiam i z góry przepraszam jeśli ten temat trafił na niewłaściwy dział.
V.
lista tematów
chcę rzucić palenie! strona 3 z 4
Wojna to trwa teraz w Iraku i w Izraelu.
Konto usunięte: Ah przestań, po prostu nikt nie będzie zarzucał mi kłamstwa tylko dlatego, że czegoś nie doczytał lub nie umie przeczytać ze zrozumieniem :-)
tyle z mojej strony
bez odbioru
Jakie kłamstwo?
Źle zrozumiałam i dlatego też się Ciebie spytałam i tyle. A ty robisz już wielkie echo z byle czego.
Konto usunięte: Ah przestań, po prostu nikt nie będzie zarzucał mi kłamstwa tylko dlatego, że czegoś nie doczytał lub nie umie przeczytać ze zrozumieniem :-)
tyle z mojej strony
acha

acha

bitwa w kisielu na kamerkach :D
Konto usunięte: Ty strasznie uparta jestes i za cho*ere nie ustąpisz . nie mówię że nie masz racji ale pamietam że jak tu wróciłaś też miałam zgrzyt z Tobą .
Hmm, sprawa wygląda tak, że obie do siebie za bardzo nie piszemy, ja staram sie unikać rozmów z nią a ona ze mną (tak myślę :woot), tylko nie wiem dlaczego ona ciagle probuje mnie złapac na jakimś błędzie :p nic do mnie nie pisze w zadnych wątkach, dopiero jak wydaje jej się że się pomyliłam to musi to zaznaczyc ;P tak jakby chciala hmm no nie wiem ponizyc mnie? zrobic ze mnie idiotke 'przed chwila pisalas to a teraz to' wg mnie to nie jest normalne i dąży takim zachowaniem do sprzeczki
Chodziło jej o to, ze z kims mieszkasz. itp.