Witam wszystkich
Mam zamiar kupić sobie spodnie. Najlepiej jeansy. Tylko że jest problem :>
Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami . Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max
lista tematów
Spodnie strona 5 z 9
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
styka51: Wiesz... tylko w zeszłym roku obleciałam wszystkie możliwe sklepy, byłam już na serio zdesperowana, szukałam wszędzie i wszystko za szerokie ...
to może kup sobie te wkładki i po prostu idź z nimi do sklepu, dzięki nim stopa jest wyżej i może tak uda Ci się coś znaleźć.
one są silikonowe, wielokrotnego użytku można je normalne odklejać, myć wodą z mydłem a one i tak się nakleją z powrotem.
styka51: Własnie chciałabym takie wysokie... dałabym radę, tylko jakby paluchy mi wyłaziły to ja podziękuję ;c
ja nawet jak sa nizsze, to nie kupie sandalow, bo tez mi stopa leci do przodu i paluchy wylaza:/ chyba ze sa to peep toe, a nie z wycieciem na wszystkie palce. wtedy jakos mi sie ta stopa w miejscu trzyma:)
Tricia: to może kup sobie te wkładki i po prostu idź z nimi do sklepu, dzięki nim stopa jest wyżej i może tak uda Ci się coś znaleźć.
one są silikonowe, wielokrotnego użytku można je normalne odklejać, myć wodą z mydłem a one i tak się nakleją z powrotem.
Będę musiała spróbować... bo chyba nie da się przytyć w samej stopie

Dziękować za rady :)
Zielinek34: Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami
w h&m mierzyłam ostatnio fajne spodnie, odrobinę wyzsze w stanie

animka: w odrobinę lepszych sklepach długość nogawki i szerokość w biodrach dobiera się indywidualnie
Nike to dobry sklep, Adidas tak samo - jest wiodącą marką odzieży sportowej. Ubierają najlepszych sportowców, może powiedz, że nie?

Btw nie widziałam, żeby ktoś dobierał indywidualnie długość do spodni na siłownie

rozumiem Wrangler, Lee itp, buahaha ale Nike?

Konto usunięte: Musisz dobrać taki rozmiar, żeby leżał na skórze a nie wciskał się w nią. Nie wiem jak to wytłumaczyć, tylko czy np nie będą za duże w nogawce itp, bo wtedy lipa, ja jestem taka niewymiarowa, że w biodrach zawsze mam rozmiar XS albo S a na długość musiałabym mieć M, ale M znowu mi wiszą na tyłku i za duże są w udach itp. Porazka:/
:):):)
poza tym od kiedy spodnie na siłownie muszą być super dopasowane w tyłku :)