Witam wszystkich
Mam zamiar kupić sobie spodnie. Najlepiej jeansy. Tylko że jest problem :>
Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami . Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max
lista tematów
Spodnie strona 9 z 9
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Przecież może być też tak, że ktoś zwyczajnie nie nosi biodrówek, bo nie lubi.
I rzeczywiście większość spodni w sklepach to biodrówki. Niestety.
Tricia: river island tylko znam i w sumie lubię, ale moja mama z zawodu jest krawcową i niestety czepia się każdego szwa, każdej niteczki zaciągniętej, materiału, gatunku, tego czy jest krzywo uszyta... jest w sumie perfekcjonistką, więc jak widzi jakąś niedoróbkę to nie ważne czy coś wygląda świetnie i jest w super cenie... i tak tego nie kupi, bo np. rękawy np są krzywo podwinięte a w river island jak w każdej innej sieciówce tak bywa dość często.
zimą piękny płaszczyk sobie tam upatrzyłam... na manekinie super, cena znośna... zdejmuję z wieszaka i okazuje się, że nie ma podszewki i kieszeni... a połowa guzików na podłodze..
jezus

to ja Ci sie nie dziwie, ze nie kupujesz, jak cos takiego sie zdarza

raczej tez staram sie patrzec, jak co jest uszyte i z defektami rzeczy nie kupuje (Akurat wystajaca niteczka to mi nie przeszkadza, bo mozna odciac, ale jesli chodzi o cos krzywo ucietego to bym nie kupila

no i u mnie w ri nie zdarzylo mi sie znalezc rzecz, z ktorej jak to mowisz obsypalyby sie guziki czy cos (no pomijajac przeceny sezonowe, ale ja tam nawet wtedy nie wchodze :) )