Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 127 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
no a jak! nie ma to jak się nayebać i dostać za to kasę

i jak?

masakra

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
macie, czytalam ze Agoosia ma problemy z cera
ja nie mam, ale mialam zima, nie lubie Vichy Dermablend bo mimo ze dobrze kryje to schodzi blyskawicznie i potem mam go na ciuchach, kolnierzach, wszedzie...
polecam ten podklad - kryje lepiej, trzyma sie na twarzy i ma ladne odcienie:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sorry ze taki upackany, zawsze wszystko mam uwalone :D

wiesz co, akurat spoznilas sie o godzine :D
ale to nic, bo wlasnie zamowilam double wear z tym ze light, bo bylam w debenhamsie i mi bardziej odpowiadal niz ten Twoj (tzn troche za ciezki byl :D)
odcien 01 mi akurat najlepiej odpowiada :)
Dziewczyne ide na absolutorium ? tak to sie pisze.
W co tam się ubrać ? - jestem osobą towarzyszącą mojego chłopaka
Mam się ubrać teoretycznie jakbym szła do kościoła ?
czyli ładnie .. bez szmaciarstwa ?
my w Middlesex mieszkamy, z Wembley to juz szybko idzie - jezdzimy M25 (circular - obwodnica dookola Londuny) nie zwariowalismy zeby przez centrum jezdzic

tez uzywam obydwa z sublime bronze i tez sobie chwale

no mieszkac w centrum to by bylo przerypane :D
no wlasnie bardzo dobre, sa - szybki efekt, zero smug :D