Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 172 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
i to właśnie jest dość zabawne patrząc przez pryzmat tego co się dzisiaj dzieje z wiarą, kościołem i tak dalej.
aczkolwiek się nie wypowiadam, bo do kościoła nie uczęszczam, przeczytałam to tylko i wyłącznie dla siebie i zinterpretowałam też dla siebie.
to by zależało od mojego organizmu. jakby chciał nawet mięsa to może bym zjadła
nie chce mi sie szczerze mowiac, kiedys przeczytalem cala biblie jak chcialem zostac ksiedzem.
dobra, cichaj, wiadomo o co cho

a tak w ogole to mnie zmusili do ogolenia nog dzisiaj

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Po pierwsze primo: nie lubię słowa fag ale luz

Po drugie primo: Moze zle sie wyrazilam k+m jest normalne w sensie naturalne, biologicznie poprawne. Co nie oznacza ze odchylenie od normy jest czymś złym a Juz na pewno nie uważam by należało cos takiego tepic. Spójrzmy prawdzie w oczy: od akceptacji do potępienia jest długa droga, a po drodze jest jeszcze tolerancja:)
Załóżmy ze wsród białych łabędzi urodzi sie jeden czarny - bedzie odchyleniem od normy tak czy nie? Ale to ze jest inny nie oznacza ze jest gorszy, no bez przesady

Oczywiscie sa piedolnieci geje tak samo jak hetero, przykładem Moze być pajacykow. Dla mnie nienormalna rodzina (nienormalna w negatywnym aspekcie) bedzie rodzina patologiczna, pełna przemocy, wykorzystywania seksualnego itp.
I oczywiscie jestem za tym by geje mieli prawo adoptowac dzieci spełniając te same wymagania co pary hetero, przede wszystkim to czy potrafią dać miłość i bezpieczeństwo we wszelakim rozumieniu tego słowa. Ludzie musza sie nauczyć oddzielac seksualnośc w tej kwestii, nie ingerujac w to co kto robi w sypialni. Pary hetero okladajace sie biczami i polegające sie gorącym woskiem nie sa pytani w aplijacjach adopcyjnych co robią w łóżku. Tak samo powinni być traktowani geje.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
najgorzej bylo na plegarach

a ja lubie

massacre: Po drugie primo: Moze zle sie wyrazilam k+m jest normalne w sensie naturalne, biologicznie poprawne. Co nie oznacza ze odchylenie od normy jest czymś złym a Juz na pewno nie uważam by należało cos takiego tepic. Spójrzmy prawdzie w oczy: od akceptacji do potępienia jest długa droga, a po drodze jest jeszcze tolerancja:)
Załóżmy ze wsród białych łabędzi urodzi sie jeden czarny - bedzie odchyleniem od normy tak czy nie? Ale to ze jest inny nie oznacza ze jest gorszy, no bez przesady
Oczywiscie sa piedolnieci geje tak samo jak hetero, przykładem Moze być pajacykow. Dla mnie nienormalna rodzina (nienormalna w negatywnym aspekcie) bedzie rodzina patologiczna, pełna przemocy, wykorzystywania seksualnego itp.
I oczywiscie jestem za tym by geje mieli prawo adoptowac dzieci spełniając te same wymagania co pary hetero, przede wszystkim to czy potrafią dać miłość i bezpieczeństwo we wszelakim rozumieniu tego słowa. Ludzie musza sie nauczyć oddzielac seksualnośc w tej kwestii, nie ingerujac w to co kto robi w sypialni. Pary hetero okladajace sie biczami i polegające sie gorącym woskiem nie sa pytani w aplijacjach adopcyjnych co robią w łóżku. Tak samo powinni być traktowani geje.
moja Asia

massacre: Ja sie zastanawiam czy nie iść z reklamacja, byłam dopiero 2 razy. Za pierwszym razem wiedziałam ze mi nie usunie wszystkiego, tak jak pierwszy raz depilatorem, ale za drugim razem to samo, do tego pipe tez niedokladnie
wystawilas pipe do woskowania? ;OOOOOO
ja musze poczekac az mi troche na klacie odrosna, bo nie chwycilo dzis, przemecze sie z woskiem, wole to raz na tydzien czy dwa niz maszynka co drugi dzien

Ja ostatnio kupiłam na Grouponie depilację woskiem wąsika, pach, przedramion i łydek za 19 zł Z pachami pewnie będzie hardkor