malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: ze przeciez z facetem nie da sie jak z facetem

ahahahaha
sie zdecyduj :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  13 Iulie 2011
massacre
massacre: Głównym przesłaniem jest miłość, zrozumienie, przebaczenie.

i to właśnie jest dość zabawne patrząc przez pryzmat tego co się dzisiaj dzieje z wiarą, kościołem i tak dalej.
aczkolwiek się nie wypowiadam, bo do kościoła nie uczęszczam, przeczytałam to tylko i wyłącznie dla siebie i zinterpretowałam też dla siebie.

Martitta
Martitta: Waśnie się nad tym zastanawiałam i chciałam spytać

to by zależało od mojego organizmu. jakby chciał nawet mięsa to może bym zjadła
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ahahahaha sie zdecyduj

znnaczy, ze dwoch facetow nie obcuje ze soba jak facet z kobieta, wiec mi sie to bez sensu wydaje :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz:

Wyrwane z kontekstu na potrzeby kleru :ziew:
Szukaj dalej :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: znnaczy, ze dwoch facetow nie obcuje ze soba jak facet z kobieta, wiec mi sie to bez sensu wydaje

wiem o co ci chodzilo, jednak napisales co innego :rotfl:
Prinz
Prinz
  13 Iulie 2011
massacre
massacre: Wyrwane z kontekstu na potrzeby kleru Szukaj dalej :)

nie chce mi sie szczerze mowiac, kiedys przeczytalem cala biblie jak chcialem zostac ksiedzem.

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem o co ci chodzilo, jednak napisales co innego

dobra, cichaj, wiadomo o co cho :lol:

a tak w ogole to mnie zmusili do ogolenia nog dzisiaj :lol: WOSKIEM :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: dobra, cichaj, wiadomo o co cho a tak w ogole to mnie zmusili do ogolenia nog dzisiaj WOSKIEM

oooooooooooooooo
bolalo?? :pavarotti:
massacre
massacre
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: a czy ty czasem nie bylas fag hag pro adopcjom

Po pierwsze primo: nie lubię słowa fag ale luz :LOL:
Po drugie primo: Moze zle sie wyrazilam k+m jest normalne w sensie naturalne, biologicznie poprawne. Co nie oznacza ze odchylenie od normy jest czymś złym a Juz na pewno nie uważam by należało cos takiego tepic. Spójrzmy prawdzie w oczy: od akceptacji do potępienia jest długa droga, a po drodze jest jeszcze tolerancja:)
Załóżmy ze wsród białych łabędzi urodzi sie jeden czarny - bedzie odchyleniem od normy tak czy nie? Ale to ze jest inny nie oznacza ze jest gorszy, no bez przesady :LOL:

Oczywiscie sa piedolnieci geje tak samo jak hetero, przykładem Moze być pajacykow. Dla mnie nienormalna rodzina (nienormalna w negatywnym aspekcie) bedzie rodzina patologiczna, pełna przemocy, wykorzystywania seksualnego itp.
I oczywiscie jestem za tym by geje mieli prawo adoptowac dzieci spełniając te same wymagania co pary hetero, przede wszystkim to czy potrafią dać miłość i bezpieczeństwo we wszelakim rozumieniu tego słowa. Ludzie musza sie nauczyć oddzielac seksualnośc w tej kwestii, nie ingerujac w to co kto robi w sypialni. Pary hetero okladajace sie biczami i polegające sie gorącym woskiem nie sa pytani w aplijacjach adopcyjnych co robią w łóżku. Tak samo powinni być traktowani geje.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: zmusili do ogolenia nog dzisiaj

Ja sie zastanawiam czy nie iść z reklamacja, byłam dopiero 2 razy. Za pierwszym razem wiedziałam ze mi nie usunie wszystkiego, tak jak pierwszy raz depilatorem, ale za drugim razem to samo, do tego pipe tez niedokladnie

Prinz
Prinz
  13 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oooooooooooooooo bolalo??

najgorzej bylo na plegarach :lol: nogi mam na pol ogolone bo plastrow braklo :lol:

massacre
massacre: Po pierwsze primo: nie lubię słowa fag ale luz

a ja lubie :lol:

massacre
massacre: Po drugie primo: Moze zle sie wyrazilam k+m jest normalne w sensie naturalne, biologicznie poprawne. Co nie oznacza ze odchylenie od normy jest czymś złym a Juz na pewno nie uważam by należało cos takiego tepic. Spójrzmy prawdzie w oczy: od akceptacji do potępienia jest długa droga, a po drodze jest jeszcze tolerancja:) Załóżmy ze wsród białych łabędzi urodzi sie jeden czarny - bedzie odchyleniem od normy tak czy nie? Ale to ze jest inny nie oznacza ze jest gorszy, no bez przesady Oczywiscie sa piedolnieci geje tak samo jak hetero, przykładem Moze być pajacykow. Dla mnie nienormalna rodzina (nienormalna w negatywnym aspekcie) bedzie rodzina patologiczna, pełna przemocy, wykorzystywania seksualnego itp. I oczywiscie jestem za tym by geje mieli prawo adoptowac dzieci spełniając te same wymagania co pary hetero, przede wszystkim to czy potrafią dać miłość i bezpieczeństwo we wszelakim rozumieniu tego słowa. Ludzie musza sie nauczyć oddzielac seksualnośc w tej kwestii, nie ingerujac w to co kto robi w sypialni. Pary hetero okladajace sie biczami i polegające sie gorącym woskiem nie sa pytani w aplijacjach adopcyjnych co robią w łóżku. Tak samo powinni być traktowani geje.

moja Asia :zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Iulie 2011
Prinz
Prinz: najgorzej bylo na plegarach nogi mam na pol ogolone bo plastrow braklo

ahahahahhahaha
to kiedy wracasz na reszte :mrgreen:
Prinz
Prinz
  13 Iulie 2011
massacre
massacre: Ja sie zastanawiam czy nie iść z reklamacja, byłam dopiero 2 razy. Za pierwszym razem wiedziałam ze mi nie usunie wszystkiego, tak jak pierwszy raz depilatorem, ale za drugim razem to samo, do tego pipe tez niedokladnie

wystawilas pipe do woskowania? ;OOOOOO

ja musze poczekac az mi troche na klacie odrosna, bo nie chwycilo dzis, przemecze sie z woskiem, wole to raz na tydzien czy dwa niz maszynka co drugi dzien :ninja:

pijana
pijana
  13 Iulie 2011

Ja ostatnio kupiłam na Grouponie depilację woskiem wąsika, pach, przedramion i łydek za 19 zł :napalony: Z pachami pewnie będzie hardkor :rotfl:

massacre
massacre
  14 Iulie 2011
Prinz
Prinz: wystawilas pipe do woskowania? ;OOOOOO

No ba! Sama sobie nie zrobię, bo boli, maszynka to sie piedolic codziennie nie chce. A tak ktoś za mnie mi zrobi, ja davidowi zeby i mam spokój na dłużej :)
Prinz
Prinz: wole to raz na tydzien czy dwa

Ja mam słabe owlosienie, raz na 3-4 tygodnie chodzę

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  14 Iulie 2011

Asia mam chec wpasc do ciebie do pracy na szybki numerek

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.