Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 176 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
no właśnie. podziwiam ich
massacre: ide do niej i prosze o ser twarogowy, a ona do mnie: "juz nie ma" no szlag! patrze na zegarek a tam cos kolo 9:30 rano
w osiedlowych sklepikach to jak babcie się wybiorą na zakupy o 6 rano to nic dziwnego. ja tam wolę kupować w większych sklepach, lubię almę i piotra i pawła bo jest tak samo cenowo jak w tesco, a jest wszystko ładnie poukładane etc.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: i jak jest taka zajebista kolejka to wychodzą pracownicy i urządzają konkursy i gadają przez głośniki. dajmy na to jest godzina 10.30, a o 9 wróciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu i weź tu śpij, już nie wspomnę jak wracam z imprezy i zaczynam mieć kaca.
czyli nie będę szukac tam mieszkania

Do Almy lubilam wejsc, bo maja duzy wybor przypraw z calego swiata, pyszne sery i wedliny - kuwa znowu zglodnialam... w sumie to caly czas jestem glodna - ide do tesco

do Piotra i Pawla mam sentyment bo jak bylam mala i gdy Piotr i Pawel nie byl jeszcze sieciowka, a powstal w Poznaniu, a ja tamtejsza

ale PiP chyba w Trojmiescie nie ma jeszcze?

miales wpasc do mnie do biura, specjalnie na lancz nie wyszlam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: i jak jest taka zajebista kolejka to wychodzą pracownicy i urządzają konkursy i gadają przez głośniki. dajmy na to jest godzina 10.30, a o 9 wróciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu i weź tu śpij, już nie wspomnę jak wracam z imprezy i zaczynam mieć kaca.

i tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy