Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 305 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Babsy: ale ile roztepow na cyckach mam, jakby mnie kot podrapal ale jak mi stanik wyzej podniesie, to nic nie widac
typowa Polka kuwa jego mac!
przyjmij komplement kobieto, a nie tu niesmialo napomykasz o rozstepach. ktos ci mowi, ze jestes niesamowicie zajebista, to sie mowi: WIEM, DZIEKUJE

niestety ciezko nam wybrac, bo sobie nie trzepiemy - takie konkursy to chlopy sobie moga robic :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja właśnie mam także nic z tego :D
zresztą ostatnio moja matka przeprowadziła ze mną rozmowe o seksie po raz kolejny tylko baardzo baardzo odważniejszą, nawija tam o wszystkim mi powoli i powiedziala że jak będę chciała brac tabletki to żebym waliła do niej to będzie mi kase dawac

polubila chyba K.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre: typowa Polka kuwa jego mac!
przyjmij komplement kobieto, a nie tu niesmialo napomykasz o rozstepach. ktos ci mowi, ze jestes niesamowicie zajebista, to sie mowi: WIEM, DZIEKUJE
DZIEKUJE JOASIU

Sylvinka: Tam widziałam jakieś zdjęcie to nawet nawet była, nie było się do czego przyczepic a jesli nawet tak uważasz to cyckami nadrabiasz wszystko, zazdroszczę Twojemu facetowi :D
DZIEKUJE SYLWUNIU

massacre: okresu nie mialam z 6 miesiecy, implanta mi wyjma, to pewnie dostane i sie wykrwawie za cale pol roku
to długo, własnie wczoraj jak zobaczyłam Twój post o tym to trochę poszperałam bo dlaczego tak mało o tym implancie wiedzialam i tam coś było że babki najdłużej okresu nie miały tak gdzieś 1-3 miesiące a Ty tyle? : O
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...