malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  23 August 2011
massacre
massacre: nie mam wiecej pytan zdjec twoich swojemu facetowi nie pokaze O NIE!

sama mu wysle:rotfl:

massacre
massacre: rozpiedolila mnie tymi ostatnimi fotami

mialam taka nadzieje, ze w koncu mnie docenicie;P

styka51
styka51: Ja się nie dziwie... Jezuuuuu... czemu ja takich gorących zdjęć nie mam?

bierz aparat, faceta i cykajcie;)
Babsy
Babsy
  23 August 2011
Sylvinka
Sylvinka: Tobie cudzie? co Ty gadasz w ogóle, jesteś na drugim w miejscu w moim osobistym rankingu!

teraz mam dupe kwadratowa:mrgreen:

styka51
styka51: Mój miał kiedyś to na tapecie:

nooo, poza mega sexy:sex:
styka51
styka51
  23 August 2011
Babsy
Babsy: bierz aparat, faceta i cykajcie;)

Kiedyś mnie nagrywał, ale potem usunął, bo jeszcze jego brat by zobaczył ( swoją drogą całkiem niezły) i byłoby nie fajnie :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2011
Babsy
Babsy: ale ile roztepow na cyckach mam, jakby mnie kot podrapal ale jak mi stanik wyzej podniesie, to nic nie widac

typowa Polka kuwa jego mac!
przyjmij komplement kobieto, a nie tu niesmialo napomykasz o rozstepach. ktos ci mowi, ze jestes niesamowicie zajebista, to sie mowi: WIEM, DZIEKUJE :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Musicie zrobić oddzielną kategorię - Zdjęcie przy którym najchętniej by trzepano.

niestety ciezko nam wybrac, bo sobie nie trzepiemy - takie konkursy to chlopy sobie moga robic :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  23 August 2011
Babsy
Babsy: teraz mam dupe kwadratowa

Tam widziałam jakieś zdjęcie to nawet nawet była, nie było się do czego przyczepic a jesli nawet tak uważasz to cyckami nadrabiasz wszystko, zazdroszczę Twojemu facetowi :and: :D :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  23 August 2011
Sylvinka
Sylvinka: dziś gdzieś idziemy

Będą seksy? :pavarotti:

Ja pewnie ciotę dziś dostanę... albo jutro. E tam....
massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Jezuuuuu... czemu ja takich gorących zdjęć nie mam?

poubieraj sie jakos fikusnie, twoj ci foty porobi - bedzie gra wstepna :pavarotti:
u nas zawsze sie dobrym seksem konczy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Mój miał kiedyś to na tapecie:

na cyce gabki i robic car wash :w00t:

fajna sunia, mercow nie lubie :D

massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: jego brat by zobaczył ( swoją drogą całkiem niezły)

brat zajety? ile ma lat i ile w bicepsie?

Sylvinka
Sylvinka
  23 August 2011
styka51
styka51: Będą seksy? Ja pewnie ciotę dziś dostanę... albo jutro. E tam....

A ja właśnie mam także nic z tego :D

zresztą ostatnio moja matka przeprowadziła ze mną rozmowe o seksie po raz kolejny tylko baardzo baardzo odważniejszą, nawija tam o wszystkim mi powoli i powiedziala że jak będę chciała brac tabletki to żebym waliła do niej to będzie mi kase dawac :woot:

polubila chyba K.
massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Ja pewnie ciotę dziś dostanę... albo jutro. E tam....

kurde ja okresu nie mialam z 6 miesiecy, implanta mi wyjma, to pewnie dostane i sie wykrwawie za cale pol roku... :and: ale mam nadzieje, ze szybko zajde i znowu bez okresu :rock:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 August 2011
massacre
massacre: dobra dobra, ploty sie szybko roznosza, jak mu powiedzialam, ze moj kolega gej ma ochote na jego dupe, to kazal uciac znajomosc

ahahaha ja bym go pozwal za homofobie! :crylol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  23 August 2011
massacre
massacre: typowa Polka kuwa jego mac! przyjmij komplement kobieto, a nie tu niesmialo napomykasz o rozstepach. ktos ci mowi, ze jestes niesamowicie zajebista, to sie mowi: WIEM, DZIEKUJE

DZIEKUJE JOASIU:zakochany::calusek::calusek::calusek:

Sylvinka
Sylvinka: Tam widziałam jakieś zdjęcie to nawet nawet była, nie było się do czego przyczepic a jesli nawet tak uważasz to cyckami nadrabiasz wszystko, zazdroszczę Twojemu facetowi :D

DZIEKUJE SYLWUNIU:calusek::calusek::calusek:
Sylvinka
Sylvinka
  23 August 2011
massacre
massacre: okresu nie mialam z 6 miesiecy, implanta mi wyjma, to pewnie dostane i sie wykrwawie za cale pol roku

to długo, własnie wczoraj jak zobaczyłam Twój post o tym to trochę poszperałam bo dlaczego tak mało o tym implancie wiedzialam i tam coś było że babki najdłużej okresu nie miały tak gdzieś 1-3 miesiące a Ty tyle? : O
patryyykk
patryyykk
  23 August 2011

gdzie te cycki

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.