Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 302 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Nigdy nie pakował... dużo pracował. Teraz zmienił robotę i o.
W sumie nie żałuje, żadne su.ki do mnie na nk nie wypisują teraz

massacre: dzienks, ja juz jak piedolnieta wczoraj rozmyslalam jaki kolor oczu bedzie mialo, a nawet jeszcze nie zaszlam moj sie ze mnie smial
Ty się nie śmiej.. ja jeszcze nawet nie myślę o tym, żeby zachodzić a sobie krzyżówki robiłam odnośnie koloru włosów i oczu też

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nogi też mam takie nawet
ooo a na tym to byłam dopiero w świetnej formie fizycznej, nie patrzcie na twarz :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
chyba by mnie zabil

styka51: Genetyczne, wiesz geny recesywne itp.
No i na necie takie fajne znalazłam, że można wpisywać kolory i wyszło, że na 75 % oczyska będą piwne a na 25 zielone. I tak samo z kolorem włosów. Choć moja mama wróży mi rude dzieci ;p
ta, mow mi jeszcze, nauka biologii u mnie zakonczyla sie w 8 klasie podstawowki, nawet w liceum juz biologii nie mialam

styka51: U mnie w rodzinie wszystko idzie zgodnie z biologią, mama - szare, tata - piwne, ja z siorą - piwne, włosy też mamy ciemne po ojcu.
no u mnie nie, w ogole ja mam jakies miksy w rodzinie, np z czworki rodzenstwa tylko ja jestem brunetka, reszta blondyni - choc oczy wszyscy mamy duze niebieskie
moj syn z kolei ma rodzicow obydwojga brunetow, w tym ojciec ma ciemnie oczy a kij synek blondyn z niebieskiemi