Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 298 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Sylvinka: UWAGA!!! Potwierdzone info.
Nie ma tu ładniejszej i seksowniejszej kobity niż massacre, o!
Może i ma troszki grubsze nogi i dupcię niż my wszystkie inne, ale to tak dodaje jej uroku że głowa mała. Buzia też ujdzie, ogromne oczy, ogromne babsy i wszystko pięęękne!!!
Oczywko nie chcę się tu podlizywac, ale jako to młodsze pokolenie foruma podziwiam ją nie tylko za to jak potrafi dopasowac do siebie każdy strój ale za całokształt, za charakter i ogólne zachowanie. Pogada o wszystkim, zna się na rzeczy, czasem powie kilka miłych słówek, popodziwia inne, ale też potrafi powiedziec co myśli. Pewnie w tym całym Londynie to fajna z niej babka, NAJLEPSZA kobieta dla swojego mężczyzny i NAJCUDOWNIEJSZA mamamusia dla swojego malutkiego chłopczyka.
Więc teraz życzę Ci, żebyś w końcu córe miała!
mogłabym sobie tak pisac i pisac, ale chyba wszystko co ważne ujęłam w tych najważniejszych słowach :D
http://fmod.szatana.eu/emotki/jb/popychacz.gif
podniecam się jak na nią patrzę
normalnie mam dzisiaj urodziny

a wiesz, ze wczoraj rozmawialismy z moim na temat drugiego bobo, co bedzie jak bedzie dziewczynka?

bukuje sie do lekarza na sobote, wyjmuje z siebie antykoncepcje i jechana

Jak bedzie dziewczynka to mam ochote ja nazwac na Twoja czesc i czesc wszystkich hot Sylwii

Dzieki za ta laurke

Kochana jestes :****
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chociaz tu sie nie zgodze, wiesz jak mnie krecisz

wlasnie, poka dupe - Ty sie kwalifikujesz
a w ogole myslalam o Tobie wczoraj wieczorem na temat tego stroju wiesz koszula kapelusz na styl nocnego klubu
to sobie wyobrazilam Ciebie i z ta grzywka co mialas

normalnie wygladalabys 1000000 razy lepiej niz Demi Moore w Striptease

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail