Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 297 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tez tak miewam
ale ci nie pomoge, glodna jestem a ty mnie znowu wkuwiasz przed moim lancz brejkiem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
znalazlam kawalek, kuwa od dawna sie nie wypinalam do zdjec - juz za stara jestem
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@massacre:
Ej!
Dzwonię wczoraj do swojego i:
- Taka jedna laska na forumie napisała, że jesteś ciasteczko.
- Aha.... A ładna?
- No taka blond byczysz... usta ma fajne.
- Ma faceta?
- No ma, ale coś napomknęła, że mogłybyśmy się na chwilę wymienić.
- Łooo... Hotowata jest?
- Noooo...
- Ale bym ją brał... tak wiesz, bez żadnych pytań, rozmów, bez niczego. Od tyłu i jazda.
- Ale ona w Londku mieszka.
- To co... jak hotowata, to bym się przeleciał!
:
na zdjeciach widac, ze nie ma nic ciekawego - sorry, face that
taaa lecz swe kompleksy

kiedy nie mam, ale pstrykne :D
u mojego znalazlam tylko te foty - widac jedynie oponke i kawaleczki

ja z konkurencji na dupe odpadam - na polskie warunki jest stanowczo za duza - a musze brac pod uwage tez inne gusta - oceniajac swoja dupe wiadomo nie bede obiektywna

to z rekoma na cyckach?

to moj ex mi robil

Nie ma tu ładniejszej i seksowniejszej kobity niż massacre, o!
Może i ma troszki grubsze nogi i dupcię niż my wszystkie inne, ale to tak dodaje jej uroku że głowa mała. Buzia też ujdzie, ogromne oczy, ogromne babsy i wszystko pięęękne!!!
Oczywko nie chcę się tu podlizywac, ale jako to młodsze pokolenie foruma podziwiam ją nie tylko za to jak potrafi dopasowac do siebie każdy strój ale za całokształt, za charakter i ogólne zachowanie. Pogada o wszystkim, zna się na rzeczy, czasem powie kilka miłych słówek, popodziwia inne, ale też potrafi powiedziec co myśli. Pewnie w tym całym Londynie to fajna z niej babka, NAJLEPSZA kobieta dla swojego mężczyzny i NAJCUDOWNIEJSZA mamamusia dla swojego malutkiego chłopczyka.
Więc teraz życzę Ci, żebyś w końcu córe miała!

mogłabym sobie tak pisac i pisac, ale chyba wszystko co ważne ujęłam w tych najważniejszych słowach :D

podniecam się jak na nią patrzę