malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  22 August 2011

Widziałyście?

kruk z bling blingiem :lol:

pijana
pijana
  22 August 2011
http://www.joemonster.org/art/17844/Najbardziej_pozadane_czesci_ciala_gwiazd polecam :D
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie w ogole wkuwia ze duzo filmow fajnych robia w 3D nienawidze na 3d chodzic, brzydzi mnie ubieranie tych okularow

Ja byłam tylko raz i to na starym 3D, też mi się to nie widzi wcale :/
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja byłam tylko raz i to na starym 3D, też mi się to nie widzi wcale :/

Ja za to jestem za ślepa na 3D i nie widze efektu, tzn, widzę ale musze zakłądać okulary na moje okulary i jest lipa/
Poza tym nie fajne to...
pijana
pijana
  22 August 2011
styka51
styka51: Ja za to jestem za ślepa na 3D i nie widze efektu, tzn, widzę ale musze zakłądać okulary na moje okulary i jest lipa/

No ja też właśnie noszę okulary, mam wadę -5, także też by była kapa :/
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.joemonster.org/art/17844/Najbardziej_pozadane_czesci_ciala_gwiazd polecam :D

Fajne to.... :D
W sumie ciekawe jakby wyglądała idealna kobieta, jakby jakiś porządny grafik to zrobił :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja też właśnie noszę okulary, mam wadę -5, także też by była kapa :/

Do okulisty musze się przejść... Eh, nie lubię tego.
pijana
pijana
  22 August 2011
styka51
styka51: W sumie ciekawe jakby wyglądała idealna kobieta, jakby jakiś porządny grafik to zrobił

Jak to jak ?

:crylol: xD
styka51
styka51: Do okulisty musze się przejść... Eh, nie lubię tego.

Ja czekam aż mi się wada zatrzyma i walnę korekcję laserową, ale jeszcze mi nie stoi :crylol: :crylol:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
styka51
styka51: W sumie ciekawe jakby wyglądała idealna kobieta, jakby jakiś porządny grafik to zrobił

styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201106/1308656027_by_SevenHell_500.jpg

Jeżeli to wszystko prawda, to życie jest smutne...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 August 2011
styka51
styka51: One wychodzą bez względu na to jak się ściska

Huhuhu takie boobsy ?:D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 August 2011
styka51
styka51: Jeżeli to wszystko prawda, to życie jest smutne...

koszmar i dramat :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011

Pijana Styka UWAGA! Dostalysmy pierwsza ocenke, oczywko 11 :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: Pijana Styka UWAGA! Dostalysmy pierwsza ocenke, oczywko 11

Fuck yeah :lol2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 August 2011

Aska!!! pytanie ja mam :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze mówiąc to mam jeszcze krem z 3 kroków, do tego krem nawilżający, krem nawilżający pod oczy, mgiełkę nawilżającą do twarzy, tonik, podkład i zieloną bazę pod podkład i wszystkie są normalne, jak to nieperfumowane kosmetyki, a ten krem jednak pachnie inaczej. a puder wręcz pachnie:)

ja mam zestaw 3 krokow numer 3, dwa podklady i puder. najbardziej ostry zapach ma ten rozowy tonik z 3 krokow.
a w pudrze sie zakochalem, jak jest cieplo to tylko korektor pod oczy, krem na twarz i puder ktory polecilas i jest moc.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  22 August 2011
Prinz
Prinz: ja mam zestaw 3 krokow numer 3, dwa podklady i puder. najbardziej ostry zapach ma ten rozowy tonik z 3 krokow.

bo to sam alkohol. ja mam ten tonik z 3 kroków, ale ten bez numerka i on jest do suchej, wrażliwej i jest bez alkoholu - nie ma zapachu w sumie.

Prinz
Prinz: puder ktory polecilas i jest moc.

ten żółty? czy ten 2w1?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.