malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
Babsy
Babsy: Woda w fontannie zawiera 99,9 % spermy

wy jestescie glupie :crylol:

przestancie mnie rozsmieszac

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  22 August 2011
massacre
massacre: ale najwyrazniej jestes online wtedy jak sa te najpiekniesze - uwierz mi, nie omieszkam tez powiedziec kiedy mi sie cos nie podoba

chyba tak;) i czytajac Cie zauwazylam, ze potrafisz komus dopiec, jak trzeba:mrgreen:
Babsy
Babsy
  22 August 2011
massacre
massacre: wy jestescie glupie przestancie mnie rozsmieszac

a ile ludzi sie w niej w lato ochlapuje, az byla wzmianka w lokalnym plociuchu, zeby sie nie maczac, bo to obieg zamkniety i woda nie jest wymieniana, a dalej sie co i rusz ktos brzechta w upal:rotfl:
pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: ja mam takie majtki z Trinny and Susannah push up z gankami, mam w nich dupe jak Beyonce

No właśnie to jest dobre, ale jakby mnie ktoś chwycił za dupę albo klepnął tobym się obawiała, czy nie wyczuł/a, że coś jest nie tak :lol2:
massacre
massacre: czyli szukamy chirurga? czy Dr Frankensteina?

Chyba Styka coś wymodzi :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
styka51
styka51: no w sumie za dużo nie widać z dodatków.. ale jest widoczna moja mega opalenizna i kiecka ;p

pięknie :w00t:
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W paincie ?

Photoscape :D
Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała?

@massacre:
Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała?

Babsy
Babsy: zapraszam na dlzsza wycieczke po Lowiczu, jakbys jeszcze kiedys byla;)

Jak kiedyś będę miała czas to pozwiedzam... ostatnio tylko Tesco szukałam... ale nie znalazłam i byłam koło jakiegoś gimnazjum ;p

massacre
massacre: prosze zglosic kandydature wraz z focia pupci

Spoczko, musze tylko załatwić :d

massacre
massacre: chcesz sie zamienic? na chwile

Nieee... Mimo, że oferta jest kusząca :pavarotti:
massacre
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jakby mnie ktoś chwycił za dupę albo klepnął tobym się obawiała, czy nie wyczuł/a, że coś jest nie tak

nie wiem ilu chlopa cie dziennie za dupe lapie, ale moj Jarek tych gaci nie lubi - raz ze sa zabudowane wiadomo - a on toleruje tylko striny, najlepiej jakby skladaly sie z trojkacika i samych paskow :ninja: a poza tym jak mnie klepie to sie wkurza ze on gabek nie chce macac :crylol:
no ale na ulicy sie patrza a nie dotykaja :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba Styka coś wymodzi :D

jeste ciekawa co naprodukuje :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
styka51
styka51: 2 minuty temuCytuj fragment | Cytuj całość pijana: W paincie ? Photoscape :D Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała? @massacre: Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała? Babsy: zapraszam na dlzsza wycieczke po Lowiczu, jakbys jeszcze kiedys byla;) Jak kiedyś będę miała czas to pozwiedzam... ostatnio tylko Tesco szukałam... ale nie znalazłam i byłam koło jakiegoś gimnazjum ;p massacre: prosze zglosic kandydature wraz z focia pupci Spoczko, musze tylko załatwić :d massacre: chcesz sie zamienic? na chwile Nieee... Mimo, że oferta jest kusząca

POMINEŁAŚ MNIE! :foch: :martuska:
massacre
massacre
  22 August 2011
Babsy
Babsy: i czytajac Cie zauwazylam, ze potrafisz komus dopiec, jak trzeba

jestem szczera, to wszystko :D nie wszystko musi mi sie podobac

Babsy
Babsy
  22 August 2011
styka51
styka51: Jak kiedyś będę miała czas to pozwiedzam... ostatnio tylko Tesco szukałam... ale nie znalazłam i byłam koło jakiegoś gimnazjum ;p

jesli to bylo nr 2 im wegnera, naprzeciwko parku, to juz mialas niedaleko;)
massacre
massacre
  22 August 2011
styka51
styka51: Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała?

mozesz, chetnie sie posmieje :rotfl:
juz i tak sie smieje do monitora :ninja: jak jakas pedolnieta

Babsy
Babsy
  22 August 2011
massacre
massacre: jestem szczera, to wszystko :D nie wszystko musi mi sie podobac

pewnie:) wola najgorsza prawde od najslodszego klamstwa:)
styka51
styka51
  22 August 2011
massacre
massacre: jeste ciekawa co naprodukuje

Uwaga oto moje dzieło:

Babsy
Babsy: esli to bylo nr 2 im wegnera, naprzeciwko parku, to juz mialas niedaleko;)

A tak .... byłam tam :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Babsy
Babsy: pewnie:) wola najgorsza prawde od najslodszego klamstwa:)

jak kazdy :-) ja na klamstwo dostaje furii

a w ogole to wyjezdzam na wakacje :crylol: DO ZABRZA (z Rudy ŚL, jakies 12 km ode mnie :crylol:) do piatku zostaje u Szwagra i jego dziewczyny, ciesze sie bardzo bo nasze stosunki bardzo bardzo bardzo sie poprawily, wczesniej nie spotykalismy sie w ogole a ostatnio 1,2,3 spotkanie i teraz czesto zostajemy u nich na noc :-)
pijana
pijana
  22 August 2011
styka51
styka51: Mogę wykorzystać kawałek Twojego ciała?

No raczej :napalony: :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.