malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  22 August 2011
styka51
styka51: Uwaga oto moje dzieło:

ale dupencja:D

styka51
styka51: A tak .... byłam tam :D

jakies 500, 600 m i znalazlabys tesco;) dedukyje, ze na slubie w takim razie bylas moze u sw. Ducha kawalek dalej:D?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
styka51

goraca suczka :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 August 2011

wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk? :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  22 August 2011
styka51

Mega ! :rotfl:
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pięknie

Dziękować :D

[color=violet]kurna I LOVE THIS FORUM normalnie
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mega !

podbijam :crylol:
pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk?

:crylol: :crylol:
styka51
styka51
  22 August 2011
Babsy
Babsy: jakies 500, 600 m i znalazlabys tesco;) dedukyje, ze na slubie w takim razie bylas moze u sw. Ducha kawalek dalej:D?

Nie... na ślubie byłam na ul. Brzozowej u Matki Bożej Nieustającej Pomocy...

Babsy
Babsy: ale dupencja:D

Brałabym na sucho :D

massacre
massacre: wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk?

Łahahahaha :D
Pierwszy raz śmieję się w głoś siedząc na forumie :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
http://www.youtube.com/watch?v=oeoPtz0F2Ck

Pamiętacie tą bajke? Ja ją miałam nagraną na video i kurcze tak sie wzruszyłam jak to zobaczyłam :zakochany:
massacre
massacre
  22 August 2011

o mam! tylko nie zglaszajcie, jestem ciekawa kiedy sie skapna :rotfl:

juz nikt nie powie, ze jestem gruba :crylol:

massacre
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=oeoPtz0F2Ck Pamiętacie tą bajke? Ja ją miałam nagraną na video i kurcze tak sie wzruszyłam jak to zobaczyłam

ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya :zakochany:
Piekna I bestia, mala syrenka, kopciuszek, zakochany kundel... achhh spiaca krolwena

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
massacre
massacre: ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya Piekna I bestia, mala syrenka, kopciuszek, zakochany kundel... achhh spiaca krolwena

masakra, chciałabym wrócić do tamtych czasów.. :zakochany: moja była akurat ta ulubiona i jeszcze spiąca królewna.
styka51
styka51
  22 August 2011
massacre
massacre: o mam! tylko nie zglaszajcie, jestem ciekawa kiedy sie skapna

Hahahaha !
Mocne w uj :crylol:

massacre
massacre: ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya Piekna I bestia, mala syrenka, kopciuszek, zakochany kundel... achhh spiaca krolwena

Dawno nic Disneya nie oglądałam... oprócz Donalda...
Muszę sobie coś sciągnąć na kompa ;)
pijana
pijana
  22 August 2011

A teraz praktycznie wszystkie bajki robią w 3D, to już nie ma tego uroku co kiedyś wg mnie :nie:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A teraz praktycznie wszystkie bajki robią w 3D, to już nie ma tego uroku co kiedyś wg mnie

mnie w ogole wkuwia ze duzo filmow fajnych robia w 3D :wtf: nienawidze na 3d chodzic, brzydzi mnie ubieranie tych okularow
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.