malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  22 August 2011
styka51
styka51: Łowiczu..

w Łowiczu bylas na weselu? toc ja stamtad jestem:w00t: a gdzie bylas:D?

styka51
styka51: osoba na początku dostawała półmisek z mięsem, wybierała to co chce i podawała kolejnej osobie i tak do samego końca.

ano tak jest:) ale zazwyczaj chodzi kilku kelnerow, a jak nie ma kolo nas zarcia, to sie podbiera ze stolu obok:P
Babsy
Babsy
  22 August 2011
massacre
massacre: masz najlepsze cyce na forumie

a ja to co:and: czuje sie niedoceniona:smutny:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
Babsy
Babsy: a ja to co czuje sie niedoceniona

u Ciebie mi sie ogolnie figura podoba, lubie jak dupa i biodra wypelniaja ladnie spodnie, a nie wszedzie luz - wiesz o co cho? taka kobieca figura :napalony: nie w sensie jak dziewczynki w przedszkolu wszystkie spodnie luzne sa :D nie wiem jak to okreslic, jak nie wiesz o co chodzi to trudno :rotfl:
masz ksztalt klepsydry co dla kobiety powinno byc duma wiec sie opanuj :P

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet tak mocno ,że Twoje piersi wychodzą na wierzch?:D

One wychodzą bez względu na to jak się ściska :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co kraj to obyczaj, a to pewnie od obsługi zależy.

Wiesz... w sumie na stole miejsca nie było.. tzn strasznie wąskie stoły były i przez to ta przelotówka taka;p

massacre
massacre: styka ale pieknie wygladasz masz najlepsze cyce na forumie

O żesz..
Dziękuję straszliwie... :D Się podjarałam niesamowicie ^^

massacre
massacre: pijana ma najlepsze nogi

PODBIJAM^^

massacre
massacre: dup

Mam jedną kandydatkę :D

massacre
massacre: ile ma lat to ciasteczko?

24 w lutym :lol:
styka51
styka51
  22 August 2011
Babsy
Babsy: w Łowiczu bylas na weselu? toc ja stamtad jestem a gdzie bylas:D?

Lolu :D
Nie wiedziałam, ja tu narzekam, a się okaże, że rodzina z panną młoda jesteś i doniesiesz :lol:
Ślub w Łowiczu a wesele w Świeryżu było.

Babsy
Babsy: a ja to co czuje sie niedoceniona

Ty sama z siebie tak zayebiście wyglądasz, że komplementów nie trzeba :D
pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: pijana ma najlepsze nogi

styka51
styka51: PODBIJAM^^

Oj, dzięki :D Żebym jeszcze miała większy tyłek toby było idealnie, ale trochę rośnie powoli, może jeszcze będą ze mnie ludzie :rotfl:
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj, dzięki :D Żebym jeszcze miała większy tyłek toby było idealnie, ale trochę rośnie powoli, może jeszcze będą ze mnie ludzie

Aż se musiałam sprawdzić, nie masz zdjęcia, co by było tyłek widać ;c
Ale z takimi girami jak Twoje to można świat zawojować :D
pijana
pijana
  22 August 2011
styka51
styka51: Aż se musiałam sprawdzić, nie masz zdjęcia, co by było tyłek widać ;c Ale z takimi girami jak Twoje to można świat zawojować :D

Nawet jakbym miała toby nie było go widać, ahaha :rotfl: Ale znowu jakbym miała za duży tyłek to też bym narzekała :D
Weźmiemy Twoje cyce, moje nogi, twarz od Asi i stworzymy ideał :rotfl:
Babsy
Babsy
  22 August 2011
massacre
massacre: u Ciebie mi sie ogolnie figura podoba, lubie jak dupa i biodra wypelniaja ladnie spodnie, a nie wszedzie luz - wiesz o co cho? taka kobieca figura nie w sensie jak dziewczynki w przedszkolu wszystkie spodnie luzne sa :D nie wiem jak to okreslic, jak nie wiesz o co chodzi to trudno masz ksztalt klepsydry co dla kobiety powinno byc duma wiec sie opanuj :P

juz sie uspokajam;P ale kazdej cos sypiesz, a ja tez chce komplementa od laski, od facetow juz mi sie nudza:lol2:

styka51
styka51: Nie wiedziałam, ja tu narzekam, a się okaże, że rodzina z panną młoda jesteś i doniesiesz Ślub w Łowiczu a wesele w Świeryżu było.

hm, w Swieryzu o ile dobrze pamietam nie mam nikogo z rodziny;) a w ogole skad jestes:)?

styka51
styka51: Ty sama z siebie tak zayebiście wyglądasz, że komplementów nie trzeba :D

niby ze o sprawach oczywistych sie nie mowi;P? czasem sie miewa gorsze dni, kiedy trzeba uslyszec to od kogos;)
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Weźmiemy Twoje cyce, moje nogi, twarz od Asi i stworzymy ideał

O kurna.. Kobieta ideał :D
Zaraz stworzę ideała :D

Babsy
Babsy: hm, w Swieryzu o ile dobrze pamietam nie mam nikogo z rodziny;) a w ogole skad jestes:)?

WLKP okolice Konina ;)

Babsy
Babsy: niby ze o sprawach oczywistych sie nie mowi;P?

Oczywista oczywistość :D
pijana
pijana
  22 August 2011
styka51
styka51: Zaraz stworzę ideała :D

W paincie ? :rotfl:
Babsy
Babsy
  22 August 2011
styka51
styka51: WLKP okolice Konina ;)

zapraszam na dlzsza wycieczke po Lowiczu, jakbys jeszcze kiedys byla;) za nonsesopedia zacytuje uroki swojego zadupia:
Konto usunięte
Konto usunięte: Turystyka Głównym ośrodkiem turystycznym jest centrum łowickiej burżuazji , czyli łowickie błonie. Na górce zbierają się wieśniaki z miasta i popijają tanie wino ze sklepu monopolowego na ulicy Koziej otwartego nawet w niedziele i święta, czego LPR z całą pewnością nie popiera.Miejscem w którym również można o o każdej porze dnia i nocy dokonać zakupu napoju alkoholowego, tudzież innego energetyka jest sklep monopolowy znajdujący się przy ulicy Mostowej. Sam monopol jest powszechnie nazywany "Mostówką". Przemysł Największym zakładem produkcyjnym jest Agros Nova, produkujący dżemy i najbardziej pomidorowo-pomidorowo-pomidorowo-pomidorowy sok pomarańczowy firmy Łowicz. Religia Mieszkańcy chodzą w niedzielę do kościoła, aby wspomóc byłego księdza i proboszcza parafii św. Ducha, Franciszka Augustyńskiego, który uciekł z kraju z powodu długów hazardowych. Niektórzy w tym samym celu dają datki na Alojzego Orszulika, biskupa seniora, jednego z bogatszych Polaków, a wszystko po to, aby chłopczyk mógł sobie strzelić winko mszalne po godzinach pracy. Ciekawostki W Łowiczu jest ulica przez którą nie przejdzie ani Husajn ani Bin Laden... a mianowicie ulica Bielawska. Na ulicy Świętojańskiej mieści się biuro, które wszyscy rolnicy mają w głębokim poważaniu, z uwagi na bardzo "wysokie" kompetencje osób tam pracujących. Możemy tam spotkać tak ciekawe postaci jak: Kaczkę Dziwaczkę, Wandę co Niemca nie chciała, lecz całej wsi dała oraz Wielkiego Łysego Brata, który na gwałt potrzebuje pań do pracy (nie tylko biurowej). Wysyp Hassanowi na stolik sól a usłyszysz: my ass lipaz, czyli po polsku: parzy mnie dupa. Słynny na całym świecie Dj Kwiatek do poszczania muzyki używa mp3, odcięcie prądu w konsoli nie przeszkadza mu w dalszym kręceniu potencjometrami. W łowickim skate park bujnie rozwija się emołszional grup w skórcie EMO. Taksówkarz w Passacie to frajer. (Twarz) na placu zabaw piją geje a w piaskownicy lesby. Gdy masz dużo czasu idź do ProElektroniks, zostaniesz obsłużony po 3h 45min i 7s i usłuszysz idź z tym do szefa. Od czasu powstania tureckiego baru "Kebab u Hasana" liczba bezdomnych psów w mieście zmniejszyła się o 50% i dalej spada. Pan Hasan zyskał wielką sympatię Łowiczan, szczególnie złodziei i narkomanów. Łowicz znany jest z tego, że lubią go wszystkie sztućce. Woda w fontannie zawiera 99,9 % spermy co jest spowodowane ostatnimi wybrykami psów i jednego pijaka. Brama na starym rynku to główne miejsce ustawek. Policyjne lodówki nie mogą jeździć po Łowiczu gdyż zgodnie z prawem stanowym texsasu gdy na dworze jest powyżej 30 C nie można wchodzić do lodówek. Ulica Zduńska była kiedyś zasiedlona głównie przez łowickich Żydów, dziś jest tam mnóstwo biur kredytowych, co tematyką nawiązuje do tamtych zamierzchłych czasów (szczególnie powybijane szyby po każdym weekendzie). W Łowiczu nadal utrzymuje się bardzo wysoki popyt na kije podpierające drzewka sadzone przy chodnikach. Świadczy to o wielkim praniu, które ogarnęło wiele osiedli. Hassan na trójkącie to Hassan, a na starym rynku to Husajn, w woli ścisłości. Szkoła przy ul. Podrzecznej to tzw. Hogwart. Szkoła w której corocznie spożywa się największą ilość wyrobów alkoholowych oraz zostaje spalona największa ilość papierosów a także innych substancji podczas spalania których powstaje ogromna ilość dymu znajduje się przy ulicy Kaliskiej.Biorąc pod uwagę, że na każdym korytarzu znajdują sie 2 palarnie uczniowskie i 1 dla nauczycieli korytarze są praktycznie bez przerwy zadymione.Plusem tej cudownej szkoły jest parking, teoretycznie znajdujący sie przy miejskiej pływalni ale zazwyczaj korzystają z niego uczniowie i nauczyciele Ekonoma. Natomiast szkoła im. Józefa Chełmońskiego jest szkołą dla wychuchanych dzieci, których rodzice mają gruby portfel i mają znajomości w owej szkole. Wg. rodziców nie ma tu picia, jest sama nauka, wg. dzieci nie ma tu nauki, jest samo picie. Poza wychuchanymi dziećmi bogatych rodziców uczęszczają tam także przedstawiciele wszelkiego typu subkultur: EMO, gotów, punków itp. Są to osoby które uważają, że wyróżniają się z tłumu, a tak naprawdę można u nich stwierdzić zaburzenie psychiczne. W szkole przy ul. Blich co roku jest organizowany konkurs na największego buraka roku, zawsze wygrywa go byk na ocieleniu. Miasto cierpi na przewlekły brak miejsc pracy dla ludzi z wyższym wykształceniem
massacre
massacre
  22 August 2011
styka51
styka51: Mam jedną kandydatkę :D

prosze zglosic kandydature wraz z focia pupci
styka51
styka51: 24 w lutym

chcesz sie zamienic? :ninja: na chwile :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Żebym jeszcze miała większy tyłek toby było idealnie, ale trochę rośnie powoli, może jeszcze będą ze mnie ludzie

ja mam takie majtki z Trinny and Susannah push up z gankami, mam w nich dupe jak Beyonce :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: Weźmiemy Twoje cyce, moje nogi, twarz od Asi i stworzymy ideał

czyli szukamy chirurga? czy Dr Frankensteina? :rotfl:

Babsy
Babsy: ale kazdej cos sypiesz

no nie przesadzaj, rzadko kiedy komplementy daje i rzadko ktorej kobiecie - wybredna jestem i malo ktora mi sie podoba - moze tego nie zauwazylas, ale najwyrazniej jestes online wtedy jak sa te najpiekniesze - uwierz mi, nie omieszkam tez powiedziec kiedy mi sie cos nie podoba :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 August 2011

majty z gabkami *

massacre
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: styka51: Zaraz stworzę ideała :D W paincie ?

:crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.