malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
Martitta
Martitta: jasny popielaty bląd. Zobaczymy co wyjdzie

a mi sie tak podobaly Twoje wlosy ze znowu w sklepie sie zastanawialam nad bezowym blondem bo pisalas ze masz :rotfl:

no ale standardowo wybralam popielaty :D
wrzuc foty !
na poczatek wzielam frosted blond

a po tygodniu znowu popielaty :ninja: chyba jestem uzalezniona :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przy cerze z problemami

dlatego zaznaczylam, ze u mnie jest spoko, bo mam cere raczej sucha i nie mam z nia zadnych problemow, a wiem ze Marta ma cere tlusta...

Konto usunięte
Konto usunięte: W jakim wieku dzieci moga uzywac np. normalnych plynow do kapieli czy zeli pod prysznic, a nie specjalnie przeznaczonych dla dzieci, wie ktos?

ja mojego przestalam kapac w plynach niemowlecych typu johnson jak skonczyl 2 lata, choc czasem kupie bo ladnie pachnie i go lubie :)
w kazdym badz razie tak czy siak kupuje mu dalej dzieciece, juz dla starszych dzieci, zeby nie szczypalo go nic w oczy. Mi sie wydaje ze im pozniej tym lepiej, wykapalam go pare raze w zwyklym plynie nic sie nie dzialo. Grunt by nie uzywac plynow perfumowanych (np takich w zestawach z perfumami) bo zawieraja alkohol i moze piec.

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie nie chce go uczulic czasem na nic

nie wydaje mi sie zeby go to uczulilo :woot: dobrze przestawiac stopniowo na nasze dorosle rzeczy tak jak np zwykly proszek do prania, bo moze sie okazac na odwrot nadmierne "dbanie" moze oslabic skore na dzialanie zwyklej chemii w przyszlosc - ale na tym to ja sie akurat tak nie znam. jestes dosc jasna, jak twoj syn jest taki jasny jak ty, to na pewno ma wrazliwsza skore niz moj.
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja kumpela była w 9-tym miesiącu ciąży, w zeszłym tyg. była na usg i wszystko było ok, 3 dni temu przestała czuć jego ruchy, dziecko zmarło... Coś strasznego, nie wyobrażam sobie co ona przeżywa...

moja kumpela stracila corke w zeszlym roku :C po porodzie, wszystko bylo ok, lekarze schrzanili sprawe... Zaszla znowu, ma termin na wrzesien/ pazdziernik - ciesze sie, ze dala rade - ja nie wiem czy po czyms takim zdecydowalabym sie tak szybko na dziecko :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takie kremy na zaczerwienia trzeba stosować i stosować żeby cokolwiek pomogły, jednak ten o dziwo, działa już po paru, regularnych użyciach, z tym że na pewno to za krótko aby działał długoterminowo.

a pod makijaz sie nadaje? czytalem ze jakas budyniowa konsystencje ma.
to ten?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  22 August 2011
Prinz
Prinz: a pod makijaz sie nadaje? czytalem ze jakas budyniowa konsystencje ma.

ten. jest dość gęsty, ale dobrze się wchłania. jest gęstszy od tego nawilżającego, co mnie dziwi, ale oprócz smrodu nic mi w nim nie przeszkadza. pod makijaż ok.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten. jest dość gęsty, ale dobrze się wchłania. jest gęstszy od tego nawilżającego, co mnie dziwi, ale oprócz smrodu nic mi w nim nie przeszkadza. pod makijaż ok.

dzieki, przyzwyczailem sie juz ze kosmetyki clinique maja specyficzny zapach :mrgreen:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja kumpela była w 9-tym miesiącu ciąży, w zeszłym tyg. była na usg i wszystko było ok, 3 dni temu przestała czuć jego ruchy, dziecko zmarło... Coś strasznego, nie wyobrażam sobie co ona przeżywa...

Na pewno nie jest to za ciekawe przeżycie,współczuje.
U mnie po ostatniej burzy zginął młody facet, 31 lat. Chciał odłączyć prąd w nowo wybudowanym domu. Piorun go poraził. Za miesiąc jego żona urodzi mu syna.
styka51
styka51
  22 August 2011

W piątek lub sobotę pytałam się jakie dodatki ubrac od kiecki na wesele;p
Ubrałam kolczyki wkręty, bransoletkę i dwa pierścionki ( ciągle je noszę) i wyglądałam tak:

no w sumie za dużo nie widać z dodatków.. ale jest widoczna moja mega opalenizna :lol: i kiecka ;p

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 August 2011
styka51
styka51: no w sumie za dużo nie widać z dodatków.. ale jest widoczna moja mega opalenizna i kiecka ;p

Twój facet Cię ścisnął tak,że chyba wszystkie soki z Ciebie wycisnął przy okazji :ziober2:
mmaryjka
mmaryjka
  22 August 2011
Prinz
Prinz: dzieki, przyzwyczailem sie juz ze kosmetyki clinique maja specyficzny zapach

szczerze mówiąc to mam jeszcze krem z 3 kroków, do tego krem nawilżający, krem nawilżający pod oczy, mgiełkę nawilżającą do twarzy, tonik, podkład i zieloną bazę pod podkład i wszystkie są normalne, jak to nieperfumowane kosmetyki, a ten krem jednak pachnie inaczej. a puder wręcz pachnie:)
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Twój facet Cię ścisnął tak,że chyba wszystkie soki z Ciebie wycisnął przy okazji

Hahaha ;p
Na dodatek ta moja mina, mało mięsa było i dlatego :ninja:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 August 2011
styka51
styka51: Na dodatek ta moja mina, mało mięsa było i dlatego

Wyglądasz jak byś była niepocieszona z tego,że on tak mocno ściska :D
styka51
styka51
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyglądasz jak byś była niepocieszona z tego,że on tak mocno ściska :D

Lubię jak mnie ściska, nawet bardzo, ale ciii ;p

Ej na serio dziwne zwyczaje w tym Łowiczu... był stół długi na 7 m osoba na początku dostawała półmisek z mięsem, wybierała to co chce i podawała kolejnej osobie i tak do samego końca. Wiadomka, że ostatni nie mieli wyboru. Jak poszłam z moim do toalety i wróciliśmy, a podawali akurat jakieś mięsiwo, to dostałam półmisek z 1 - jednym żeberkiem, pofatygowałam się do pani kelnerki i przynieśli nam caaały, nowy półmisek mięska, to sobie wybrałam de voailla i schabowego na zaś ;p
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 August 2011
styka51
styka51: Lubię jak mnie ściska, nawet bardzo, ale ciii ;p

Nawet tak mocno ,że Twoje piersi wychodzą na wierzch?:D

styka51
styka51: Ej na serio dziwne zwyczaje w tym Łowiczu... był stół długi na 7 m osoba na początku dostawała półmisek z mięsem, wybierała to co chce i podawała kolejnej osobie i tak do samego końca. Wiadomka, że ostatni nie mieli wyboru. Jak poszłam z moim do toalety i wróciliśmy, a podawali akurat jakieś mięsiwo, to dostałam półmisek z 1 - jednym żeberkiem, pofatygowałam się do pani kelnerki i przynieśli nam caaały, nowy półmisek mięska, to sobie wybrałam de voailla i schabowego na zaś ;p

Co kraj to obyczaj, a to pewnie od obsługi zależy.
massacre
massacre
  22 August 2011

styka ale pieknie wygladasz :w00t:
masz najlepsze cyce na forumie

wg mojego prywatnego rankingu :swir:
pijana ma najlepsze nogi
ty cyce... zrobie sobie jeszcze ranking na twarz... brzuchow i dup nie chcecie pokazywac,,, :ninja:

massacre
massacre
  22 August 2011
styka51
styka51: Lubię jak mnie ściska, nawet bardzo, ale ciii ;p

ile ma lat to ciasteczko? :pavarotti:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.