Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 289 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
a mi sie tak podobaly Twoje wlosy ze znowu w sklepie sie zastanawialam nad bezowym blondem bo pisalas ze masz

no ale standardowo wybralam popielaty :D
wrzuc foty !
na poczatek wzielam frosted blond

a po tygodniu znowu popielaty

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dlatego zaznaczylam, ze u mnie jest spoko, bo mam cere raczej sucha i nie mam z nia zadnych problemow, a wiem ze Marta ma cere tlusta...
Konto usunięte: W jakim wieku dzieci moga uzywac np. normalnych plynow do kapieli czy zeli pod prysznic, a nie specjalnie przeznaczonych dla dzieci, wie ktos?
ja mojego przestalam kapac w plynach niemowlecych typu johnson jak skonczyl 2 lata, choc czasem kupie bo ladnie pachnie i go lubie :)
w kazdym badz razie tak czy siak kupuje mu dalej dzieciece, juz dla starszych dzieci, zeby nie szczypalo go nic w oczy. Mi sie wydaje ze im pozniej tym lepiej, wykapalam go pare raze w zwyklym plynie nic sie nie dzialo. Grunt by nie uzywac plynow perfumowanych (np takich w zestawach z perfumami) bo zawieraja alkohol i moze piec.
nie wydaje mi sie zeby go to uczulilo

Konto usunięte: Moja kumpela była w 9-tym miesiącu ciąży, w zeszłym tyg. była na usg i wszystko było ok, 3 dni temu przestała czuć jego ruchy, dziecko zmarło... Coś strasznego, nie wyobrażam sobie co ona przeżywa...
moja kumpela stracila corke w zeszlym roku :C po porodzie, wszystko bylo ok, lekarze schrzanili sprawe... Zaszla znowu, ma termin na wrzesien/ pazdziernik - ciesze sie, ze dala rade - ja nie wiem czy po czyms takim zdecydowalabym sie tak szybko na dziecko

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Moja kumpela była w 9-tym miesiącu ciąży, w zeszłym tyg. była na usg i wszystko było ok, 3 dni temu przestała czuć jego ruchy, dziecko zmarło... Coś strasznego, nie wyobrażam sobie co ona przeżywa...
Na pewno nie jest to za ciekawe przeżycie,współczuje.
U mnie po ostatniej burzy zginął młody facet, 31 lat. Chciał odłączyć prąd w nowo wybudowanym domu. Piorun go poraził. Za miesiąc jego żona urodzi mu syna.
szczerze mówiąc to mam jeszcze krem z 3 kroków, do tego krem nawilżający, krem nawilżający pod oczy, mgiełkę nawilżającą do twarzy, tonik, podkład i zieloną bazę pod podkład i wszystkie są normalne, jak to nieperfumowane kosmetyki, a ten krem jednak pachnie inaczej. a puder wręcz pachnie:)
Lubię jak mnie ściska, nawet bardzo, ale ciii ;p
Ej na serio dziwne zwyczaje w tym Łowiczu... był stół długi na 7 m osoba na początku dostawała półmisek z mięsem, wybierała to co chce i podawała kolejnej osobie i tak do samego końca. Wiadomka, że ostatni nie mieli wyboru. Jak poszłam z moim do toalety i wróciliśmy, a podawali akurat jakieś mięsiwo, to dostałam półmisek z 1 - jednym żeberkiem, pofatygowałam się do pani kelnerki i przynieśli nam caaały, nowy półmisek mięska, to sobie wybrałam de voailla i schabowego na zaś ;p
Nawet tak mocno ,że Twoje piersi wychodzą na wierzch?:D
styka51: Ej na serio dziwne zwyczaje w tym Łowiczu... był stół długi na 7 m osoba na początku dostawała półmisek z mięsem, wybierała to co chce i podawała kolejnej osobie i tak do samego końca. Wiadomka, że ostatni nie mieli wyboru. Jak poszłam z moim do toalety i wróciliśmy, a podawali akurat jakieś mięsiwo, to dostałam półmisek z 1 - jednym żeberkiem, pofatygowałam się do pani kelnerki i przynieśli nam caaały, nowy półmisek mięska, to sobie wybrałam de voailla i schabowego na zaś ;p
Co kraj to obyczaj, a to pewnie od obsługi zależy.
styka ale pieknie wygladasz
masz najlepsze cyce na forumie
wg mojego prywatnego rankingu
pijana ma najlepsze nogi
ty cyce... zrobie sobie jeszcze ranking na twarz... brzuchow i dup nie chcecie pokazywac,,,