Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 287 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ja mam photo ready i dwa colorstaye do cery suchej i normalnej i do cery tlustej i mieszanej. Ten pierwszy słabo kryje to typowo rozświetlający podkład, do cery suchej i normalnej jest do dupy u mnie się nie sprawdza może temu ze kupilam go przez pomyłke i miał być do mieszanej. Co do trzeciego zapycha więc jeśli ktoś ma skłonność do wyprysków to ten podkład jest bardzo ciężki i ciężko się rozprowadza. Do rozprowadzania nie polecam żadnych gabeczek itp tylko palcami najlepiej
mam skłonność do wyprysków, chociaz chyba bardziej do zaskórników , zamkniętych i otwartych, ten podkład mnie nie zapycha, ale wiadomo-wszystko zależy od skóry.
dobrze, że go nie kupiłam, bo miałam okazję.
Też mnie na szczęście nie zapycha :-)
Ja poczytałam o nim zaraz jak wszedł na nasz rynek, podkład rozświetlający przy cerze z problemami to by była porażka

za tydzien ide kupic, a póki co kupiłam sobie i narzeczonemu perfumY z Mexx :-) dla Piotrka Black a dla mnie Magnetic ;-) ladnie pachną.
zgadza się. a mi wpadł tylko w ręce , spieszyłam się, zobaczyłam, że revlon więc miałam zaryzykować jako że nie było mojego odcienia z colorstay'a. to były by pieniądze wyrzucone w błoto
przewinęły się u mnie , dostałam kiedyś, nawet mogą być
zapomniałąm dodać, że ColorStay na nieszczęście lekko przesusza mi skórę, ale nie przeszkadza mi to na tyle, żeby z niego całkowicie zrezygnować ;) teraz lato i dodatkowo mam jeszcze wolne i siedze w domu, więc używam lekkich podkładów albo wcale.
W jakim wieku dzieci moga uzywac np. normalnych plynow do kapieli czy zeli pod prysznic, a nie specjalnie przeznaczonych dla dzieci, wie ktos?
myślę, że spokojnie od 10 r.ż. te dla dzieci są dużo bardziej delikatne, aczkolwiek moja koleżanka swoje dziecko kąpie w płynach eko bo na te dziecięce dzieciak miał uczulenie/.
pytam bo ostatnio (wczoraj) jak mlodemu robilam kapiel to sobie do kapieli wlasnie z johnsona wrzucil caly moj plyn do kapieli z bodyshopu

ja mojemu malemu staram sie ciuchy prac w proszkach non bio czy cos w ten desen, wlasnie nie chce go uczulic czasem na nic (nawet nie wiem czy tak to w ogole dziala), na plyny do kapieli dzieciece na szczescie nie ma uczulenia :)
Ja pomimo wieku juz niedzieciecego to uzywam plynu do kapieli dla dzieci i niemowlat :D normalne moze ladnie pachna ale wysuszaja mi skóre do granic mozliwosci.
To samo tyczy sie kremów.
Jestem wrazliwcem w tematach skórnych, wiec spokojnie moge powiedziec, ze zwykle zele to syf
Mnie nawet woda podraznia (chyba ja chlorem czyszcza, bo az smierdzi bleachem czasem).
Plyny i proszki do prania niestety uzywam normalne i czasem draznia mi skore :(