Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 284 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
zaraz wyjdę z siebie i stanę obok

nie mam dzisiaj nerwów
no to powodzenie jeżeli Ci zależy na tej pracy ja swoją ostatnią rozmowę zapamiętam do końca życia na pewno
wybacz, ja mam caly czas przed oczyma obraz listonosza ze Zlotopolskich - jestem nie na czasie

choc w zeszlym roku jak u mamy bylam, to mega przystojny listonosz chodzil

az chcialam by ten listonosz przychodzil... dwa razy ...

oczywiscie, ale w jakich konkursach masz jakie nagrody?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no dobra, ale ludzie takie rzeczy robia - wiesz na 100 zlecen mialabym chociaz 20 nagich fotek do sprzedazy

a hp 3 in 1 tez kiedys mialam, nie oplaca sie faktycznie, cartridge za drogie

ale wez pod uwazge ze za nagie foteczki koniobijce duzo by placily

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurde mieszkam w mojej wiosce 18 lat i nie przypominam sobie listonosza na rowerze. Zawsze samochodami jeżdżą, kiedyś był taki mega przystojny, wysoki, ciemna skóra, piwne oczy, umięśniony... Popracował z pół roku, a potem słuch o nim zaginął... Potem w lokalnej gazecie pisali o nim, że odstawiał sobie napady z bronią w ręku :cylol:
Dobry interes, lepszy pewnie niż ten mój z makijażami do ślubu :D
I na nk sobie konto zrobić :
Za 5 zł - jedno zdjęcie
9 zł - dwie fotki
18zł - 4
(...)
A za full service z filmikiem - 100 zł
w sensie lubie swoja obecna... wiesz jak sie czlowiek zasiedzi to mu sie nie chce zmieniac. ide na interview, zeby w sumie bardziej sprawdzic swoja atrakcyjnosc na rynku pracy i zobaczyc ile jestem warna - tak wiesz - moze cos zaproponuja ciekawszego? ... praca jest na Camden, totalnie mi nie po drodze

mieszkam kolo Wembley... nie chce mi sie tak daleko jezdzic...
http://www.edselectricalltd.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/07/north_west_london.jpg
ta zakonczona sukcesem? :)