Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 280 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie masz z kim rozmawiać, że notorycznie odpowiadasz na posty, które nie są kierowane do Ciebie? ;) Wszędzie Cię pełno. Dziwne, że jeszcze nie pojęłaś, że nie wszyscy pragną konwersacji z Tobą.
Do Twojej wiadomości, bo widzę, że ciężko Ci ogarnąć temat - jeśli ktoś nie przebywa za granicą, nie jeździ często, a z zagranicznymi szpitalami nie miał styczności, to logiczne, że nie będzie się o nich wypowiadał. Marta opisała sytuacje w śląskim szpitalu. Pisząc, że wszędzie tak jest, miałam na myśli sytuacje w innych regionach Polski. Może jakbyś nie wtrącała się w każdą rozmowę, tylko zaczepiała tych, których w jakiś sposób interesujesz, miałabyś więcej czasu na myślenie i nie trzeba by było Ci tłumaczyć pewnych rzeczy jak dziecku. Reflektuj.
Czyli idealnie pasujące do Ciebie. Bez odbioru.
Teraz czekam na pościka zwrotnego, w którym niezgrabnie odwrócisz kota ogonem i porotflujesz. I mam nadzieje, że na tym się skończy Twoja natrętność

wez sie zdecyduj czy bez odbiory czy czekasz na posta

tak, nie mam z kim rozmawiac, dlatego wchodze na forum publiczne by odpisywac sobie na posty ktore chce - jesli nie zyczysz sobie ingerencji innych ludzi w twoja rozmowe, przenies sie na pw a nie mi tu takie beznadzieje uwagi zwracac

zaczepiac bede, ale i na tym bede konczyc, na dluzsza mete niestety jestes dla mnie za nudna. juz to raz napisalam... nie chce sie powtarzac, bo jeszcze wezmiesz to do siebie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No jak nie. Tak samo się wypowiada, z takimi samymi błędami się spotyka, to samo może go zirytować. Wystarczy wejść na drugie konto i co? ;)
Każdy ma swoje zdanie :)
Mnie coś takiego nie kręci :P
to jak się wejdzie na drugie :) ale FP to FP a zwykły user to zwykły;)
zresztą agnieszka tak szczerze byłoby ciekawie moim zdaniem jak coś kiedyś takiego się pojawiło (wybory na miss FP):)