malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy warto przekładać zdrowie, nad wszystko inne. Jeśli mi by się coś takiego przydarzyło, nawet przed ślubem, a lekarz zalecałby gips, pewnie zostałby założony.

Tzn on w sumie nie zalecał, najpierw upierał się że założy ale tak czy siak chirurga nie było a noga wymaga konsultacji i on musi zadecydowac jakie bedzie leczenie, chociaz pewnie zapobiegawczo mogłby założyć ale tak czy siak trzeba by bylo go rozciac w poniedzialek, narazie dali mu opatrunek usztywniający
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn on w sumie nie zalecał, najpierw upierał się że założy ale tak czy siak chirurga nie było a noga wymaga konsultacji i on musi zadecydowac jakie bedzie leczenie, chociaz pewnie zapobiegawczo mogłby założyć ale tak czy siak trzeba by bylo go rozciac w poniedzialek, narazie dali mu opatrunek usztywniający

no i gites, jakby gips byl niezbedny to by go zalozyl bez wzgledu na to czy slub czy zmartwychwstanie elvisa.

btw ja bym w gipsie do oltarza poszla :D pamiatka jak sie patrzy i jaki twardy swiadek nocy poslubnej :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn on w sumie nie zalecał, najpierw upierał się że założy ale tak czy siak chirurga nie było a noga wymaga konsultacji i on musi zadecydowac jakie bedzie leczenie, chociaz pewnie zapobiegawczo mogłby założyć ale tak czy siak trzeba by bylo go rozciac w poniedzialek, narazie dali mu opatrunek usztywniający

Ahaś. Bo z tego co napisałaś wyszło, jakby zalecał gips, a Wy byście mu marudzili by jednak tego nie robił, bo ślub :) Ale skoro noga wymaga konsultacji to może i bezsensem było było założenie, skoro za chwile trzeba by było go zdejmować, fakt. Tak czy siak, czy będzie gips, czy nie, nie dołuj się. Do ołtarza dojdzie ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 August 2011
massacre
massacre: no i gites, jakby gips byl niezbedny to by go zalozyl bez wzgledu na to czy slub czy zmartwychwstanie elvisa. btw ja bym w gipsie do oltarza poszla :D pamiatka jak sie patrzy i jaki twardy swiadek nocy poslubnej

Moze i tak, ale i tak go prosilismy zeby nie dawał.
Piotrek by też poszedł, gorzej z ubraniem trzeba by chyb a bylo nogawke poszerzyyc bo ja nie wiem?:D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahaś. Bo z tego co napisałaś wyszło, jakby zalecał gips, a Wy byście mu marudzili by jednak tego nie robił, bo ślub :) Ale skoro noga wymaga konsultacji to może i bezsensem było było założenie, skoro za chwile trzeba by było go zdejmować, fakt. Tak czy siak, czy będzie gips, czy nie, nie dołuj się. Do ołtarza dojdzie ;)

A w ogole u nas w szpitalach to ze wszystkim łaske robią, [pielęgniarki niemiłe i nieuprzejme, nic tylko w ryja kopnąć :/ zmierzłe baby, co sie nie zapytasz to marudzą i łache robią
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co sie nie zapytasz to marudzą i łache robią

czyli poza x factorem w polsce sie nic nie zmienilo :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 August 2011
massacre
massacre: czyli poza x factorem w polsce sie nic nie zmienilo

no nie, to jest racja, pytałam pielęgniarke czy mamy tez zdjecie z rentgenem brac stąd żeby chirurg zobaczyl w poniedzialek a ona: NIE ZDJEC NIE MOZNA ZABRAC!!! :martuska:
co za pi*** :| a ja jej: Pani jest strasznie niemiła a ona odwrocila sie i poszla ;d
massacre
massacre
  19 August 2011

ale ze chcialas kupic ten revlon photoready?

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A w ogole u nas w szpitalach to ze wszystkim łaske robią, [pielęgniarki niemiłe i nieuprzejme, nic tylko w ryja kopnąć :/ zmierzłe baby, co sie nie zapytasz to marudzą i łache robią

Nie tylko u Was, wszędzie chyba tak jest. Nieprzyjemne i w ogóle.
Pamiętam, że jak dziadek jeszcze żył to była porządna awantura. Wenflon mu coś się spieprzył i po prostu pełno krwi było na łóżku i na podłodze, to nikt z tym nic nie zrobił. Dopiero jak się przyszło w odwiedziny, zobaczyło i zareagowało odpowiednio to zmieniły i sprzątnęły. A chory człowiek pół dnia w tym leżał. Wielkie paniusie, które wiecznie nie mają pieniędzy, a za noc przy pacjencie życzą sobie 250 - 300 zł.
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie tylko u Was, wszędzie chyba tak jest.

nie wszedzie, u mnie jest super, uwielbiam w szpitalu lezec i nie moge sie porodu doczekac, w sumie zajscia w ciaze tez, jak sie zacznie jezdzenie na badania :D zabieg mam 15 czy 16 wrzesnia i sie nie moge doczekac :rotfl: obiady pysia, menu ci przynosza jak w motelu, wybierasz co na sniadanie itd. moj po operacji mial osobna lazienke i w ogole wygladalo jak w mieszkaniu, tv, pielegniarki mi nie pasowaly - za ladne byly :rotfl:
na porodowce tez mialam sama pokoj, potem juz na 4 osobowym bylam z malym.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wielkie paniusie, które wiecznie nie mają pieniędzy, a za noc przy pacjencie życzą sobie 250 - 300 zł.

przekaze mojej mamie jakie sa stawki, bo ciagle marudzi ze malo dostaje :rotfl:

massacre
massacre
  19 August 2011

Marta, wyslalabym Ci Revlona, ale pewnie nie dojdzie na czas, paczki w Polsce gina gdzies na poczcie i docieraja z 2 tygodniowym opoznieniem :and:

masz na kosmetycznych blogach revlon wygrywa nawet z maciem :szok:

massacre
massacre
  19 August 2011

sorry za foty

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 August 2011

foty genialne :P

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie tylko u Was, wszędzie chyba tak jest.

Wszędzie = w każdym mieście w Polsce, skoro tu przebywam.
massacre
massacre
  19 August 2011

wrzuce linka lepiej, zerknij sobie i poczytaj
http://ebruskasmakeupbag.blogspot.com/2010/01/product-rave-revlon-photo-ready-makeup.html

i masz opinie laski z tlusta skora, lacznie z video :*
http://dirtontherocks.blogspot.com/2010/02/review-revlon-photo-ready-foundation-on.html

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.