Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 277 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mi właśnie cały czas trzaskają okna
w sumie to nic specjalnego, ale lubię sobie usiąść ze znajomymi na leżaczku z drinkiem i pogadać
a to widziałam to na centralnym, ale nie byłam. na wileński to się zapuszczam od wielkiego dzwonu
a tak w ogole mam w poniedzialek interview o prace, kuwa na Camden
nie chce szef podwyzki dac to moze mi sie uda mu jakas atrakcje zapewnic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wiesz każdy inaczej odbiera, trzeba jechać i zobaczyć wtedy sama osądzisz czy Ci się tam podoba czy nie ;) Ja może dlatego trochę źle wspominam NY city bo mieszkałam na brooklinie wśród chińczyków i żydów( chyba największych brudasów) na ulicach syf, brud po prostu masakra. Na Manhattanie trochę lepiej ale jak jechałam tam na zakupy to po prostu szlak mnie trafiał przebić się przez te tłumy, jak widać wielki świat mi nie służy :):)
teraz u mnie zaczyna się chmurzyć mocniej.
Zawsze mi się wydawało, że tak zbyt wielkiego tłumu chętnych to nie ma :)
No, na centralnym też to zauważyłam, wczoraj. Kupiłam tam przywieszkę, o której wspomniałam w temacie Agnieszki. Dzisiaj patrze, a to samo pod nosem otworzyli. Mało asortymentu mają, powiedziałabym, że bardzo mało. Troszkę zbliżone charakterem co claire's, cenowo rownież.
u mnie pieknie, w weekend ma byc 26 stopni i slonce :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy z Lodzi
Dobra, to wiem gdzie, byłam kilkukrotnie na kręglach w BUWie.
Z przed chwili. W tle budowa Muzeum Pragi. Normalnie jak w Dniu Niepodległości ;-P