Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 276 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
nie wiem co to jest ten fixateur poudre, ale ten zwykly dermablend mimo, ze dobrze kryje, mialaby po chwili caly na sukience i garniturach tych z ktorymi tanczyla...

a jak byloby cieplo, to w ogole szybciutko by jej splynal
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to tak jak Londyn w UK, wg cala Anglia poza Londynem jest piekna... Londyn to taka europejska wersja Nowego Jorku...
A co ciekawego w Pensylwanii? :D Ja preferuje uroki natury

Jako, ze oczekujemy na paszport dla mlodego, jestesmy uziemieni na wyspach i ograniczeni do ich terenow. Myslimy by sie kopnac na Jersey

http://www.kinkaa.com/imgd/Jersey--56068.jpg
ostatnio bylismy w Devon (wlasnie, nie wrzucilam jeszcze fot na fejsbuczka

..jpg&action=ProductMain)

Wlasnie nie wiem gdzie spruc, jak juz bedziemy mieli paszport dla dziecka, USA czy Australia...

Mam problem, moze ktos doradzi. Mialam na scianie poprzyklejane plastrem zdjecia itp. Teraz je pakuje. Na scianie pozostal klej z plastra i troche to widac :/
Probowalam zmyc kawalek chusteczka mokra, ale farba sie wtedy zmywa wookol.
Da rady jakos bezbolesnie sie tego pozbyc, czy tylko odmalowac?
Nie patrzyłam na termometr, ale wybrałam się na domowe zakupy po 9 i już było gorąco i mega duszno. Wielkiego przeciągu się nie zrobi, więc w pomieszczeniu też ledwo jest czym oddychać.
Nie byłam tam nigdy :)
Jedynie obserwowałam od strony Starówki ;)
Dziś zauważyłam, że na Wileńskim znów zmienili sklep i otworzyli Diva z biżuterią sztuczną.
Ja to mówię w kontekście mieszkania tam, nie mogę się wypowiadać na temat atrakcyjnych miejsc bo będąc w USA mało zwiedzałam, nie miałam za bardzo czasu.
ja jestem dzisiaj zakrecona jak sloik, ide cos zjesc

no jak caly state wyglada tak jak na zdjeciach to uhhh

wiem, wiem o co chodzi. podobnie mi sie Belgia bardzo podoba, ale ja tam bylam dwukrotnie jako turystka - wiekszosc osob ktore tam mieszkaja i znaja Belgie od tzw podszewki maja zupelnie inne zdanie :)
Podobnie z Londynem - turystycznie piekne miasto, no ale zalozmy ze nie mieszkam ani w Buckingham Palace ani nigdzie w poblizu