malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Vichy, Dermablend Fixateur Poudre, Puder utrwalający Stosowałyście?? Wart swojej ceny??

nie wiem co to jest ten fixateur poudre, ale ten zwykly dermablend mimo, ze dobrze kryje, mialaby po chwili caly na sukience i garniturach tych z ktorymi tanczyla... :ninja:

a jak byloby cieplo, to w ogole szybciutko by jej splynal

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio robilam nalesniki i kupilam, bo chcialam grubsze, wyszly normalnie kozackie placki

no ja tej self raising zawsze do nalesnikow uzywam - chyba sobie zrobie dzisiaj nalesniki :ninja: chodzisz po forum i tylko smaka robisz :martuska:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NO tak masz racje, mi się w NY nie podoba za bardzo ale za to Pensylwania mmm zajebiście ;)

to tak jak Londyn w UK, wg cala Anglia poza Londynem jest piekna... Londyn to taka europejska wersja Nowego Jorku...
A co ciekawego w Pensylwanii? :D Ja preferuje uroki natury :zakochany:
Jako, ze oczekujemy na paszport dla mlodego, jestesmy uziemieni na wyspach i ograniczeni do ich terenow. Myslimy by sie kopnac na Jersey :w00t:

http://www.kinkaa.com/imgd/Jersey--56068.jpg
ostatnio bylismy w Devon (wlasnie, nie wrzucilam jeszcze fot na fejsbuczka :rotfl: :ninja:)

Wlasnie nie wiem gdzie spruc, jak juz bedziemy mieli paszport dla dziecka, USA czy Australia... :woot:

SoDope
SoDope
  19 August 2011
massacre
massacre: nie wiem co to jest ten fixateur poudre, ale ten zwykly dermablend mimo, ze dobrze kryje, mialaby po chwili caly na sukience i garniturach tych z ktorymi tanczyla...

to jest taki puder ... 'utrwalający'. i nakładasz go takim 'puszkiem' :D
mmaryjka
mmaryjka
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

teoretycznie może być, ale nie wyjdzie taka jak powinna wyjść. ale jak chcesz z niej zrobić to już nie dodawaj proszku do pieczenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tu zapowiadają nawałnice z gradem

kurde, teraz to jest ogień na słońcu:and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde, teraz to jest ogień na słońcu

No i to od rana.
Niby wiatr jest, ale ledwo idzie wytrzymać.
bardzo nie lubię :and:
adra1992
adra1992
  19 August 2011

Mam problem, moze ktos doradzi. Mialam na scianie poprzyklejane plastrem zdjecia itp. Teraz je pakuje. Na scianie pozostal klej z plastra i troche to widac :/
Probowalam zmyc kawalek chusteczka mokra, ale farba sie wtedy zmywa wookol.
Da rady jakos bezbolesnie sie tego pozbyc, czy tylko odmalowac?

mmaryjka
mmaryjka
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No i to od rana.

o 11.40 było już 29.3, ale 30 nie pękło bo obserwowałam. dzisiaj miałam iść do la playii, ale jak mają być burze to chyba sobie odpuszczę
Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011
massacre
massacre: nie wiem co to jest ten fixateur poudre, ale ten zwykly dermablend mimo, ze dobrze kryje, mialaby po chwili caly na sukience i garniturach tych z ktorymi tanczyla...

Ale to ja chce go zakupić;) I mi chodzi o ten puder co matowi cerę, nie podkład ;)
Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011
massacre
massacre: A co ciekawego w Pensylwanii? :D

Jak dla mnie fajne jest samo to że jest to małe miasto, nie to co NY, poza tym więcej zieleni, cisz spokój.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o 11.40 było już 29.3, ale 30 nie pękło bo obserwowałam. dzisiaj miałam iść do la playii, ale jak mają być burze to chyba sobie odpuszczę

Nie patrzyłam na termometr, ale wybrałam się na domowe zakupy po 9 i już było gorąco i mega duszno. Wielkiego przeciągu się nie zrobi, więc w pomieszczeniu też ledwo jest czym oddychać.

Nie byłam tam nigdy :)
Jedynie obserwowałam od strony Starówki ;)

Dziś zauważyłam, że na Wileńskim znów zmienili sklep i otworzyli Diva z biżuterią sztuczną.
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest taki puder ... 'utrwalający'. i nakładasz go takim 'puszkiem' :D

a to wiem o co cho :rotfl:
dla mnie to im mniej tym lepiej, ma byc prajmer, puder, podklad, fluid, utwardzacz, utrwalacz - wszystko w jednej tubce najlepiej :rotfl:

Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011

Ja to mówię w kontekście mieszkania tam, nie mogę się wypowiadać na temat atrakcyjnych miejsc bo będąc w USA mało zwiedzałam, nie miałam za bardzo czasu.

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to ja chce go zakupić;) I mi chodzi o ten puder co matowi cerę, nie podkład ;)

ja jestem dzisiaj zakrecona jak sloik, ide cos zjesc :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie fajne jest samo to że jest to małe miasto, nie to co NY, poza tym więcej zieleni, cisz spokój.

no jak caly state wyglada tak jak na zdjeciach to uhhh :zakochany: z reszta Stany sa pieknym krajem, a w wielkich miastach jak to w wielkich miastach - zawsze syf ;)

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja to mówię w kontekście mieszkania tam, nie mogę się wypowiadać na temat atrakcyjnych miejsc bo będąc w USA mało zwiedzałam, nie miałam za bardzo czasu.

wiem, wiem o co chodzi. podobnie mi sie Belgia bardzo podoba, ale ja tam bylam dwukrotnie jako turystka - wiekszosc osob ktore tam mieszkaja i znaja Belgie od tzw podszewki maja zupelnie inne zdanie :)

Podobnie z Londynem - turystycznie piekne miasto, no ale zalozmy ze nie mieszkam ani w Buckingham Palace ani nigdzie w poblizu :rotfl: wiadomo mam inne zdanie w temacie :lol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.