Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 274 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: to jeszcze doplacic bedziesz musiala, chyba, ze nie zarejestrujesz firmy ale to akurat przestepstwo, wiec jak urzad skarbowy Cie dopadnie to sie nie wyplacisz :D
zawsze moze sie zarejestrowac jako instytucja charytatywna i brac datki czy jakies tam darowizny

zawsze jest jakis legalny sposob, zeby podatkow nie placic

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No nie bardzo.
Ogólnie nie przepadam za burzami.
Może padać, nawet mocno, ale grzmoty

Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.
Konto usunięte: chyba pierwszy raz w zyciu dostalam bana na hyde a przynajmniej nie pamietam wczesniejszych
Ja dostałam raz w życiu tam bana, pamiętam :D
Konto usunięte: No nie bardzo.
Ogólnie nie przepadam za burzami.
Może padać, nawet mocno, ale grzmoty
Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.
masakra :/ ogolnie pioruny sa niebezpieczne

musze sobie zapamietac, by nie przyznawac sie juz tam do fantazji seksualnych