malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak będzie mi się chciało, to później przepiszę Ci przepis mojej mamy :) Z racji tego, że jest duszno i obrzydliwie, nawet nie chce mi się ruszyć

u mnie zimno jest, oddaj troche stopni :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze doplacic bedziesz musiala, chyba, ze nie zarejestrujesz firmy ale to akurat przestepstwo, wiec jak urzad skarbowy Cie dopadnie to sie nie wyplacisz :D

zawsze moze sie zarejestrowac jako instytucja charytatywna i brac datki czy jakies tam darowizny :crylol:
zawsze jest jakis legalny sposob, zeby podatkow nie placic :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  19 August 2011
massacre
massacre: najlepiej na swiecie kryje EL double wear

najlepiej na świecie to kryje prawdziwy gips :crylol:
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie ktos przytuli :-(

uspokoj sie, jak twoj z gipsem do oltarza pociagnie, to bedzie sexy wygladal, wiesz jak jakis bohater wojenny :rotfl: ja bym mu jeszcze na garnitur jakie pagony przyszyla :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie zimno jest, oddaj troche stopni

Tu zapowiadają nawałnice z gradem, a gdzieś tam nad ranem mini trąba przeszła :and:
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: noga do gipsu, jade do szpitala a brat musi zostac w szpitalu bo cos z zebrami ma, pewnoe pekniete albo zlamane.

o szok !
mam nadzieje, ze bedzie wszystko okiej :*

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu zapowiadają nawałnice z gradem, a gdzieś tam nad ranem mini trąba przeszła

uuuu :/ chociaz w sumie fajnie snieg w srodku lata :mrgreen:
ale traby to juz niebardzo :nie:

chyba pierwszy raz w zyciu dostalam bana na hyde :rotfl: a przynajmniej nie pamietam wczesniejszych :rotfl:
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo mam na chacie tylko self raising flour, moge nia zastapic make + proszek do pieczenia? bo w sumie to na to samo wychodzi

self raising flour dobra jest do ciast, ja jednak dodaje zawsze proszek do pieczenia, mimo wszystko :)

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej na świecie to kryje prawdziwy gips

:crylol:

to malo smieszne, jej chlop naprawde bedzie mial gips :ninja:

Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011
massacre
massacre: slyszalam, ze jest spoks

Ja go używam już jakieś 4 lata i jestem zadowolona, poza tym że mógłby troszkę lepiej matować ale kryje doskonale.
Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011
massacre
massacre: slyszalam, ze jest spoks

Ja go używam już jakieś 4 lata i jestem zadowolona, poza tym że mógłby troszkę lepiej matować ale kryje doskonale.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uuuu :/ chociaz w sumie fajnie snieg w srodku lata ale traby to juz niebardzo

No nie bardzo.
Ogólnie nie przepadam za burzami.
Może padać, nawet mocno, ale grzmoty :nie:

Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba pierwszy raz w zyciu dostalam bana na hyde a przynajmniej nie pamietam wczesniejszych

Ja dostałam raz w życiu tam bana, pamiętam :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
massacre
massacre: self raising flour dobra jest do ciast, ja jednak dodaje zawsze proszek do pieczenia, mimo wszystko :)

ostatnio robilam nalesniki i kupilam, bo chcialam grubsze, wyszly normalnie kozackie placki :rotfl:
Aneczka17f
Aneczka17f
  19 August 2011
massacre
massacre: NY to tylko malutka czastka USA, nie sadzisz? :)

NO tak masz racje, mi się w NY nie podoba za bardzo ale za to Pensylwania mmm zajebiście ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie bardzo. Ogólnie nie przepadam za burzami. Może padać, nawet mocno, ale grzmoty Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.

masakra :/ ogolnie pioruny sa niebezpieczne :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dostałam raz w życiu tam bana, pamiętam :D

musze sobie zapamietac, by nie przyznawac sie juz tam do fantazji seksualnych :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.