malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iffy
iffy
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś mieszałąm z innym podkładem, brałam dosłownie ociupinkę dermacolu a i tak wydawało mi się ze mam maskę jak cholera, ale trzeba przyznać ze krycie to ma mega

nie odważyłabym się. :ninja: lasting performance ma dla mnie wystarczające krycie na co dzień.
moonlight28
moonlight28
  18 August 2011
iffy
iffy: nie odważyłabym się.

no właśnie, dlatego sztuką jest dla mnie użyć go tak aby wyglądać w miarę naturalnie, niektóre to potrafią, ja jeszcze nie :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie, dlatego sztuką jest dla mnie użyć go tak aby wyglądać w miarę naturalnie, niektóre to potrafią, ja jeszcze nie :D

Aaa tutaj jesteś. Widzę, że udzielasz porad tynkarskich :D
moonlight28
moonlight28
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaa tutaj jesteś. Widzę, że udzielasz porad tynkarskich :D

Już jestem na pw detektywie :lol:
Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011

Toleriane Teint koryguje niedoskonałości skóry i ujednolica jej koloryt dzięki doskonałym właściwościom kryjącym. Wzbogacony o innowacyjny składnik - Neurosensynę, redukującą mikropodrażnienia - jest doskonale tolerowany przez skórę nawet najbardziej reaktywną. Czynnik ułatwiający rozprowadzanie, wydłuża trwałość makijażu bez tworzenia efektu maski
Testowany na skórze wrażliwiej, atopowej i trądzikowej.
Wskazania: każdy typ skóry, rozległe niedoskonałości.
Zalety:
- wysoka tolerancja,
- bezzapachowy,
- bez konserwantów,
- z filtrem SPF 25,
- nie powoduje powstawania zaskórników.

U mnie się to wszystko sprawdza prawie w 100%, poza zapachem bo ma taki dziwny, nie wiem, nie potrafię go określić.

Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011

o kurde to nie tu miało być :zonk:

SoDope
SoDope
  18 August 2011

Tak patrze na to 'gówno' bo tego makijażem nazwać nie można .. i do dnia dzisiejszego byłam przeciwniczką chodzenia do kosmetyczki na próbny makijaż.

bo kosmetyczki robią makijaż na jedno kopyto jeżeli chodzi o ślubny .. - myślałam, że wizażysta .. nie da takiego ciała... ::zonk:
Jednak używanie kosmetyków z Kryolana nie daje gwarancji wykonania 'cudownego makijażu'

Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak patrze na to 'gówno' bo tego makijażem nazwać nie można .. i do dnia dzisiejszego byłam przeciwniczką chodzenia do kosmetyczki na próbny makijaż.

Jak dla mnie to porażka jak ta wizażystka wymalowała Martę, ja tak wyglądam rano jak z łózka wstaję, bez obrazy ale to wygląda jakby ona w ogóle nie była pomalowana.
SoDope
SoDope
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

bez urazy ale to w 100 % nie byla wizażystka tylko 'pseudo' po szkole '2 godzinowej'
Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bez urazy ale to w 100 % nie byla wizażystka tylko 'pseudo' po szkole '2 godzinowej'

dokładnie, ja będąc tą wizażystką bym się raczej starała żeby potem taka osoba z uśmiechem na twarzy i zaufaniem przyszła na makijaż w dzień ślubu i rozsiewała wśród znajomych dobrą opinie.
SoDope
SoDope
  18 August 2011

ja bym takiego czegoś nie wypusciła z salonu ..

Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym takiego czegoś nie wypusciła z salonu ..

:crylol::crylol::crylol::lol2::lol2:
SoDope
SoDope
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope:ja bym takiego czegoś nie wypusciła z salonu ..

poważnie .. wyobraź sobie, że ona szła przez miasto i... co druga koleżanka jakby ją zapytała gdzie to jej zrobili bo by nikt już do tego salonu tam nie wszedł...
SoDope
SoDope
  18 August 2011

normalnie ZYWA antyreklama.

Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: normalnie ZYWA antyreklama.

Masz rację, nawet sama pisała że jej mama tez nieciekawie skomentowała ten makijaż, zresztą sadzę że gdyby jakaś koleżanka ja spotkała to nawet by nie zauważyła że jest wymalowana, a już na pewno nie że wraca z próbnego makijażu. Porażka :zonk::zonk::zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.