malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Szczerze? Moim zdaniem kijowy makijaż, o ile tak to w ogóle można nazwać Jeszcze czytam że 5 dych Ci za takie coś wzięła, daj spokój Ja bym w ogóle nie mogła "oddać się w czyjeś ręce", żeby mnie pomalował czy nawet wyrwał brwi, cokolwiek. W pierwszej chwili jak spojrzałam na zdjęcia myślałam że nie masz makijażu, dopiero po przeczytaniu zrozumiałam, że jednak :D Nie zrozum mnie źle, nie jest to żadna krytyka, po prostu dziwi mnie, że ktoś za takie coś może jeszcze brać pieniądze

wiem wiem o co Ci chodzi, ja tez najpierw chcialam nie zaplacic ale potem mowie nie bede sobie siary robic dalam 50 zl i poszlam.

styka51
styka51: Tej a jakim tuszem ona Ci rzęsy malowała?

z kryolanu, ja ogolnie mam dlugie, wywinięte i gęste rzęsy, naprawde wystarczy dobrze wytuszowac, te dolne sa w ogole nie widoczne :woot: to co mam na tej FOCIE to jest nic w porownaniu z tym co sama sobie zrobie, dołączam fotki:

styka51
styka51: No w sumie to trochę lipa z tym malowaniem wyszła... Nie urzekło mnie to, ale ja się nie znam

jak sie nie znasz a Ci sie nie podoba to makijaz musi byc naprawde ujowy
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011

nic tylko sie wkuwilam przed slubem, jak fryzura pojdzie tak samo to sie zalamie, gdzie ja teraz fryzjera znajde? makijaz moge zrobic sama ale sama sie nie poczesze

sylwik
sylwik
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za taki makijaz liczy sobie 100 zł

:wtf:
przeciez to jest makijaz w stylu 'zaspalam i malowalam sie w tramwaju' a nie porzadny slubny, japiedole:crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2011

Poszperaj w necie, wybierz jakiś i na bank sobie poradzisz i zrobisz o niebo ładniejszy i to za darmo. A popróbować też możesz kilka, bez kosztów :)

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poszperaj w necie, wybierz jakiś i na bank sobie poradzisz i zrobisz o niebo ładniejszy i to za darmo. A popróbować też możesz kilka, bez kosztów :)

No dokladnie, teraz dziewczyny, pomóżcie:

nie wiem czy dostane tak na szybko podklad z kryolana bo nie mam gdzie zamowic a nie wiem gdzie jest sklep

DOBRY PODKLAD MOCNO KRYJĄCY MATUJĄCY? dostepny w rossmanie lub naturze

czy ten jest dobry?
styka51
styka51
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z kryolanu, ja ogolnie mam dlugie, wywinięte i gęste rzęsy, naprawde wystarczy dobrze wytuszowac, te dolne sa w ogole nie widoczne to co mam na tej FOCIE to jest nic w porownaniu z tym co sama sobie zrobie, dołączam fotki:

Znaczy pewnie tusz drogi ...

Konto usunięte
Konto usunięte: jak sie nie znasz a Ci sie nie podoba to makijaz musi byc naprawde ujowy

Tej... Ja też sobie taki biznes założe :D
Świetnie nie maluje, ale takie cuda jak u Marty, to umiem zrobić :D
No i tuszem za 10 zł powinnam lepiej te rzęsy pomalować ;p
Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011

@iFeelSoLost:

Na zdjęciu praktycznie nie widać tego makijażu, wygląda jakbyś w ogóle nie była pomalowana.
Sama na pewno zrobisz to 100x lepiej.

Aneczka17f
Aneczka17f
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: DOBRY PODKLAD MOCNO KRYJĄCY MATUJĄCY?

La roche posay toleriane
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011
styka51
styka51: Znaczy pewnie tusz drogi ...

no drogi, kryolan ma bardzo drogie kosmetyki i profesjonalne

styka51
styka51: Tej... Ja też sobie taki biznes założe :D Świetnie nie maluje, ale takie cuda jak u Marty, to umiem zrobić :D No i tuszem za 10 zł powinnam lepiej te rzęsy pomalować ;p

o to nie zarobisz ;d
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: La roche posay toleriane

gdzie go kupie?
iffy
iffy
  18 August 2011

@iFeelSoLost:
gdy moja kuzynka brała ślub, malowała ją właśnie wizażystka, jej makijaż wyglądał niemal identycznie jak ten Twój. Ja byłam umówiona do tej samej (z lenistwa. :ninja:) i kuzynka nie mogła uwierzyć jak mnie zobaczyła, miałam porządnie zrobiony makijaż, trzymał mi się przez całą noc i ogólnie byl bez zarzutu. Zapłaciłam oczywiście mniej niż ona i byłam zadowolona, z tym, że dokładnie jej powiedziałam czego potrzebuje i jak ma mi to zrobić. :ninja:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 August 2011
iffy
iffy: @iFeelSoLost: gdy moja kuzynka brała ślub, malowała ją właśnie wizażystka, jej makijaż wyglądał niemal identycznie jak ten Twój. Ja byłam umówiona do tej samej (z lenistwa. ) i kuzynka nie mogła uwierzyć jak mnie zobaczyła, miałam porządnie zrobiony makijaż, trzymał mi się przez całą noc i ogólnie byl bez zarzutu. Zapłaciłam oczywiście mniej niż ona i byłam zadowolona, z tym, że dokładnie jej powiedziałam czego potrzebuje i jak ma mi to zrobić.

moze, ja juz sie jednak nie skusze i nie dam pomalowac nikomu, sama zrobie to najlepiej, znam swoją skórę i wiem gdzie mam wady i jak je ukryc
styka51
styka51
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o to nie zarobisz ;d

Jak nie zarobię?
Babka od Ciebie 50 zł za takie coś wzięła, to ja będę ślubny za 50 zł robić i umiem pryszcze ukrywać ( na sobie się uczyłam ^^).
Ale se biznes wymyśliłam :crylol:
Martitta
Martitta
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ten makijaż co Ci zrobiła to chyba jakaś jej zemsta, że komuś się powodzi a jej nie :ninja: To ja lepszy sama bym zrobiła niż ta "wizażystka" :rotfl: Też mi się wydaje, że sama byś się lepiej pomalowała.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: DOBRY PODKLAD MOCNO KRYJĄCY MATUJĄCY? dostepny w rossmanie lub naturze czy ten jest dobry?

Mam, używam.
Mam skłonność do zaczerwienień - pomaga.
Nie czuć go na buzi, wydajny.

Kupiłam jak była promocja w rossmanie, za około 40 zł, tak mi przypadł do gustu, że wzięłam jeszcze jeden na zapas. Plusem jest też pokaźna liczba odcieni :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.