malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  19 August 2011

noga do gipsu, jade do szpitala

a brat musi zostac w szpitalu bo cos z zebrami ma, pewnoe pekniete albo zlamane.

Babsy
Babsy
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: noga do gipsu, jade do szpitala a brat musi zostac w szpitalu bo cos z zebrami ma, pewnoe pekniete albo zlamane.

osz fak
Martitta
Martitta
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: noga do gipsu, jade do szpitala a brat musi zostac w szpitalu bo cos z zebrami ma, pewnoe pekniete albo zlamane.

Współczuję. Serio. Takie coś na ostatnią chwilę przed ślubem... Masakra.
SoDope
SoDope
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kij, to chociaz jakis sprawdzony przepis na karpatke

Z Delecty ... z kartonika :DD:D:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z Delecty ... z kartonika :DD:D:

nie ma tego u mnie raczej :mrgreen:
adra1992
adra1992
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ok 45 zł.

o kurna O.o dosc duzo sobie biora

Konto usunięte
Konto usunięte: jakiś pierścien z opony strzelil mu w kolano a bracikowi (ŚWIADKOWI) w żebra i na stół aż poleciał czy to jakieś fatum? coś czuję, że noga pójdzie do gipsu.

:szok:

Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie ktos przytuli :-(

jest tylko :calusek: albo :sex: :P
mmaryjka
mmaryjka
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to chociaz jakis sprawdzony przepis na karpatke

ciasto: 1 szklanka wody pół kostki masła (125 g) 1 szklanka mąki pszennej 5 jajek 1 łyżeczka proszku do pieczenia
krem: 3 szklanki mleka, 3/4 szklanki cukru, 1/2 kostki masła, 1 cukier waniliowy - 16 g, 4 łyżki mąki pszennej, z lekką 'górką', 5 łyżek mąki ziemniaczanej (z lekką 'górką'), 4 jajka
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciasto: 1 szklanka wody pół kostki masła (125 g) 1 szklanka mąki pszennej 5 jajek 1 łyżeczka proszku do pieczenia krem: 3 szklanki mleka, 3/4 szklanki cukru, 1/2 kostki masła, 1 cukier waniliowy - 16 g, 4 łyżki mąki pszennej, z lekką 'górką', 5 łyżek mąki ziemniaczanej (z lekką 'górką'), 4 jajka

wyprobowany przepis? zobacze, moze uda mi sie w ten weekend zrobic :w00t:
no i pytanie, bo mam na chacie tylko self raising flour, moge nia zastapic make + proszek do pieczenia? bo w sumie to na to samo wychodzi :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011

uuu, i jeszcze ile tej karpatki wyjdzie jakbys mogla :mrgreen:

SoDope
SoDope
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope: Z Delecty ... z kartonika :DD:D: nie ma tego u mnie raczej

w polskich sklepach jest ... XD
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w polskich sklepach jest ... XD

:evil: tu juz mnie tu... :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak można chcieć założyć same rajstopy pod tunikę? Tak jakby się zapomniało założyć spodni na dupe

jak tunika zakrywa porzadnie dupe, to rajstopy bardzo fajnie wygladaja do takiej niby kusej "sukienki" :woot: nie wiem jakie u was sa tuniki, pewnie tylko krotkie :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ze ja w nastroju przedslubnym a ona mi o swoim rozwodzie gada i mowi, ze ja sie rozwiode bo za wczesnie za maz wychodze, ze faceci sa tacy i tacy...

:crylol:
Marta - ja Ci zrobie mejkap za friko, bo nie mam dyplomow :rotfl:
sama sobie zrob, racja lepiej bedziesz wygladac :lol:
a co do tego, ze niby swiatlo ze to ze tamto - tego typu makijaz wlasnie ma byc po to mocniejszy, zebys efektownie wygladala na zdjeciach i video - wtedy mozna miec wiecej tynku a nie cos takiego, ze wygladasz, jakbys dopiero wstala z lozka :woot:
zrob suce zla reklame :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Byłam w USA więc doświadczyłam tego naprawdę, a nie ze wiem to z jakichś filmów.

NY to tylko malutka czastka USA, nie sadzisz? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko że ja byłam w NY city

to tak jakby pojechac do Warszawy i ocenic Polske jako brud i syf... ktos kto byl w PL nad morzem czy w gorach by nie uwierzyl ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: DOBRY PODKLAD MOCNO KRYJĄCY MATUJĄCY? dostepny w rossmanie lub naturze czy ten jest dobry? http://2.bp.blogspot.com/_ZPkPdS-n6C0/TRCXFQZtTiI/AAAAAAAACfw/fRhD0sscNS8/s1600/loreal.jpg

mialam, nie byl jakis rewelacyjny
najlepiej na swiecie kryje EL double wear

nie wiem czy probowalas Revlon Photo Ready? Trzeba z nim uwazac, on jest specjalnie przeznaczony do tego by dobrze wygladac wieczorem, na zdjeciach i na video - tyle ze bardzo mocno kryje, i by nie bylo efektu maski, musisz umiejetnie rozem badz bronzerem sobie zarysowac linie policzkowe itd bys nie wygladala jak np trupia gejsza czy jakas lalka :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: La roche posay toleriane

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: La roche posay toleriane

slyszalam, ze jest spoks

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

Jak będzie mi się chciało, to później przepiszę Ci przepis mojej mamy :)
Z racji tego, że jest duszno i obrzydliwie, nawet nie chce mi się ruszyć :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.