malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chodziło mi bardziej o prezent typu korona ???

I co sobie z nia zrobi ? :ninja:

styka51
styka51: Bardzo szybko, ja chciałam pieniądze po weekendzie wysłać, a tu już. Na serio jestem mile zaskoczona ;p

Przynajmniej wiesz, że można skorzystac ponownie ;)
styka51
styka51
  19 August 2011
massacre
massacre: moja mama tak ma z poczta polska, z tego co oni sie tlumacza, w regulaminie maja cos takiego ze listonosze paczek nie nosza i od razu te karteczki wrzucaja (avizo?) zeby sobie odebrac.

Dziwne...:ninja:
U mnie zawsze listonosz stoi pod bramą dopóki ktoś nie wyjdzie, jak nikogo nie ma, to niesie bo wujka, a dopiero jak wujka nie ma, to zostawia awizo .
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 August 2011
styka51
styka51: wczoraj zamówiłam wywołanie zdjęć przez allegro, wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi foty a dziś o 10 miałam je w domku

ale ze jak? tez taki biznes zrobie ... jakies nagie foteczki bede kolekcjonowac i sprzedawac - podwojny zarobek :D ile osob nago sobie foty pstryka? :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja pikole jak ja nie cierpię szkoleń on line z beznadziejnym netem....

:C

a ja mam interview w poniedzialek o 11:30 czasu Greenwich :)
szefowi jeszcze nie powiedzialam, ze do pracy nie przychodze

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I co sobie z nia zrobi ?

na głowie będzie mieć -jeszcze napis FP MISS:)
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ja wiem nagroda należeć się powinna moim zdaniem w końcu w każdym z konkursów są nagrody :)

a zaszczyt bycia miss/ misterem? nie badzmy tacy materialni ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to się cięsze że mam podobny :)

nigdzie nie napisalam, ze to komplement ;) :lol:

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 August 2011
massacre
massacre: a zaszczyt bycia miss/ misterem?

no też ale samo to wedlug mnie by nie wystarczyło :)
massacre
massacre
  19 August 2011
styka51
styka51: Dziwne... U mnie zawsze listonosz stoi pod bramą dopóki ktoś nie wyjdzie, jak nikogo nie ma, to niesie bo wujka, a dopiero jak wujka nie ma, to zostawia awizo .

wyobraz sobie takie chody w Poznaniu :rotfl:
niemozliwe moja droga :lol:
u nas tez, ale u nas to inna bajka, listonosze maja samochody slusbowe :and:

styka51
styka51
  19 August 2011
massacre
massacre: ale ze jak? tez taki biznes zrobie ... jakies nagie foteczki bede kolekcjonowac i sprzedawac - podwojny zarobek :D ile osob nago sobie foty pstryka?

Wywoływałam zdjęcia na allegro poprzez jakąś aukcje. No i wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi zdjęcia z kompa mailem, a dziś o 10.00 miałam je wywołane i na płocie w torebce wisiały :D Listonosz przywiózł ^^
massacre
massacre
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no też ale samo to wedlug mnie by nie wystarczyło :)

wystarczy - nie jest to konkurs jakies powaznej rangi

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na głowie będzie mieć -jeszcze napis FP MISS:)

Według mnie niepotrzebne :)
massacre
massacre
  19 August 2011
styka51
styka51: Wywoływałam zdjęcia na allegro poprzez jakąś aukcje. No i wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi zdjęcia z kompa mailem, a dziś o 10.00 miałam je wywołane i na płocie w torebce wisiały :D Listonosz przywiózł ^^

no kumam, ale ja tez mam drukarke do drukowania fot w chacie ... a wiesz, dupeczki nagie fotki by mi wysylaly mailem :crylol: biznes moja droga :lol:

styka51
styka51
  19 August 2011
massacre
massacre: wyobraz sobie takie chody w Poznaniu niemozliwe moja droga u nas tez, ale u nas to inna bajka, listonosze maja samochody slusbowe

No u nas też mają samochód służbowy, przecież rowerami nie jeżdzą :lol:
Tylko oni zawsze jeżdżą około 10.00 - ja z siorą w szkole, a rodzice w pracy, to ma powiedziane, żeby podwiózł do wujka ( 5 m dalej), a tam i tak zawsze się zatrzymuje.
xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Według mnie niepotrzebne :)

no wiesz agnieszka ja tylko podałem propozycje co do nagrody jaka by mogła być moim zdaniem ale tak szczerze tak by mi najbardziej odpowiadała,chyba że byłaby jeszcze jakaś lepsza:)

massacre
massacre: nie jest to konkurs jakies powaznej rangi

czy ja wiem,spoglądając na inne konkursy tez nie są tak strasznie wysokich lotów prawda:)
styka51
styka51
  19 August 2011
massacre
massacre: no kumam, ale ja tez mam drukarke do drukowania fot w chacie ... a wiesz, dupeczki nagie fotki by mi wysylaly mailem biznes moja droga

Łe... ja miałam drukarkę i kopiarkę i skaner w jednym... rozyebało się wszystko i działać nie chce... Poza tym jakbym miała 50 zdjęć drukować, to by mi się nie opylało, bo 22 zł zapłaciłam ;p

I ja nagich zdjęć nie wysyłałam, na dwóch tylko w bikini byłam ;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.