Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 283 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: moja mama tak ma z poczta polska, z tego co oni sie tlumacza, w regulaminie maja cos takiego ze listonosze paczek nie nosza i od razu te karteczki wrzucaja (avizo?) zeby sobie odebrac.
Dziwne...

U mnie zawsze listonosz stoi pod bramą dopóki ktoś nie wyjdzie, jak nikogo nie ma, to niesie bo wujka, a dopiero jak wujka nie ma, to zostawia awizo .
styka51: wczoraj zamówiłam wywołanie zdjęć przez allegro, wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi foty a dziś o 10 miałam je w domku
ale ze jak? tez taki biznes zrobie ... jakies nagie foteczki bede kolekcjonowac i sprzedawac - podwojny zarobek :D ile osob nago sobie foty pstryka?

:C
a ja mam interview w poniedzialek o 11:30 czasu Greenwich :)
szefowi jeszcze nie powiedzialam, ze do pracy nie przychodze
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: ale ze jak? tez taki biznes zrobie ... jakies nagie foteczki bede kolekcjonowac i sprzedawac - podwojny zarobek :D ile osob nago sobie foty pstryka?
Wywoływałam zdjęcia na allegro poprzez jakąś aukcje. No i wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi zdjęcia z kompa mailem, a dziś o 10.00 miałam je wywołane i na płocie w torebce wisiały :D Listonosz przywiózł ^^
styka51: Wywoływałam zdjęcia na allegro poprzez jakąś aukcje. No i wczoraj o 11.00 wysłałam facetowi zdjęcia z kompa mailem, a dziś o 10.00 miałam je wywołane i na płocie w torebce wisiały :D Listonosz przywiózł ^^
no kumam, ale ja tez mam drukarke do drukowania fot w chacie ... a wiesz, dupeczki nagie fotki by mi wysylaly mailem

massacre: wyobraz sobie takie chody w Poznaniu
niemozliwe moja droga
u nas tez, ale u nas to inna bajka, listonosze maja samochody slusbowe
No u nas też mają samochód służbowy, przecież rowerami nie jeżdzą

Tylko oni zawsze jeżdżą około 10.00 - ja z siorą w szkole, a rodzice w pracy, to ma powiedziane, żeby podwiózł do wujka ( 5 m dalej), a tam i tak zawsze się zatrzymuje.
no wiesz agnieszka ja tylko podałem propozycje co do nagrody jaka by mogła być moim zdaniem ale tak szczerze tak by mi najbardziej odpowiadała,chyba że byłaby jeszcze jakaś lepsza:)
czy ja wiem,spoglądając na inne konkursy tez nie są tak strasznie wysokich lotów prawda:)
massacre: no kumam, ale ja tez mam drukarke do drukowania fot w chacie ... a wiesz, dupeczki nagie fotki by mi wysylaly mailem biznes moja droga
Łe... ja miałam drukarkę i kopiarkę i skaner w jednym... rozyebało się wszystko i działać nie chce... Poza tym jakbym miała 50 zdjęć drukować, to by mi się nie opylało, bo 22 zł zapłaciłam ;p
I ja nagich zdjęć nie wysyłałam, na dwóch tylko w bikini byłam ;p