malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  23 August 2011
massacre
massacre: w domu?

Nooo.
Mój kuzyn poprawiał polski i sms-y mu pisałam z wypracowaniem :lol:

massacre
massacre: teraz mi nie usuna foty - w koncu mam oznaczone na niej osoby

I to nie byle jakie :D

Dziekowa kto ma najładniejsze ręce na forumie...:woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: kto ma najładniejsze ręce na forumie...

nie widzialam zdjec z rekoma :woot:

a jak tam zdjecie dupy? mialas zalatwic

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2011
massacre
massacre: a jak tam zdjecie dupy? mialas zalatwic

Pracuję nad tym :pavarotti:
massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Dziekowa kto ma najładniejsze ręce na forumie...

ach, Marta IFeelSoLost ma ladne dlonie, paznokcie i w ogole, jest wiec nominowana :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2011
massacre
massacre: a jak tam zdjecie dupy? mialas zalatwic

Podjęłam się... Po wielu poszukiwaniach, spotkaniach, mnóstwach wywiadów oraz rozmów rekrutacyjnych zgłaszam to zdjęcie:

Tak na serio jest to najlepsza dupa i najlepsze zdjęcie ukazujące dupę na tym forumie :pavarotti:
massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Tak na serio jest to najlepsza dupa i najlepsze zdjęcie ukazujące dupę na tym forumie

no ta, bo nikt sie tu kuwa nie wypina :and:
popros Babse zeby sie bardziej wypiela :pavarotti:

Fieska
Fieska
  23 August 2011

Ja i tak mam najlepszą dupę, ale nie będę wstawiała tutaj zdjęć, bo nie chcę się chwalić :mrgreen: :fakju:

Babsy
Babsy
  23 August 2011
styka51
styka51: Podjęłam się... Po wielu poszukiwaniach, spotkaniach, mnóstwach wywiadów oraz rozmów rekrutacyjnych zgłaszam to zdjęcie:

:rotfl:
gdzie ten moj plaskowyz pokazujesz:lol2:
styka51
styka51
  23 August 2011
massacre
massacre: no ta, bo nikt sie tu kuwa nie wypina popros Babse zeby sie bardziej wypiela

No to jest najbardziej wypięta :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja i tak mam najlepszą dupę, ale nie będę wstawiała tutaj zdjęć, bo nie chcę się chwalić

Jakbyś miała bardziej "wypinające" foty, to moglibyśmy rozważyć to... a tak... To tylko spekulacje
styka51
styka51
  23 August 2011
Babsy
Babsy: gdzie ten moj plaskowyz pokazujesz

Jak to jest płaskowyż to Ty mojego płaskoniżu nie widziałaś :lol:
Pewnie drugiej Beyonce tutaj nie będzie ;c
massacre
massacre
  23 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja i tak mam najlepszą dupę,

w twoich snach moze i masz... dupe :rotfl:

Babsy
Babsy
  23 August 2011
styka51
styka51: Jak to jest płaskowyż to Ty mojego płaskoniżu nie widziałaś Pewnie drugiej Beyonce tutaj nie będzie ;c

wrzucilabym inne zdjecie, ale sie wstydze i zaraz spadam:bye: jak bedziecie dosc przekonujace moze sie zgodze pokazac:jezyk2:
massacre
massacre
  23 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja i tak mam najlepszą dupę, ale nie będę wstawiała tutaj zdjęć, bo nie chcę się chwalić

a przejrzalam raz jeszcze zdjecia, dla pewnosci, zeby nie bylo dyskryminacji - nie kwalifikujesz sie - masz typowe slowianskie plaskodupie

szukam czegos wypuklego, ale i jedrnego, nie za duzego, ale i nie za malego
czegos takiego:
TAK

TAK

NIE

NIE

Babsy najblizesz do poszukiwanego dupska, zglaszac sie prosze :ziober2:

styka51
styka51
  23 August 2011
Babsy
Babsy: jak bedziecie dosc przekonujace moze sie zgodze pokazac

Pokażeeeesz?

Opowiem Wam moją historię. Dziś poszłam do kuchni, wstawiłam wodę na herbatę, wrzuciłam torebkę do szklanki. Potem przygotowałąm dwa jaja do gotowania i zapaliłam gaz. Dzięki krajalnicy ukroiłam jeden kawałek chleba i posmarowałam go masłem. Zalałam wodą herbatę, posłodziłam. Wyjęłam jaja z gotującej się wody, obrałam ze skorupek, posypałam solą i pieprzem, obok położyłam odrobinę majonezu. Przyniosłam te delicje to mojego pokoju, zaczęłam konsumować i pojawił się problem.. Zostało mi jeszcze pół jajka a nie mam już chleba na przegryzkę ;c
Cóż począć, kiedy do kuchni daleeeekoooo?
massacre
massacre
  23 August 2011
styka51
styka51: Pokażeeeesz?

mam ruszajace sie

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.