Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 296 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No to jest najbardziej wypięta :D
Konto usunięte: Ja i tak mam najlepszą dupę, ale nie będę wstawiała tutaj zdjęć, bo nie chcę się chwalić
Jakbyś miała bardziej "wypinające" foty, to moglibyśmy rozważyć to... a tak... To tylko spekulacje

Konto usunięte: Ja i tak mam najlepszą dupę, ale nie będę wstawiała tutaj zdjęć, bo nie chcę się chwalić
a przejrzalam raz jeszcze zdjecia, dla pewnosci, zeby nie bylo dyskryminacji - nie kwalifikujesz sie - masz typowe slowianskie plaskodupie
szukam czegos wypuklego, ale i jedrnego, nie za duzego, ale i nie za malego
czegos takiego:
TAK
TAK
NIE

NIE

Babsy najblizesz do poszukiwanego dupska, zglaszac sie prosze

Pokażeeeesz?

Opowiem Wam moją historię. Dziś poszłam do kuchni, wstawiłam wodę na herbatę, wrzuciłam torebkę do szklanki. Potem przygotowałąm dwa jaja do gotowania i zapaliłam gaz. Dzięki krajalnicy ukroiłam jeden kawałek chleba i posmarowałam go masłem. Zalałam wodą herbatę, posłodziłam. Wyjęłam jaja z gotującej się wody, obrałam ze skorupek, posypałam solą i pieprzem, obok położyłam odrobinę majonezu. Przyniosłam te delicje to mojego pokoju, zaczęłam konsumować i pojawił się problem.. Zostało mi jeszcze pół jajka a nie mam już chleba na przegryzkę ;c
Cóż począć, kiedy do kuchni daleeeekoooo?