Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 315 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no ja dopiero wczoraj, jak sprawdzałam który to został szczęśliwym tatą :)
zapracował się biedaczysko :)
ale to napiszę tylko gdzie a nie z kim :):
winda, szkolne boisko (na trawie), pociąg, 13te piętro w bloku na orawskiej 24 w Szczecinie, orale na klatce schodowej na legnickiej 1 i orawskiej 22 gdzie byłam str. bierną ;], na budowie w filipowicach gdzie teść trawę kosił na dole (dobrze, że było słychac kiedy skończył :P), samochód, miejsce pracy, zamek w tenczynku, nad rzeczką w legnicy, łazienka i wanna, gdzie rodzice w pokoju obok, toaleta na imprezie 18tkowej mojego ówczesnego chłopa, teatr (ale to same ręce ówczesnego chłopa) nie pamiętam więcej na tą chwilę =]
Gothiclady: winda, szkolne boisko (na trawie), pociąg, 13te piętro w bloku na orawskiej 24 w Szczecinie, orale na klatce schodowej na legnickiej 1 i orawskiej 22 gdzie byłam str. bierną ;], na budowie w filipowicach gdzie teść trawę kosił na dole (dobrze, że było słychac kiedy skończył :P), samochód, miejsce pracy, zamek w tenczynku, nad rzeczką w legnicy, łazienka i wanna, gdzie rodzice w pokoju obok, toaleta na imprezie 18tkowej mojego ówczesnego chłopa, teatr (ale to same ręce ówczesnego chłopa) nie pamiętam więcej na tą chwilę =]
normalnie wypociny jak moje wlasne, tylko geograficznie bym je inaczej rozmiescila

spoczko foczko ide na fejsa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail