Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 316 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
a jeszcze koncert w słowianinie jakiejś niemieckiej kapeli (nie pamiętam nazwy), ekszyn na parapecie ale to też same paluchy =]
Gothiclady: winda, szkolne boisko (na trawie), pociąg, 13te piętro w bloku na orawskiej 24 w Szczecinie, orale na klatce schodowej na legnickiej 1 i orawskiej 22 gdzie byłam str. bierną ;], na budowie w filipowicach gdzie teść trawę kosił na dole (dobrze, że było słychac kiedy skończył :P), samochód, miejsce pracy, zamek w tenczynku, nad rzeczką w legnicy, łazienka i wanna, gdzie rodzice w pokoju obok, toaleta na imprezie 18tkowej mojego ówczesnego chłopa, teatr (ale to same ręce ówczesnego chłopa) nie pamiętam więcej na tą chwilę =]
Łe.... to ja cienki bolek jestem.. ale tylko 2 lata doświadczenia mam, soł jasne ;p
hahaha

Musiałabym dłużej pomyśleć, żeby sobie przypomnieć...
massacre: Patrishia:
Czyli ktoś zachował jeszcze rozsądek. :)
dobry excuse jak sie nie ma co pokazac
Patrishia:I pomyśleć, że Jacek niegdyś musiał włożyć w zdobycie takich fot nieco wysiłku, a tu podane jak na tacy
bo nikt nie zrozumie kobiety lepiej niz druga kobieta
Asiu, sądzę, że mam co pokazać, ale nieco inaczej do tego podchodzę.

Serio znikam, bo kończę pracę, nie będę psuć 'zabawy' :D miłego.
Mój dom, jego dom, samochód: golf II, mercedes 124, passat ( tam był pierwszy raz oralowy :zakochany), audi 80, 90, jakieś bmw i ogólnie dużo tego... okoliczne lasy, stodoła, garaż, w ciągniku też, mój balkon, łąka, jezioro - aby ręce, morze - aby ręce, baseny - aby ręce, przymierzalnie, autobus, za salą osp, w Skorzęcinie, ślesinie, wilczynie - na plaży, kible... Jezu dużo tego