malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  19 Octombrie 2011

Jutro jadę do Silesii sama, obczaić wszystko, a w piątek z ojcem na zakupy. Do obejścia mam jedyne... 86 sklepów :crylol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Na pewno dużo kupisz, SCC to moje ulubione centrum Handlowe a u nas na śląsku jest ich naprawdę dużo.
Babsy
Babsy
  20 Octombrie 2011

ja tez chce na duze zakupy do galerii:and:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  20 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ja tez chce na duze zakupy do galerii

Ja jadę w sobotę bo muszę jakieś botki na jesień kupić :and:
SoDope
SoDope
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

kupiłam sobie te buciki które kiedyś pokazywałam i przyszły do mnie w ten poniedziałek :P.
Babsy
Babsy
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jadę w sobotę bo muszę jakieś botki na jesień kupić

ja moze w listopadzie cos sobie sprawie, po wyplacie;) ale jak tu teraz przelansowac sie we wszystkich swietych w starych buciorach?:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ja moze w listopadzie cos sobie sprawie, po wyplacie;) ale jak tu teraz przelansowac sie we wszystkich swietych w starych buciorach?

:crylol:
ja idę od listopada lub grudnia do pracy więc muszę się pokazać jak człowiek, po ludzku :crylol:
mam dobry argument, ale jak się okaże, że od grudnia to wykorzystam ten związany ze wszystkimi świętymi ;d
Patrishia
Patrishia
  20 Octombrie 2011

@Babsy:
Gdzie Twoje mlask w podpisie? Zawsze mnie intrygowało :ninja: : [

Wiecie gdzie mogę dostać takie buciki? W jakiej sieci typu CCC, Deichmann itp?

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Wiecie gdzie mogę dostać takie buciki? W jakiej sieci typu CCC, Deichmann itp?

w ccc widzialam podobne!!!
Babsy
Babsy
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja idę od listopada lub grudnia do pracy więc muszę się pokazać jak człowiek, po ludzku mam dobry argument, ale jak się okaże, że od grudnia to wykorzystam ten związany ze wszystkimi świętymi ;d

a ja dalej nie mam pracy;/ jestem w trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepidowskiej, moze to jakos podniesie moj "prestiz":mrgreen:

Patrishia
Patrishia: @Babsy: Gdzie Twoje mlask w podpisie? Zawsze mnie intrygowało : [

;P znalazlam w koncu cytat, ktory mi sie podoba i zmienilam;) tamto "mlask" wpsialam, kiedy nie moglam znalezc nic ciekawego:lol2:
Patrishia
Patrishia
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ccc widzialam podobne!!!

O, właśnie mi chodziło o konkrety, bo mało łażę po sklepach, podjadę poszukać :w00t:
Dzięki : D

Babsy
Babsy: ;P znalazlam w koncu cytat, ktory mi sie podoba i zmienilam;) tamto "mlask" wpsialam, kiedy nie moglam znalezc nic ciekawego

Było fajowe, ale skoro tak, to ok :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: a ja dalej nie mam pracy;/ jestem w trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepidowskiej, moze to jakos podniesie moj "prestiz"

ja bede przedstawicielem kosmetyków marki yves rocher, będę wykonywać telefony do stałej bazy klientów i wklepywać do komputera zamówienia, nie muszę nikomu niczego wciskać itp, a pieniądze dosyć spore, porównywalnie te same co zarabiałam w salonie, tylko ze tu mam 1/2 etatu i grafik rozkladam jak chce (moge przychodzic rano, popoludniu, tydzien na 8 h, tydzien wolny, codziennie po 4 itp) no a w salonie caly etat i zapiedalasz 8 godzin na nogach, a tu kawka, herbatka, krzesełko, telefon i komputer :-)

Patrishia
Patrishia: O, właśnie mi chodziło o konkrety, bo mało łażę po sklepach, podjadę poszukać Dzięki : D

ja szukam podobnych :-)
Patrishia
Patrishia
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja szukam podobnych :-)

Jakbyś znalazła, to podeślij też namiar. : D Patrzyłam na stronie ccc to nie widziałam niby, ale może w sklepie będą.
SoDope
SoDope
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bede przedstawicielem kosmetyków marki yves rocher, będę wykonywać telefony do stałej bazy klientów i wklepywać do komputera zamówienia, nie muszę nikomu niczego wciskać itp, a pieniądze dosyć spore, porównywalnie te same co zarabiałam w salonie, tylko ze tu mam 1/2 etatu i grafik rozkladam jak chce (moge przychodzic rano, popoludniu, tydzien na 8 h, tydzien wolny, codziennie po 4 itp) no a w salonie caly etat i zapiedalasz 8 godzin na nogach, a tu kawka, herbatka, krzesełko, telefon i komputer :-)

jak będziesz miała bony zniżkowe do wykorzystania w sklepach to pamiętaj o mnie.

U mnie w Ostrowie Wlkp jest sklep ale szczerze NIGDY TAM NIE BYŁAM. Bonem mnie zmusisz, żebym tam poszla :D:DD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak będziesz miała bony zniżkowe do wykorzystania w sklepach to pamiętaj o mnie.

jak bede miec a nie wykorzystam to Ci przesle, bo kosmetyki do wlosow mnie nie urzekają składem, wiec nie bede nic zamawiac nie wiem jak reszta. ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w Ostrowie Wlkp jest sklep ale szczerze NIGDY TAM NIE BYŁAM. Bonem mnie zmusisz, żebym tam poszla :D:DD

ja tez nigdy nie bylam ale ta dziewczyna mowi, ze bardzo duzo osob zamawia paczki do domu, zreszta mam platne od godziny nie od klienta wiec wszystko mi jedno;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.