malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Octombrie 2011

chcialam napisac co mowila moja papuga falista i bana dostalam na godzine ^^

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale bym go... Uch

fajny jest, o fajny :w00t:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Octombrie 2011
I znowu to samo :crylol:
Napisałam w sposób kulturalny, bez żadnej awantury a mądra Panna Agnieszka znów dodała mnie na CL :crylol:
Poziom z podstawówki (jedynej szkoły jaką.. albo nic :rock:) skuliła ogon pod siebie i wolała dać na cl niż podyskutować.

Odpiszę tutaj:
Patrishia
Patrishia: Co do reszty nic nie mam, bo każdy może uważać na ten temat co chce, ale na forum panuje taki ruch, że chyba dobrze, że ktoś się stara coś ruszyć, skoro jest jeszcze coś nowego poza nowym pudrem, tuszem do rzęs albo o tym jakie buty dobrać do sukienki. ; )

Owszem, stara się coś ruszyć - ale na Boga ile można czytać takich nudnych tematów? Kogo tak naprawdę obchodzi nowa kolekcja, gdyby nie temat Agnieszki wyszukiwałabyś zdjęć i informacji które są w tym wątku? Wątpie, ile można zakładać tak naprawdę ten sam temat tylko zdjęcia inne.

massacre
massacre: mam ci pokazac jak sie rusza forum?

Za czasów kiedy bywałam tu częściej :ninja: to były tematy na 30 stron nabite :crylol: w tematach o ciążach, rozstępach, paskach, imionach itd, tak się rusza forum a nie jakieś nudne tematy gdzie zazwyczaj nie ma więcej niż 15 odpowiedzi. Ale ja jestem inna, nie boję się kontrowersji i zawsze piszę co myślę, czy ktoś mnie objedzie czy nie :-)

Patrishia
Patrishia: To argument z dupy.

Po prostu zastanawiam się co trzeba mieć w głowie aby co chwile zakładać podobny temat :ziober2:

Babsy
Babsy:

No właśnie :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Octombrie 2011
I znowu to samo :crylol:
Napisałam w sposób kulturalny, bez żadnej awantury a mądra Panna Agnieszka znów dodała mnie na CL :crylol:
Poziom z podstawówki (jedynej szkoły jaką.. albo nic :rock:) skuliła ogon pod siebie i wolała dać na cl niż podyskutować.

Odpiszę tutaj:
Patrishia
Patrishia: Co do reszty nic nie mam, bo każdy może uważać na ten temat co chce, ale na forum panuje taki ruch, że chyba dobrze, że ktoś się stara coś ruszyć, skoro jest jeszcze coś nowego poza nowym pudrem, tuszem do rzęs albo o tym jakie buty dobrać do sukienki. ; )

Owszem, stara się coś ruszyć - ale na Boga ile można czytać takich nudnych tematów? Kogo tak naprawdę obchodzi nowa kolekcja, gdyby nie temat Agnieszki wyszukiwałabyś zdjęć i informacji które są w tym wątku? Wątpie, ile można zakładać tak naprawdę ten sam temat tylko zdjęcia inne.

massacre
massacre: mam ci pokazac jak sie rusza forum?

Za czasów kiedy bywałam tu częściej :ninja: to były tematy na 30 stron nabite :crylol: w tematach o ciążach, rozstępach, paskach, imionach itd, tak się rusza forum a nie jakieś nudne tematy gdzie zazwyczaj nie ma więcej niż 15 odpowiedzi. Ale ja jestem inna, nie boję się kontrowersji i zawsze piszę co myślę, czy ktoś mnie objedzie czy nie :-)

Patrishia
Patrishia: To argument z dupy.

Po prostu zastanawiam się co trzeba mieć w głowie aby co chwile zakładać podobny temat :ziober2:

Babsy
Babsy:

No właśnie :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Octombrie 2011
Jak mały trzeba mieć mózg? Nie mogę tego pojąć ^^

zbieram się, jadę po papużkę :bye:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Octombrie 2011

moze zaproponowac na o fotka by wprowadzic dluzsza przerwe miedzy zakladanymi tematami? :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie jakieś nudne tematy gdzie zazwyczaj nie ma więcej niż 15 odpowiedzi

w tej kwestii tez sie zgadzam, nawet wczorajszy temat panterki mial az 4 strony :rotfl:
niech moze jakis FP podwiesi agoosi temat o trendach i jak sie dziewczyna tak mocno nudzi to niech tam sobie wrzuca te setki zdjec, bo dla mnie to nie ma nic wspolnego z rozkrecaniem forum - to juz maksiw bardziej hajdem kreci :rotfl:

jak dla mnie to zwykly smietnik, ale jak to ze wszystkim kiedys sie skonczy :ziober2:
a ja tymczasem ide sobie tam, gdzie sa lepsze trolle, takie co nie nudza ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  25 Octombrie 2011

kupowala ktoras z was na czasnabuty.pl?
zlozylam zamowienie w niedziele, od razu oplacilam, i nadal ani statusu ze wyslane, ani nic:wtf:
fajnie, bo pojutrze rano wyjezdzam:and:

mmaryjka
mmaryjka
  25 Octombrie 2011

HA HA, jak ogień na fotce:rotfl:
ależ te studia mnie ograniczają, normalnie nie jestem na bieżąco.

voiceontheradio
voiceontheradio
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupowala ktoras z was na czasnabuty.pl?

ja
tyle, że brałam wysyłkę kurierską by doszło na drugi dzień, a i tak nie doszło, więc jeśli wzięłaś zwykłą to może być dłużej.
sylwik
sylwik
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tyle, że brałam wysyłkę kurierską by doszło na drugi dzień, a i tak nie doszło, więc jeśli wzięłaś zwykłą to może być dłużej.

bralam kuriera:ninja:
a dostalas jakis numer przesylki?
i czy te buty wygladaly jak na zdjeciu?
:)
voiceontheradio
voiceontheradio
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bralam kuriera a dostalas jakis numer przesylki? i czy te buty wygladaly jak na zdjeciu? :)

nie dostałam.
powinny w takim razie jutro przyjść
tak wyglądały, ale co się z nimi zrobiło po kilku tygodniach to szkoda gadać
zamawiałam jazzówki, ładne, wygodne, ale za przeproszeniem gówno warte
sylwik
sylwik
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wyglądały, ale co się z nimi zrobiło po kilku tygodniach to szkoda gadać zamawiałam jazzówki, ładne, wygodne, ale za przeproszeniem gówno warte

:And:
ja zamowilam te

ale juz po zamowieniu tu na forum w innym temacie pojawilo sie to zdjecie, i jest niebezpiecznie podobne we wzorze, ale za to brzydkie:And:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie dostałam. powinny w takim razie jutro przyjść

ufff, oby :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mały trzeba mieć mózg? Nie mogę tego pojąć ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: Poziom z podstawówki (jedynej szkoły jaką.. albo nic )

Marta nie przeginaj, bo potem znów będziesz płakać, że są kłótnie, chociaż sama je wszczynasz w tym momencie.

Tematy Agnieszki są zgodne z regulaminem. Chce to może ich i pięćdziesiąt założyć, a Was nikt nie przywiązał do klawiatury i nie zmusza do zaglądania w nie i tym bardziej do komentowania w sposób na tak niskim poziomie.

Każda z Was ma takie same prawa do zakładania tematów. Nikt ani Tobie, ani innym dziewczynom, które dziwnym zbiegiem okoliczności nagle zaczęły wtórować, nie zabrania zakładać własnych tematów, więc może zamiast psioczyć na inne, załóżcie coś swojego.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ja będę płakać? ^^ Super, nie płakałam nigdy z powodu forum, ale ok.

Są zgodne ale to już naprawdę podchodzi pod spam, a osoby zaczęły wtórować bo też je to wkurza. Zamiast założyć jakiś sensowny temat to ciągle nabija.

Gdybym miała więcej czasu to bym zakładała tematy z kontrą i codziennie zakładała 10 tematów ze zdjęciem dwóch torebek z jakiejś kolekcji i pytała
1. Co sądzicie?
2. Co na tak co na nie?

Pozdrawiam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.