Konto usunięte: znowu ty tutaj,smieciu? nie rozumiesz ze nikt cie tutaj nie chce nikt cie nie lubi i wprowadzasz tutaj tylko chaos?spieralaj mezowi obiadki gotowac i na kaktusy sie nadziewac juz ta twoja papuga ma wyzsze iq od ciebie pomiocie. jestes tak wazna dla tego forum jak gowno w trawie amen
uwierz, że bardziej nie chcą tutaj Ciebie niż mnie :] i co, nadal nie masz odwagi się przyznać co masz do powiedzenia tylko tak będziesz się podszywał pod kogoś innego? ;d brak honoru i odwagi - przykre. Ja przynajmniej mam na tyle odwagi by powiedzieć co myślę - zawsze, czy ktoś mnie objedzie czy nie :-)
Konto usunięte: Dobrze, że wiem, kto na mnie tak donosił mając, jako największa pewnego czasu "nabijaczka" najwięcej na sumieniu.
No kuw nie

wchodzę na forum a tam 5 tematów niezamkniętych, burdel chyba wtedy z udziałem Prinza a Ty odpowiadasz w tematach a reszta Cie nie interesuje

trudno bylo nie interweniować skoro Ty nie zrobiłaś porządku!
Tak samo ostatnio w temacie Agnieszki - CienFryzjera robi burdel a Ty moze tego nie widzialas? Czy nie chcialas widziec? Bo musialam pisac do zadziory zeby zbanowala.