malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: @ Paulinessa - nie chcialo mi sie przeczytac co napisalas, sorki.. ;]

A szkoda. Może przestałabyś mieć w końcu pretensje do garbatego, że ma dzieci proste. No ale skoro masz takie podejście, to w takim wypadku nawet nie ma sensu zwracać ani Ci, ani na Ciebie uwagi. Jałowa dyskusja. Także moje stanowisko w tej sprawie jest jasne - gwarantuje Ci tylko, że jakiekolwiek głupie przytyki z Twojej strony (i rzecz jasna ze strony innych osób również) będą mieć konsekwencje.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chce napisać do ciebie wiadomość, a nie mogę. każe mi dodać fotki, a już dodałam

A zobacz teraz? :woot:
mmaryjka
mmaryjka
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A zobacz teraz?

poszło! wylogowałam się i zalogowałam, a jeśli to ty to dzięki!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poszło! wylogowałam się i zalogowałam, a jeśli to ty to dzięki!

Może ja, może wylogowanie.
Teraz się nie dowiemy :mrgreen:
SoDope
SoDope
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam :D Podobają mi się, ale cholera, ja już nie mam gdzie kłaść tych butów Wygodne?

powiem, że wygodne ale jeszcze w nich nigdzie nie wyszłam ..

dostępne byłaby numer 37 i taki był najmniejszy musze kupić żelowe wkładki na pięty..

choć na grubą skarpyte też ujde .. XD
Paulinessa
Paulinessa
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do Adminów - zgodzę się nie muszą codziennie się wypowiadać, ale ile razy pisałam Pw do Zadziory że Paula - w koncu ona tu najbardziej powinna dbać o porządek - się obija i jest np po 5 tematów niezamkniętych? O dietach, jakieś reklamy, konkursy, tematy niezgodne z regulaminem czy trzeba kogoś zbanować - to nie ma nikogo przez wiele godzin i burdel gotowy. Nikt się do tego nie poczuwa aby zajrzeć tu częściej - w końcu to Wasz 'świński' jak to się mówi obowiązek aby porządek tu BYŁ.

Teraz to przegiełaś, kończę także dyskusję, której nawet nie czytasz. To nie jest mój żaden "świński obowiązek" ale Aga Ci już wyjaśniła. To nawet nie wymaga komentarza, jest poniżej pewnego poziomu.

Dobrze, że wiem, kto na mnie tak donosił mając, jako największa pewnego czasu "nabijaczka" najwięcej na sumieniu.
SoDope
SoDope
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

jak ktoś chce byc na siłe moderatorem to zapraszam na boardy gier Game Forge :crylol:
styka51
styka51
  26 Octombrie 2011

Dziewczęta pozwólcie:
:rotfl:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem, że wygodne ale jeszcze w nich nigdzie nie wyszłam .. dostępne byłaby numer 37 i taki był najmniejszy musze kupić żelowe wkładki na pięty.. choć na grubą skarpyte też ujde .. XD

To ja pewnie bym musiała ze dwie takie skarpety założyć :crylol:
SoDope
SoDope
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To ja pewnie bym musiała ze dwie takie skarpety założyć

no ja w niektorych butach mam 35 czasami 36 ...

z resztą ostatnio mi noga/stopa 'schudła' bo założyłam buty adidasy na których jest numer 37,5 i mam luz .. i to dość spory.
CienFryzjera
CienFryzjera
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

znowu ty tutaj,smieciu? nie rozumiesz ze nikt cie tutaj nie chce nikt cie nie lubi i wprowadzasz tutaj tylko chaos?spieralaj mezowi obiadki gotowac i na kaktusy sie nadziewac juz ta twoja papuga ma wyzsze iq od ciebie pomiocie. jestes tak wazna dla tego forum jak gowno w trawie amen
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ani my, ani tym bardziej Paula nie ma obowiązku siedzieć tu 24 h na dobę, wyobraź sobie, że każdy ma swoje prywatne życie i nim się głównie zajmuje. To jest tylko dodatkowa pomoc dla serwisu, a nie kajdany. Każdy robi tyle, na ile w danej chwili pozwala mu czas.

Moim zdaniem stanowisko moda do czegoś zobowiązuje, przykro mi, skoro się tego ktoś podjął to nie powinien zaniedbywać obowiązków, nigdzie nie napisałam, że macie siedzieć tu 24 na dobę - tylko naprawdę to nie tylko moje zdanie że tak jest :] jak ktoś się forum nie interesuje nie powinien być modem ;d
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Octombrie 2011

Takich właśnie mamy modów na MiU - ten użytkownik powinien JUŻ DAWNO MIEĆ BANA STAŁEGO a dostał tylko tymczasowego! To jakaś paranoja - o tym właśnie piszę!

W dodatku nie potraficie się dowiedzieć kto za niego się podszywa :-)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znowu ty tutaj,smieciu? nie rozumiesz ze nikt cie tutaj nie chce nikt cie nie lubi i wprowadzasz tutaj tylko chaos?spieralaj mezowi obiadki gotowac i na kaktusy sie nadziewac juz ta twoja papuga ma wyzsze iq od ciebie pomiocie. jestes tak wazna dla tego forum jak gowno w trawie amen

uwierz, że bardziej nie chcą tutaj Ciebie niż mnie :] i co, nadal nie masz odwagi się przyznać co masz do powiedzenia tylko tak będziesz się podszywał pod kogoś innego? ;d brak honoru i odwagi - przykre. Ja przynajmniej mam na tyle odwagi by powiedzieć co myślę - zawsze, czy ktoś mnie objedzie czy nie :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że wiem, kto na mnie tak donosił mając, jako największa pewnego czasu "nabijaczka" najwięcej na sumieniu.

No kuw nie :rotfl: wchodzę na forum a tam 5 tematów niezamkniętych, burdel chyba wtedy z udziałem Prinza a Ty odpowiadasz w tematach a reszta Cie nie interesuje :crylol: trudno bylo nie interweniować skoro Ty nie zrobiłaś porządku!
Tak samo ostatnio w temacie Agnieszki - CienFryzjera robi burdel a Ty moze tego nie widzialas? Czy nie chcialas widziec? Bo musialam pisac do zadziory zeby zbanowala.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Octombrie 2011

Btw skończcie mnie na siłę przekonywać, napisałam co uważam względem modów - nie musicie odbijać piłeczki i przekonywać, że nie jest tak jak uważam :] troszkę więcej dystansu! :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.