malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  27 Octombrie 2011
massacre
massacre: Marta, tak patrzac z boku, to ja nie dostrzegam zadnego kolka wzajemnej adoracji. Faktycznie Paulinessa i Avante stoja w obronie Agoosi nie pierwszy i podejrzewam nie ostatni raz. Jakkolwiek wydaje mi sie, ze nie chodzi o to, ze wypominaja Ci, ze przesdtawilas swoj punkt widzenia, bo do tego masz prawo i nikt Ci go nie zabierze. Mysle, ze kwestia bardziej dotyczyla tych obrazliwych slow na temat mozgu czy cos w tym stylu. Tego typu teksty nie powinny sie w ogole tu pojawiac. ;)

Brawo za mądre podsumowanie.
:)
Patrishia
Patrishia
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powinno się spać wieloktorność 1,5h.

O tym nie wiedziałam. O tym, że jak się śpi zbyt długo to owszem, ale jednocześnie organizm sam decyduje kiedy jest już naładowany, w tym rzecz, że zwykle jak się budzimy to z lenistwa idziemy dalej spać i wtedy dochodzi do przesypiania się, a ja tego nie zrobiłam. Ale już jest dobrze : )
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powinno się spać wieloktorność 1,5h.

A dlaczego akurat tak?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Octombrie 2011
massacre
massacre: Marta, tak patrzac z boku, to ja nie dostrzegam zadnego kolka wzajemnej adoracji. Faktycznie Paulinessa i Avante stoja w obronie Agoosi nie pierwszy i podejrzewam nie ostatni raz. Jakkolwiek wydaje mi sie, ze nie chodzi o to, ze wypominaja Ci, ze przesdtawilas swoj punkt widzenia, bo do tego masz prawo i nikt Ci go nie zabierze. Mysle, ze kwestia bardziej dotyczyla tych obrazliwych slow na temat mozgu czy cos w tym stylu. Tego typu teksty nie powinny sie w ogole tu pojawiac.

Dobrze, poniosło mnie bo do diabła jak można dać kogoś na CL za to, ze wystawiłam negatywną opinię?! Bo wystawiłam TYLKO opinię, bez obrazy dla Agi i wtedy dodała mnie na CL więc pocisnęłam ;] zreszta nawet gdybym tego nie zrobiła to i tak by było wielkie ale bo jakże śmiem
Btw sama mi kiedyś pisałaś coś na temat kółka wzajemnej adoracji :] na tym forum więc teraz się nie zapieraj, i co niektóre osoby z biorących udział w dyskusji do niego Twoim zdaniem należały. ...

a teraz idę zająć się papużką i klatkę posprzątać :bye:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A dlaczego akurat tak?

dobre pytanie!;)

Patrishia
Patrishia: zwykle jak się budzimy to z lenistwa idziemy dalej spać i wtedy dochodzi do przesypiania się, a ja tego nie zrobiłam.

ale podejrzewam, że i tak spałaś dłużej nić przeciętnie.
wydaje mi się, że to chodzi głównie o tryb pracy organizmu.
mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011

koniec świata ;(

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, poniosło mnie

Konto usunięte
Konto usunięte: Btw sama mi kiedyś pisałaś coś na temat kółka wzajemnej adoracji :] na tym forum więc teraz się nie zapieraj, i co niektóre osoby z biorących udział w dyskusji do niego Twoim zdaniem należały. ...

Nie zapieram sie, ani nie wypieram. Niejednokrotnie pisałam ze wg mni Avante do osób obiektywnych nie należy. Ale jedna sprawa to moje ogólne zdanie na temat jakiejs osoby, a zupełnie inna sprawa moje zdanie na temat konkretnej sytuacji.
Nie należę do osób które boja sie swoich własnych opinii i wypowiadają swoje zdanie jedynie za czyimis plecami. Jestem człowiekiem, popełniam błędy, potrafię sie do nich przyznać. W tej kwestii wyrazilam już swoje zdanie i nie ma ono najmniejszego wpływu na moja opinie, ze jedna z tych osób jest dla mnie totalnie jałowa i nudna jak flaki z olejem :)

Mam nadzieje ze na tym ta dyskysja sie skończy. Nie chce stracić fanów, których serdecznie pozdrawiam :ziober

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, poniosło mnie

Każdego może ponieść, nie każdy potrafi sie do tego przyznać :) za tO Cie szanuje :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: koniec świata ;(

O! Czyżbyś miała własne zdanie? :smutny: a masz prawo, jak każdy ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre pytanie!;)

Łe, myślałam, że wiesz dlaczego. Ja znakiem tego pewnie tak czy siak śpię za długo, ale ogólnie nie sypiam najlepiej, także można mi wybaczyć.

Konto usunięte
Konto usunięte: koniec świata ;(

no ale przecież 'do diabła jak można dać kogoś na CL za to, ze wystawiłam negatywną opinię?!' :and:
mmaryjka
mmaryjka
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżbyś miała własne zdanie?

właśnie nie, zupełnie mnie te akcje NIE interesują.
jakiś trolek założył również temat o mnie - nie odezwałam się ani słowem, bo po? jeszcze mam rozum, karmić takiego chorego człowieka nie zamierzam bo to jest choroba.
po prostu mam dobry humor:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale przecież 'do diabła jak można dać kogoś na CL za to, ze wystawiłam negatywną opinię?

widocznie 'zapomniał wół jak cielęciem był' (oczywiście wół to za dużo powiedziane) ;d
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu mam dobry humor

ja też :mrgreen:
według mojego kalendarza biurkowego dziś jest 38 październik :zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś jest 38 październik

:D
Basiula
Basiula
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:rotfl:
Basiula
Basiula
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.