Konto usunięte: No na pewno ta osoba ma sporo informacji o Tobie, patrząc nawet na te zdjęcia stylizowane na foty z kwejka, o technikum, maturze itp. No i również o mężu, a jechanie publicznie po rodzinie to akurat najżałośniejsza sprawa. Jednak gdyby była to osoba stąd, z paroma tysiącami postów na głównym koncie. Fotka Team mogłaby od razu powiązać konta.
A co do innych działów forum? Udzielasz się gdzieś i nawiązałaś tam jakieś kłótnie?
No ma sporo i niektóre są sprzed półtorej roku, więc stare, avatar fryzjerka ma wszy również nawiązuje do tego, co pisałam o mojej koleżance a to też było dawno, z pół roku temu jak nie lepiej.
Mnie się wydaje, że ta osoba pisze z innego laptopa bądź z telefonu - np u faceta swojego, koleżanki, z pracy czy ma dwa laptopy w domu albo telefon z dostępem do internetu, wtedy jest inne IP i nie da się powiązać konta.
Co do reszty to tutaj właśnie się sprawa zamyka bo ja siedzę tylko i WYŁĄCZNIE na miu na żadne inne działy nie zaglądam nawet ani nigdy nie nawiązałam żadnej kłótni czy nawet rozmowy, no po prostu się nie wypowiadam nigdzie indziej niż tu, wszystkie informacje są zbierane stąd i z rozmów tutaj prowadzonych. :-)