malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Octombrie 2011

@iFeelSooLost:

O banik! Za co?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak nie czaję

Marcin S - nimfoman
Agnieszka Esz - RedTea

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: O banik! Za co?

automatyczny bo chcialam napisac kuw a napisałam z gwiazdką i dało bana;d

co to są za osoby o których piszesz bo to chyba nie z miu?
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Tak czy siak chciałam jeszcze dopisać:
Jeżeli ta osoba przyzna się i przeprosi mnie i ogólnie nas wszystkich - bo paru osobom się oberwało ... To jestem w stanie to 'puścić' i przymknąć na to oko.
A jeżeli do wtorku sprawa się nie rozwiąże to zgłaszam sprawę o zniesławienie na policję w środę rano i oni się tym zajmą. :-)
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie zastanawiam się nad tym, ale Paula to musi być ktoś z 'nas' osób, które tu regularnie prowadzą dyskusję - bo ona czepia się rzeczy, które wywiązywały się w kłótniach czy w różnych rozmowach luźnych między użytkownikami, np ta dyskusja o klubach gogo, różnicach między tancerkami a kuwami i takie tam to ile to było temu? Z 1,5 roku temu! Tak samo kiedyś sobie rozmawiałyśmy z massacre na temat wieku mojego męża (jak to brzmi:D) to teraz ta osoba pisze, że rzekomo mu nie staje - więc jest to ktoś kto uczestniczy w rozmowach i życiu forum. :-)

No na pewno ta osoba ma sporo informacji o Tobie, patrząc nawet na te zdjęcia stylizowane na foty z kwejka, o technikum, maturze itp. No i również o mężu, a jechanie publicznie po rodzinie to akurat najżałośniejsza sprawa. Jednak gdyby była to osoba stąd, z paroma tysiącami postów na głównym koncie. Fotka Team mogłaby od razu powiązać konta. :woot:
A co do innych działów forum? Udzielasz się gdzieś i nawiązałaś tam jakieś kłótnie?
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: Marcin S - nimfoman

Z działu Seks? Miał avatar z tyłkiem swoim w jakimś morzu? :ziober2:
sylwik
sylwik
  29 Octombrie 2011

o.O
nie rozumiem kwestii robienia takiej afery o zwyklego trolla.
ale chetnie zobacze jak to sie dalej potoczy:rotfl:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No na pewno ta osoba ma sporo informacji o Tobie, patrząc nawet na te zdjęcia stylizowane na foty z kwejka, o technikum, maturze itp. No i również o mężu, a jechanie publicznie po rodzinie to akurat najżałośniejsza sprawa. Jednak gdyby była to osoba stąd, z paroma tysiącami postów na głównym koncie. Fotka Team mogłaby od razu powiązać konta. A co do innych działów forum? Udzielasz się gdzieś i nawiązałaś tam jakieś kłótnie?

No ma sporo i niektóre są sprzed półtorej roku, więc stare, avatar fryzjerka ma wszy również nawiązuje do tego, co pisałam o mojej koleżance a to też było dawno, z pół roku temu jak nie lepiej.
Mnie się wydaje, że ta osoba pisze z innego laptopa bądź z telefonu - np u faceta swojego, koleżanki, z pracy czy ma dwa laptopy w domu albo telefon z dostępem do internetu, wtedy jest inne IP i nie da się powiązać konta.
Co do reszty to tutaj właśnie się sprawa zamyka bo ja siedzę tylko i WYŁĄCZNIE na miu na żadne inne działy nie zaglądam nawet ani nigdy nie nawiązałam żadnej kłótni czy nawet rozmowy, no po prostu się nie wypowiadam nigdzie indziej niż tu, wszystkie informacje są zbierane stąd i z rozmów tutaj prowadzonych. :-)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem kwestii robienia takiej afery o zwyklego trolla. ale chetnie zobacze jak to sie dalej potoczy

To już jest lekkie przegięcie kiedy ktoś jedzie na mojego męża czy rodzinę, tym bardziej że tym trollem może być ktoś a nawet możesz się nie spodziewać ze to ta osoba więc wiesz.. :ziober2: chcemy bardzo się dowiedzieć, głównie dlatego to robię.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta osoba od dawna śledzi to co piszę, a nawet jeśli nie śledzi to zapamiętuje moje słowa, potem dodaje swoje, naprawdę o różnych rzeczach były tu dyskusje z 1,5 roku temu, dodatkowo notorycznie obraża mnie i mojego męża - który nie jest nawet zalogowany na fotce więc jakim prawem go w to miesza? I jak może pisać że mu nie staje i że nie umie mnie zaspokoić? Nie sądzisz że to psychiczne zachowanie? Ile ktoś musi mieć w sobie nienawiści i tchórzostwa zarazem aby tak się zachowywać. tak czy siak wyjdzie na jaw kto to

Spokojnie :-D

Ja to rozumiem.

Osobiście olałabym to, ale Ty masz prawo do swoich ocen.
Jeśli czujesz się pokrzywdzona w jakiś sposób, to ja nie widzę przeszkód w dążeniu do zadośćuczynienia.

massacre
massacre: zrozumialam ironie

Chociaż to jedno.
Czyli, że potrafisz powiązać pewne rzeczy.
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do reszty to tutaj właśnie się sprawa zamyka bo ja siedzę tylko i WYŁĄCZNIE na miu na żadne inne działy nie zaglądam nawet ani nigdy nie nawiązałam żadnej kłótni czy nawet rozmowy, no po prostu się nie wypowiadam nigdzie indziej niż tu, wszystkie informacje są zbierane stąd i z rozmów tutaj prowadzonych. :-)

No ja właśnie też siedzę tylko tutaj od długiego czasu, dlatego pytałam, bo nie mam pojęcia co się dzieje gdzieś indziej, czasem tylko ktoś mi podrzuca jeśli rozmowa dotyczy mojej osoby lub naszego działu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie się wydaje, że ta osoba pisze z innego laptopa bądź z telefonu - np u faceta swojego, koleżanki, z pracy czy ma dwa laptopy w domu albo telefon z dostępem do internetu, wtedy jest inne IP i nie da się powiązać konta.

To jest owszem możliwe, ale wymaga jednak sporego zaangażowania dla takiej osoby, podziwiam. :zonk:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: Zgadzam sie. Oczywiscie egzekwowanie prawa to sprawa chyba najtrudniejsza i najwazniejsza. Mimo to problem zaczyna sie w wielu ustawach, ktore wg mnie jak na XXI wiek sa mocno przeterinowane.

Możliwe, akurat się na tym nie znam, ale jest tyle przypadków braku reakcji, że idzie zwątpić.
Chociażby znęcanie się nad zwierzętami i praktycznie żadna kara. Za zabójstwa dostaną 25 lat, wyjdą po 7 i żyją sobie szczęśliwie dalej. Sąsiad (totalna patologia, kryminalista) w listopadzie zeszłego roku dostał sądowy wyrok o eksmisje i dalej sobie mieszka, tymczasem rodziny z małymi dziećmi - biedne bo biedne, ale nie alkoholicy etc, nie mają gdzie się podziać. Chore to wszystko :nie:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja właśnie też siedzę tylko tutaj od długiego czasu, dlatego pytałam, bo nie mam pojęcia co się dzieje gdzieś indziej, czasem tylko ktoś mi podrzuca jeśli rozmowa dotyczy mojej osoby lub naszego działu.

No właśnie więc jak massacre pisze o jakichś osobach to ja nawet nie wiem ocb :ziober2: bo nie orientuję się w niczym oprócz miu.

Konto usunięte
Konto usunięte: To jest owszem możliwe, ale wymaga jednak sporego zaangażowania dla takiej osoby, podziwiam.

Czy ja wiem, z jednego laptopa pisze z nami normalnie a zaraz do ręki bierze telefon lub drugi laptop i ciśnie, czy ja wiem czy to takie trudne :ziober2: nawet ja bym mogła tak zrobić ale internet na telefonie by mnie zeżarł, za to mogłabym napiedalać z laptopa od taty czy od siostry - nie ma zadnego problemu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Osobiście olałabym to, ale Ty masz prawo do swoich ocen. Jeśli czujesz się pokrzywdzona w jakiś sposób, to ja nie widzę przeszkód w dążeniu do zadośćuczynienia.

Ja już tu nikomu nie ufam i nie wiem kto jest kim :ziober2: zaczynam podejrzewac ludzi, o których dotąd myślałam, że mnie lubią :ziober2:
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011

no mozna sie wkuwic, jak ktos bardziej lub mniej regularnie wyzywa Cie od roznych;) mi od panterki tez sie dostalo, ale co tam, wole byc uwazana za brzydka niz glupia:lol2: no i jeszcze mnie nie podkuwil jakos, ba, watpie, zeby sie to komus udalo w internecie;)

mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem jak można wystawiać komuś taką ocenę. Przecież nawet nie znasz tej osoby.

więc chętnie poznam.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.