Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 493 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
koniecznie z antenka, czerrrwony:D
bo ja pamietam, jak toto wyglada;P 4 rok juz sie angola nie ucze;) tak widzialam, ze pisza po internetach, to tak powtarzam;P
pasuje mi

Present Perfect Simple
Present Perfect Continuous
Past Perfect Simple
Past Perfect Continuous
Future Perfect Simple
Future Perfect Continuous
Tak w uj użyteczne, że mega warto znać.

A co do sprawy Marty to dobrze, że trafiłaś na kompetentnego policjanta, oby tak dalej, bo wiele osób wciąż sądzi, że w internecie są bezkarni. Mało komu chce się zgłaszać takie sprawy, pewnie gdyby prawo było "prostsze" i sądy "szybsze" toby to wyglądało trochę inaczej, ale tak jak jest dziś każdy sobie odpuszcza, bo szkoda nerwów i czasu...
2 dni się starałam o jakieś konto, i może ono zostać zablokowane- wisi mi to.
Masakro, powinnaś się leczyć bo masz jakąś manię na moim punkcie.
Nie życzę sobie, żebyś pisała o mnie na forach - skoro jesteś na tyle tchórzliwa, aby napisać do mnie, to nie ma o czym gadać. Mnie tutaj nie było od dawna, i już nie będzie. Mam swoje życie hipokrytko. Nie interesuje mnie życie fryzjerek, zapewniam.
Czyżby wszystko stało się jasne? Nie interesuje Cię a jednak czytasz a teraz tłumaczysz się, że niby ktoś Ci linka podrzucił? Czy to Ty byłaś tym kimś? Dziwne, nie wiem czym Ci zalazłam za skórę bo nawet nie przypominam sobie abym wymieniła z Tobą jakiekolwiek zdanie.
Jeżeli to Ty - to po prostu się przyznaj bo w innym wypadku zgłoszę sprawę na policję, nawet już rozmawiałam o tym z moim M i mnie poparł
tak
Gotka juz kiedys chyba pisala, czy Avante - ze konto nie jest powiazane w zaden sposob z innymi kontami tutaj
Ja pisze z dwoch laptopow, komputera w pracy, telefonu, ostatnio na komputerze szefa

Nie wpadlam na to, by wykorzystac jedno urzadzenie na zakladanie fejkowego konta - to jest dla mnie zastanawiajace, mi by sie nie chcialo, a po drugie ja tam nie widze by sie kryc ze swoim rozdwojeniem jazni :D
Jakies nowe wnioski? Nowa psychoanaliza? Tak, cos tam potrafie..
Tego typu babole akurat zdarzaja sie wszedzie. Mialam na mysli co innego
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
podziwiam, ja nie pamietam swoich postow a co dopiero czyjes - no chyba, ze bym notowala

Niestety nie traktuje tego forum tak bardzo serio, by czytywac, wychwytywac, robic zapiski a po roku wyskakiwac z jakims hitem jak filip z konopii
Myslcie glebiej - ta osoba wcale nie musi miec do nikogo nic - jej pozywka moga byc pojazdy tak po prostu - tak czy nie? Dla tej osoby to moze byc zwykla zabawa, wcale nie musi czuc zadnej urazy, wcale nie musiala miec nigdy wczesniej zadnej bezposredniej konfrontacji.
Z reszta nie wykluczajcie osob spoza forum. Nie wiecie jak duzo osob tu jest i czyta, nie piszac nic.
Jak chcecie wiedziec kim jest psychol, myslcie jak psychol, jak chcecie znac motywy, myslcie jak oskarzony itp itd. Ja sie tym kieruje w pracy, zazwyczaj wychodzi

o matko, przesadzasz

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja nie potrafie ani odrozniac stylow pisania, ani ich zmieniac.
wyrzuc z glowy Twoj styl myslenia i zajrzyj glebiej - czy aby cos takigo pisac, trzeba miec ku temu podstawy?
Mam potrzebe blaznowania na forum, jakas konkretna psychoanaliza? Bylabym ciekawym przypadkiem dla studentow psychologii? Psychiatrii?
Ach i wybralam dzisiaj kawe Nescafe, z mlekiem i jedna lyzeczka cukru - jakies wnioski? :D