malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla Ciebie też jeden?

koniecznie z antenka, czerrrwony:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym to w Perfect'ie napisała jednak.

bo ja pamietam, jak toto wyglada;P 4 rok juz sie angola nie ucze;) tak widzialam, ze pisza po internetach, to tak powtarzam;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dam większych, bo potem mnie będziecie po sadach ciągać

pasuje mi:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: bo ja pamietam, jak toto wyglada;P 4 rok juz sie angola nie ucze;) tak widzialam, ze pisza po internetach, to tak powtarzam;P

Present Perfect Simple
Present Perfect Continuous
Past Perfect Simple
Past Perfect Continuous
Future Perfect Simple
Future Perfect Continuous

Tak w uj użyteczne, że mega warto znać.
:crylol:
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Present Perfect Simple

i've done(?)

Konto usunięte
Konto usunięte: Present Perfect Continuous

i've been doing(?)
pierdziele, nie chce mi sie przypominac, i tak pewnie pomieszalam:nie:
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: pierdziele, nie chce mi sie przypominac, i tak pewnie pomieszalam

it's perfectly alright! :D
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: it's perfectly alright! :D

wow:) jeszcze cokolwiek pamietam;) ale tych pastow i futurow nie kojarze ni dziada;/
pijana
pijana
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dam większych, bo potem mnie będziecie po sadach ciągać http://img12.imageshack.us/img12/3817/beznazwy1hzz.jpg http://img3.imageshack.us/img3/7276/beznazwy2pt.jpg

Ahahahaha :rotfl:
pijana
pijana
  29 Octombrie 2011

A co do sprawy Marty to dobrze, że trafiłaś na kompetentnego policjanta, oby tak dalej, bo wiele osób wciąż sądzi, że w internecie są bezkarni. Mało komu chce się zgłaszać takie sprawy, pewnie gdyby prawo było "prostsze" i sądy "szybsze" toby to wyglądało trochę inaczej, ale tak jak jest dziś każdy sobie odpuszcza, bo szkoda nerwów i czasu...

GrupaADHD
GrupaADHD
  29 Octombrie 2011

2 dni się starałam o jakieś konto, i może ono zostać zablokowane- wisi mi to.
Masakro, powinnaś się leczyć bo masz jakąś manię na moim punkcie.

Nie życzę sobie, żebyś pisała o mnie na forach - skoro jesteś na tyle tchórzliwa, aby napisać do mnie, to nie ma o czym gadać. Mnie tutaj nie było od dawna, i już nie będzie. Mam swoje życie hipokrytko. Nie interesuje mnie życie fryzjerek, zapewniam.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Octombrie 2011

Czyżby wszystko stało się jasne? Nie interesuje Cię a jednak czytasz a teraz tłumaczysz się, że niby ktoś Ci linka podrzucił? Czy to Ty byłaś tym kimś? Dziwne, nie wiem czym Ci zalazłam za skórę bo nawet nie przypominam sobie abym wymieniła z Tobą jakiekolwiek zdanie.
Jeżeli to Ty - to po prostu się przyznaj bo w innym wypadku zgłoszę sprawę na policję, nawet już rozmawiałam o tym z moim M i mnie poparł :ziober2:

Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011

Marta. nie oceniaj publicznie tak pochopnie, bo potem inni będą żądać publicznych przeprosin.

Patrishia
Patrishia
  29 Octombrie 2011

To Aśka Cię broniła na forum przed jakimś zyebem, a Ty robisz jakieś publiczne jazdy. Najs.

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżby wszystko stało się jasne? Nie interesuje Cię a jednak czytasz a teraz tłumaczysz się, że niby ktoś Ci linka podrzucił? Czy to Ty byłaś tym kimś?

PYTAM. Nie oceniam.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z działu Seks? Miał avatar z tyłkiem swoim w jakimś morzu?

tak

Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak gdyby była to osoba stąd, z paroma tysiącami postów na głównym koncie. Fotka Team mogłaby od razu powiązać konta.

Gotka juz kiedys chyba pisala, czy Avante - ze konto nie jest powiazane w zaden sposob z innymi kontami tutaj

Konto usunięte
Konto usunięte: że ta osoba pisze z innego laptopa bądź z telefonu - np u faceta swojego, koleżanki, z pracy czy ma dwa laptopy w domu albo telefon z dostępem do internetu, wtedy jest inne IP i nie da się powiązać konta.

Ja pisze z dwoch laptopow, komputera w pracy, telefonu, ostatnio na komputerze szefa :rotfl:
Nie wpadlam na to, by wykorzystac jedno urzadzenie na zakladanie fejkowego konta - to jest dla mnie zastanawiajace, mi by sie nie chcialo, a po drugie ja tam nie widze by sie kryc ze swoim rozdwojeniem jazni :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż to jedno. Czyli, że potrafisz powiązać pewne rzeczy.

Jakies nowe wnioski? Nowa psychoanaliza? Tak, cos tam potrafie..

Konto usunięte
Konto usunięte: Za zabójstwa dostaną 25 lat, wyjdą po 7 i żyją sobie szczęśliwie dalej. Sąsiad (totalna patologia, kryminalista) w listopadzie zeszłego roku dostał sądowy wyrok o eksmisje i dalej sobie mieszka, tymczasem rodziny z małymi dziećmi - biedne bo biedne, ale nie alkoholicy etc, nie mają gdzie się podziać. Chore to wszystko

Tego typu babole akurat zdarzaja sie wszedzie. Mialam na mysli co innego

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: także robaczek ma dużo wolnego czasu i dobrą pamięć/notatnik.

podziwiam, ja nie pamietam swoich postow a co dopiero czyjes - no chyba, ze bym notowala :rotfl:
Niestety nie traktuje tego forum tak bardzo serio, by czytywac, wychwytywac, robic zapiski a po roku wyskakiwac z jakims hitem jak filip z konopii
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym nie wiem czy akurat on mógłby mieć do iFeelSoLost jakieś "ale" do tego stopnia, żeby ją obrażać ;) no ale zobaczymy co wyniknie, bardzo jestem ciekawa

Myslcie glebiej - ta osoba wcale nie musi miec do nikogo nic - jej pozywka moga byc pojazdy tak po prostu - tak czy nie? Dla tej osoby to moze byc zwykla zabawa, wcale nie musi czuc zadnej urazy, wcale nie musiala miec nigdy wczesniej zadnej bezposredniej konfrontacji.
Z reszta nie wykluczajcie osob spoza forum. Nie wiecie jak duzo osob tu jest i czyta, nie piszac nic.
Jak chcecie wiedziec kim jest psychol, myslcie jak psychol, jak chcecie znac motywy, myslcie jak oskarzony itp itd. Ja sie tym kieruje w pracy, zazwyczaj wychodzi :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dowiesz się kto to jest, ale nie poznasz jej Mmaryjko, ponieważ tylko matka wie najlepiej jaka jest :D

o matko, przesadzasz :rotfl: ale wez spojrz nawet na podstawie tej anonimowej osoby - podejrzewam, ze najszybciej i najlepiej bedzie wiedziala jego/ jej matka skad tego typu zachowanie sie wzielo, skad jakies psychiczne odchyly, skad tego typu ciagoty itd itp. Mimo, ze matka kocha, to ona zna najlepiej wady swojego dziecka ;) O ile ma sie matke - jak wspomniala mmaryjka ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy może zmienić styl pisania, żeby nie dać po sobie poznać bo nikt (prawie) też nie jest na tyle głupi, żeby dać komuś "dowód" na tacy

ja nie potrafie ani odrozniac stylow pisania, ani ich zmieniac.

Konto usunięte
Konto usunięte: a już tym bardziej żeby miał jakieś podstawy, żeby w ten sposób ją zjechać

wyrzuc z glowy Twoj styl myslenia i zajrzyj glebiej - czy aby cos takigo pisac, trzeba miec ku temu podstawy?
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak wiadomo nasze potrzeby, a także nasze wybory świadczą o nas

Mam potrzebe blaznowania na forum, jakas konkretna psychoanaliza? Bylabym ciekawym przypadkiem dla studentow psychologii? Psychiatrii?
Ach i wybralam dzisiaj kawe Nescafe, z mlekiem i jedna lyzeczka cukru - jakies wnioski? :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.