malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

Przez to pieprzone metro jestem prawie odcięta od Śródmieścia :and:
mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: mi od panterki tez sie dostalo, ale co tam, wole byc uwazana za brzydka niz glupia

ja też zasłużyłam sobie na własny temat, akurat w chwili kiedy najmniej się udzielałam, także robaczek ma dużo wolnego czasu i dobrą pamięć/notatnik.
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011

Napisze mi ktoś co było w tym temacie?
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/993158,nie_rozumie_swiata_a

mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przez to pieprzone metro jestem prawie odcięta od Śródmieścia

daj spokój! współczuję Ci i cieszę się jednocześnie, że nie muszę się zapuszczać w tamte rejony. wystarczająco psuje mi wszystko zamknięta świętokrzyska i prosta
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

taa, a potem sie okaze, ze jak na filmach- kolo ma caly pokoj w naszych zdjeciach, notatkach itp:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Napisze mi ktoś co było w tym temacie? http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/993158,nie_rozumie_swiata_a

zrobil kwejki np. jak mozna miec taki ryj jak babsy, jak mozna miec tyle tapety co Agoosia, jak mozna nie miec zdjec jak mmaryjka i o kims tam jeszcze, i nasze foto pododawal:) no i ciskal pojazdami w stylu srednio rozgarnietego gimnazjalisty;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój! współczuję Ci i cieszę się jednocześnie, że nie muszę się zapuszczać w tamte rejony. wystarczająco psuje mi wszystko zamknięta świętokrzyska i prosta

U mnie teraz to jest po prostu tragedia. Przez zamknięcie Solidarności wszystko z Ząbek i Marek mi pod oknami, jeszcze bardziej, jeździ :and: Nawet będzie problem, żeby dojechać na cmentarz we wtorek. Mam nadzieje tylko, że tak jak obiecali - 1 grudnia puszczą normalnie tramwaje z Kijowskiej Zieleniecką, to chociaż tą stroną będzie można się przedostać. No ze Świętokrzyską też przekichane.
marta0859
marta0859
  29 Octombrie 2011

Ciekawa lekturka. :ziober2:
Styl pisanie faktycznie podobny/identyczny bym powiedziała do Marcina S., ale fakt faktem dawno go już nigdzie na forum nie widziałam, może pisze z innego konta - nie wiem, w każdym razie broń Boże nikogo nie oskarżam. :D
Poza tym nie wiem czy akurat on mógłby mieć do iFeelSoLost jakieś "ale" do tego stopnia, żeby ją obrażać ;) no ale zobaczymy co wyniknie, bardzo jestem ciekawa :mrgreen:

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: więc chętnie poznam.

Dowiesz się kto to jest, ale nie poznasz jej Mmaryjko, ponieważ tylko matka wie najlepiej jaka jest :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już tu nikomu nie ufam i nie wiem kto jest kim zaczynam podejrzewac ludzi, o których dotąd myślałam, że mnie lubią

Skoro dojrzałaś już do takiego wniosku, to znaczy, że jest z Tobą wszystko w porządku ;)
mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: taa, a potem sie okaze, ze jak na filmach- kolo ma caly pokoj w naszych zdjeciach, notatkach itp

i nasza historia będzie w 'dlaczego ja'

Babsy
Babsy: jak mozna miec taki ryj jak babsy, jak mozna miec tyle tapety co Agoosia, jak mozna nie miec zdjec jak mmaryjka i o kims tam jeszcze, i nasze foto pododawal

nie widziałam tego, już były usunięte. moje też było?

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie teraz to jest po prostu tragedia. Przez zamknięcie Solidarności wszystko z Ząbek i Marek mi pod oknami, jeszcze bardziej, jeździ

nie zazdroszczę. mój tata mieszka w podwarszawskiej magdalence, ta droga łączy trasy - katowicką z krakowską i tam też ciągle korki i to najczęściej 70% to tiry, także też jest nieciekawie. na szczęście mamy dom trochę dalej od głównej drogi, ale dojazd do domu jest straszny
Babsy
Babsy
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i nasza historia będzie w 'dlaczego ja'

mam nadzieje, ze bedziemy przynajmniej tak slawne, jak Daryjusz^^

Konto usunięte
Konto usunięte: nie widziałam tego, już były usunięte. moje też było?

byl tylko mem z takim napisem, Twojego foto nie bylo, bo ich nie mialas bodajze:)
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawa lekturka. Styl pisanie faktycznie podobny/identyczny bym powiedziała do Marcina S., ale fakt faktem dawno go już nigdzie na forum nie widziałam, może pisze z innego konta - nie wiem, w każdym razie broń Boże nikogo nie oskarżam. :D Poza tym nie wiem czy akurat on mógłby mieć do iFeelSoLost jakieś "ale" do tego stopnia, żeby ją obrażać ;) no ale zobaczymy co wyniknie, bardzo jestem ciekawa

Bardzo bardzo wątpię, że to on.
mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dowiesz się kto to jest, ale nie poznasz jej Mmaryjko, ponieważ tylko matka wie najlepiej jaka jest

jeśli ma matkę
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: byl tylko mem z takim napisem, Twojego foto nie bylo, bo ich nie mialas bodajze:)

Nie było o mnie? :smutny:
mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: mam nadzieje, ze bedziemy przynajmniej tak slawne, jak Daryjusz

proste, przecież jesteśmy tak ciekawymi personami, że szok

Babsy
Babsy: byl tylko mem z takim napisem, Twojego foto nie bylo, bo ich nie mialas bodajze

no nie miałam, ale ciekawa sprawa
mmaryjka
mmaryjka
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie było o mnie?

też powinnaś chcieć dojścia kto to, w końcu Cię pominął!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.