malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: Ach i wybralam dzisiaj kawe Nescafe, z mlekiem i jedna lyzeczka cukru - jakies wnioski? :D

Pije 3 sypane mocne kawy dziennie, jakieś wnioski? :D
marta0859
marta0859
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: Myslcie glebiej - ta osoba wcale nie musi miec do nikogo nic - jej pozywka moga byc pojazdy tak po prostu - tak czy nie? Dla tej osoby to moze byc zwykla zabawa, wcale nie musi czuc zadnej urazy, wcale nie musiala miec nigdy wczesniej zadnej bezposredniej konfrontacji.

No w sumie jakby nie było, muszę przyznać rację, może tak być.

massacre
massacre: Nie wiecie jak duzo osob tu jest i czyta, nie piszac nic.

To zabrzmiało jakoś tak groźnie że prawie mnie ciarki przeszły. :ninja:

massacre
massacre: Z reszta nie wykluczajcie osob spoza forum.

Ale tak między Bogiem a prawdą, ktoś musiałby być totalnym... nie wiem kim, żeby być spoza forum i śledzić tematy tak dogłębnie, żeby znać każdy szczegół z życia danej forumowiczki, bo Marta pisała, że ta osoba poruszała kwestie, które były poruszane w tematach, co prawda nie czytałam wszystkiego i niestety nie zdążyłam też przeczytać tematu panterki, ale założę się, że były to te tematy obszerne, bo był taki czas, kiedy często gęsto zdarzały się tutaj kłótnie i właśnie w tych tematach były poruszane takie rzeczy jak wykształcenie zawodowe, wieczorowe technikum, wszy w salonie, itp. więcej rzeczy nie pamiętam, tak czy inaczej to zakrawa o jakieś skrzywienie, jeżeli rzeczywiście osoba spoza forum czyta i do tego stopnia się angażuje :rotfl: chociaż w sumie nie wiem nawet czy to śmieszne :ninja:

sorry za składnię w tej części posta :ninja:

massacre
massacre: Jak chcecie wiedziec kim jest psychol, myslcie jak psychol, jak chcecie znac motywy, myslcie jak oskarzony itp itd. Ja sie tym kieruje w pracy, zazwyczaj wychodzi

jeżeli to osoba spoza forum a się przyzna to nie będzie tak ciekawie :C liczę na sensację, cóż, wiem, że to głupie, ale lubię takie rzeczy, nawet na forum internetowym :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy: bo ja pamietam, jak toto wyglada;P 4 rok juz sie angola nie ucze;) tak widzialam, ze pisza po internetach, to tak powtarzam;PPresent Perfect Simple Present Perfect Continuous Past Perfect Simple Past Perfect Continuous Future Perfect Simple Future Perfect Continuous Tak w uj użyteczne, że mega warto znać.

potocznie sie mowi "you made my day", potocznie nikt perfecta nie uzywa podczas rozmowy o dupie marynie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżby wszystko stało się jasne? Nie interesuje Cię a jednak czytasz a teraz tłumaczysz się, że niby ktoś Ci linka podrzucił? Czy to Ty byłaś tym kimś? Dziwne, nie wiem czym Ci zalazłam za skórę bo nawet nie przypominam sobie abym wymieniła z Tobą jakiekolwiek zdanie. Jeżeli to Ty - to po prostu się przyznaj bo w innym wypadku zgłoszę sprawę na policję, nawet już rozmawiałam o tym z moim M i mnie poparł

Jedynym fotkowym znajomym jakiego ma jest Marcin S.
Dziwne, ze bywa tu rzadko, a za kazdym razem trafia w srodek dyskusji na temat tego fejkowego konta.

Patrishia
Patrishia: To Aśka Cię broniła na forum przed jakimś zyebem, a Ty robisz jakieś publiczne jazdy. Najs.

Jesli chodzi o scislosc, to bronilam jej dziecka. Mimo, ze do laski nic nie mam - to musi byc z nia cos nie tak, skoro dostala "dozywotnia blokade" na bycie na forum. I mimo to caly czas wraca, nawet dzisiaj. Cos musi w tym byc, tak czy nie?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: potocznie sie mowi "you made my day", potocznie nikt perfecta nie uzywa podczas rozmowy o dupie marynie ;)

Przecież ja dokładnie o tym wiem, te czasy są tak użyteczne, że flaki przewraca. Ale muszę znać każde ich zastosowania? Musze.! :ninja:
marta0859
marta0859
  29 Octombrie 2011
massacre
massacre: ja nie potrafie ani odrozniac stylow pisania, ani ich zmieniac.

a ja potrafię, widzisz, nawet kilka dni temu rozpoznałam bez problemu tabloida aka tibauld z hyde, piszącego z anonimowego konta :rotfl:
ale to też nie jest reguła, bo tak jak pisałam, styl pisania można zmienić na potrzeby wyższe, może i nie każdy ma taką "zdolność", ale piszę bo wiem po sobie - kilka razy mi się to zdarzyło, może nie na tym forum internetowym ( chociaż też, jak udawałam elliota swojego czasu :rotfl: ), wystarczy pozmieniać interpunkcję i tym podobne, żadna filozofia. :ziober2: Skoro ja umiem to nie jest to niemożliwe nawet, jeżeli nie każdy potrafi albo też nigdy nie próbował i nie wie.

massacre
massacre: wyrzuc z glowy Twoj styl myslenia i zajrzyj glebiej - czy aby cos takigo pisac, trzeba miec ku temu podstawy?

no już przyznałam, że możesz mieć rację
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Octombrie 2011

Ja już sama nic nie wiem, tak czy siak liczę, że skoro ta osoba narobiła tyle zamieszania to przyzna się i będzie mieć w końcu trochę odwagi :-) czy może będzie tchórzyć do końca?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

ja tylko mam nadzieje ze nie rzucisz slow na wiatr i gdy ta osoba sie nie przyzna, wezmiesz sprawy w swoje rece i zalatwisz gnoja.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: ja tylko mam nadzieje ze nie rzucisz slow na wiatr i gdy ta osoba sie nie przyzna, wezmiesz sprawy w swoje rece i zalatwisz gnoja.

Nie jestem z tych co dużo mówią a mało robią.. Ja mam z natury konfliktowy charakter :ziober2: Wydaje mi się nieco śmieszna cała sprawa, ale chcę się dowiedzieć kto to. Więc nie popuszczę, macie moje słowo :-)
Prinz
Prinz
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem z tych co dużo mówią a mało robią.. Ja mam z natury konfliktowy charakter Wydaje mi się nieco śmieszna cała sprawa, ale chcę się dowiedzieć kto to. Więc nie popuszczę, macie moje słowo :-)

i bardzo dobrze. my chociaz sobie cisnelismy z naszych kont :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: i bardzo dobrze. my chociaz sobie cisnelismy z naszych kont

Parę osób podejrzewało Ciebie ;P ale pisałam, że mimo iż niektóre wypowiedzi pasują do Ciebie to nie jest to możliwe bo Ty zazwyczaj jak masz coś do powiedzenia to pociśniesz ze swojego konta, a nieraz tak się żarliśmy że aż byłam czerwona ze złości :ziober2: więc raczej nie bawiłbyś się w takie bzdurne rzeczy.
Ja póki co zadzwoniłam z zapytaniem o sytuację ogólną dotyczącą znieważenia w internecie, a teraz wyobraź sobie jak ja mam to komuś w twarz wytłumaczyć? Siedzę na forum takim i takim i jest jakaś osoba która jest stałym bywalcem,a nie wiem kto to co mnie obraża?:D Ja nie wiem co ten facet sobie pomysli, szczerze nie interesuje mnie to ważne że ja będę mieć ubaw :crylol: jestem dzieckiem fotki :rotfl:
marta0859
marta0859
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem z tych co dużo mówią a mało robią.. Ja mam z natury konfliktowy charakter Wydaje mi się nieco śmieszna cała sprawa, ale chcę się dowiedzieć kto to. Więc nie popuszczę, macie moje słowo :-)

W sumie podziwiam Cię, że chce Ci się w takie rzeczy bawić, też mam konfliktowy charakter z natury, nie wiem, czy bardziej czy mniej, ale znając mnie to pewnie bym olała. :ziober2: Tak czy inaczej może chociaż zapobiegnie to na przyszłość tego typu anonimowym napinkom na forum, na drugi raz ktokolwiek się zastanowi zanim zrobi coś takiego, będzie to przestroga a przy okazji na forum będzie się coś działo, to napięcie do środy :rotfl:
;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie podziwiam Cię, że chce Ci się w takie rzeczy bawić, też mam konfliktowy charakter z natury, nie wiem, czy bardziej czy mniej, ale znając mnie to pewnie bym olała. Tak czy inaczej może chociaż zapobiegnie to na przyszłość tego typu anonimowym napinkom na forum, na drugi raz ktokolwiek się zastanowi zanim zrobi coś takiego, będzie to przestroga a przy okazji na forum będzie się coś działo, to napięcie do środy

Ja bym też olała temat, ale niestety nie popuszczę dopóki nie dowiem się kto :-) czy się dowiem od tej osoby czy z innego źródła to mnie nie obchodzi, muszę wiedzieć kropka ;d
marta0859
marta0859
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym też olała temat, ale niestety nie popuszczę dopóki nie dowiem się kto :-) czy się dowiem od tej osoby czy z innego źródła to mnie nie obchodzi, muszę wiedzieć kropka ;d

też tak mam, jak sobie coś postanowię to musi być i uj, nie ma innej opcji :rotfl:
No nic, będę śledzić wasze poczynania w tym temacie, a tymczasem dobranoc :bye:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak mam, jak sobie coś postanowię to musi być i uj, nie ma innej opcji No nic, będę śledzić wasze poczynania w tym temacie, a tymczasem dobranoc

Więc wiesz jak to jest. :-)

No dobranoc :bye:
Prinz
Prinz
  29 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Parę osób podejrzewało Ciebie ;P ale pisałam, że mimo iż niektóre wypowiedzi pasują do Ciebie to nie jest to możliwe bo Ty zazwyczaj jak masz coś do powiedzenia to pociśniesz ze swojego konta, a nieraz tak się żarliśmy że aż byłam czerwona ze złości więc raczej nie bawiłbyś się w takie bzdurne rzeczy.

no wlasnie nie czaje bawienia sie w takie podchody z lewych kont, mi sie cos podoba czy nie, to pisze stad i tyle :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja póki co zadzwoniłam z zapytaniem o sytuację ogólną dotyczącą znieważenia w internecie, a teraz wyobraź sobie jak ja mam to komuś w twarz wytłumaczyć? Siedzę na forum takim i takim i jest jakaś osoba która jest stałym bywalcem,a nie wiem kto to co mnie obraża?:D Ja nie wiem co ten facet sobie pomysli, szczerze nie interesuje mnie to ważne że ja będę mieć ubaw jestem dzieckiem fotki

normalnie, walcz o swoje, nawet jak bedzie niska szkodliwosc, ja bym to zrobl chociaz dla przykladu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.