massacre: Myslcie glebiej - ta osoba wcale nie musi miec do nikogo nic - jej pozywka moga byc pojazdy tak po prostu - tak czy nie? Dla tej osoby to moze byc zwykla zabawa, wcale nie musi czuc zadnej urazy, wcale nie musiala miec nigdy wczesniej zadnej bezposredniej konfrontacji.
No w sumie jakby nie było, muszę przyznać rację, może tak być.
massacre: Nie wiecie jak duzo osob tu jest i czyta, nie piszac nic.
To zabrzmiało jakoś tak groźnie że prawie mnie ciarki przeszły.
massacre: Z reszta nie wykluczajcie osob spoza forum.
Ale tak między Bogiem a prawdą, ktoś musiałby być totalnym... nie wiem kim, żeby być spoza forum i śledzić tematy tak dogłębnie, żeby znać każdy szczegół z życia danej forumowiczki, bo Marta pisała, że ta osoba poruszała kwestie, które były poruszane w tematach, co prawda nie czytałam wszystkiego i niestety nie zdążyłam też przeczytać tematu panterki, ale założę się, że były to te tematy obszerne, bo był taki czas, kiedy często gęsto zdarzały się tutaj kłótnie i właśnie w tych tematach były poruszane takie rzeczy jak wykształcenie zawodowe, wieczorowe technikum, wszy w salonie, itp. więcej rzeczy nie pamiętam, tak czy inaczej to zakrawa o jakieś skrzywienie, jeżeli rzeczywiście osoba spoza forum czyta i do tego stopnia się angażuje

chociaż w sumie nie wiem nawet czy to śmieszne
sorry za składnię w tej części posta

massacre: Jak chcecie wiedziec kim jest psychol, myslcie jak psychol, jak chcecie znac motywy, myslcie jak oskarzony itp itd. Ja sie tym kieruje w pracy, zazwyczaj wychodzi
jeżeli to osoba spoza forum a się przyzna to nie będzie tak ciekawie :C liczę na sensację, cóż, wiem, że to głupie, ale lubię takie rzeczy, nawet na forum internetowym