Konto usunięte: Wcale nie
Szukam inspiracji, bo potem jak się zwali na głowę, to nie wiadomo w co ręce włożyć :D
Czasami żałuję, że się w takie rzeczy nie bawię. Raczej zacieśniają więzi i to myslenie co komu dać.. :D
Konto usunięte: On nie ma sklepu jest hodowcą wydaje mi się z pasji :-) wszystkie ptaki trzyma w domu - w piwnicy i na dworze w specjalnych wolierach.
Aaa! : ) A to legalne takie coś?
Konto usunięte: Da się zauważyć ;d ale tak czy siak czasem ktoś wygarnie, chociaż pewnie więcej doda za plecami...
Szczerość a chamstwo to nie to samo :D Ale owszem, są też niektórzy, co wprost piszą co myślą. swoją "znajomość" z Asią tak zaczęłam.

Konto usunięte: Miałam szczurki! Mądre stworzonka :-) mój chodził za mną jak pies.. :P i miał na imię Tosiek. Teraz jednak uważam, że to zwierzątka dobre dla dzieci, jakoś na szczura by mnie nie pokusiło. Czemu nie przejdzie? A imię faktycznie ładne, dostojne :D
Właśnie sporo takich rzeczy słyszałam. Bo na początku myślalam o chomiku albo myszy, a poradzono mi szczura. Moja współlokatorka mogłaby mieć coś przeciw, poza tym jakby mi gdzieś zwiał to by było ostro

A że dla dzieci to dobrze, bo bywam nieco infantylna. :D Straciłam kota i mi brak jakiegoś puchatego, kochanego stworzonka ;)