malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wcale nie Szukam inspiracji, bo potem jak się zwali na głowę, to nie wiadomo w co ręce włożyć :D

Czasami żałuję, że się w takie rzeczy nie bawię. Raczej zacieśniają więzi i to myslenie co komu dać.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: On nie ma sklepu jest hodowcą wydaje mi się z pasji :-) wszystkie ptaki trzyma w domu - w piwnicy i na dworze w specjalnych wolierach.

Aaa! : ) A to legalne takie coś?:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Da się zauważyć ;d ale tak czy siak czasem ktoś wygarnie, chociaż pewnie więcej doda za plecami...

Szczerość a chamstwo to nie to samo :D Ale owszem, są też niektórzy, co wprost piszą co myślą. swoją "znajomość" z Asią tak zaczęłam. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam szczurki! Mądre stworzonka :-) mój chodził za mną jak pies.. :P i miał na imię Tosiek. Teraz jednak uważam, że to zwierzątka dobre dla dzieci, jakoś na szczura by mnie nie pokusiło. Czemu nie przejdzie? A imię faktycznie ładne, dostojne :D

Właśnie sporo takich rzeczy słyszałam. Bo na początku myślalam o chomiku albo myszy, a poradzono mi szczura. Moja współlokatorka mogłaby mieć coś przeciw, poza tym jakby mi gdzieś zwiał to by było ostro :rotfl:
A że dla dzieci to dobrze, bo bywam nieco infantylna. :D Straciłam kota i mi brak jakiegoś puchatego, kochanego stworzonka ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Aaa! : ) A to legalne takie coś?

Jak ma działalność to tak :-)

Patrishia
Patrishia: Szczerość a chamstwo to nie to samo :D Ale owszem, są też niektórzy, co wprost piszą co myślą. swoją "znajomość" z Asią tak zaczęłam.

Piona, bo ja też :-) najpierw kłótnia a potem nawet normalne stosunki;d

Patrishia
Patrishia: Właśnie sporo takich rzeczy słyszałam. Bo na początku myślalam o chomiku albo myszy, a poradzono mi szczura. Moja współlokatorka mogłaby mieć coś przeciw, poza tym jakby mi gdzieś zwiał to by było ostro A że dla dzieci to dobrze, bo bywam nieco infantylna. :D Straciłam kota i mi brak jakiegoś puchatego, kochanego stworzonka ;)

Chomik albo mysz to nie bardzo, szczur bardziej się przywiąże :-) Plusem jest że ma futerko idzie go przytulić i pogłaskać, papużkę nie do konca, tylko po głowie jak się da..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011

Po lewej ten nowszy - Poli (a zastanawiam się nad Chanel:D) a po prawej Abi. :-)

Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Piona, bo ja też :-) najpierw kłótnia a potem nawet normalne stosunki;d

Hm, ja chyba od tamtej rozmowy doceniłam otwartość, bo przynajmniej wiadomo z kim masz do czynienia i możesz na to odpowiedzieć ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Chomik albo mysz to nie bardzo, szczur bardziej się przywiąże :-) Plusem jest że ma futerko idzie go przytulić i pogłaskać, papużkę nie do konca, tylko po głowie jak się da..

O to to, to futerko :zakochany:
Dokładnie. Poza tym, czy (te)papugi nie są głośne? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Po lewej ten nowszy - Poli (a zastanawiam się nad Chanel:D) a po prawej Abi. :-)

:zakochany: :zakochany: :zakochany: !!! :D
Zauroczyły mnie te dzióbki : D
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po lewej ten nowszy - Poli (a zastanawiam się nad Chanel:D) a po prawej Abi. :-) http://img507.imageshack.us/img507/3430/bddd49f6a2.jpg

piękne :zakochany:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie da się

Jak to się nie da ? :szok:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Paulinessa
Paulinessa
  30 Octombrie 2011
naaats
naaats: Jak to się nie da ?

Kliknąc na niego i wybrać coś z listy albo napisać. Nie da się usunąc tej opcji.
Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011

Da, tak jakby. Jak usuniesz wszystko ze statusu to znika też napis "mam ochotę" :)

Paulinessa
Paulinessa
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Da, tak jakby. Jak usuniesz wszystko ze statusu to znika też napis "mam ochotę" :)

o, rzeczywiście :)
naaats
naaats
  30 Octombrie 2011

Dziękuję wam, już zmieniłam sobie :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
naaats
  30 Octombrie 2011

A jutro wszystkie sklepy są normalnie otwarte ?

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Octombrie 2011
naaats
naaats: A jutro wszystkie sklepy są normalnie otwarte ?

Niekoniecznie
SoDope
SoDope
  30 Octombrie 2011
naaats
naaats:

jutro raczej tak 1 listopada - nie.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Hm, ja chyba od tamtej rozmowy doceniłam otwartość, bo przynajmniej wiadomo z kim masz do czynienia i możesz na to odpowiedzieć ;)

Wiesz, to też nie jest do końca tak, bo to, ze ktoś jest otwarty nie oznacza, że nie może być fałszywy :ziober2:

Patrishia
Patrishia: Dokładnie. Poza tym, czy (te)papugi nie są głośne? :)

Wiesz co, zależy.. Moje Nimfy, a przynajmniej Abi da mi pospać i nie zaczyna skrzeczeć kiedy robi się jasno tylko jak wstaję to ona już nie śpi i zazwyczaj się przygląda :D a tak poza tym to jak sobie gadają to mogą być głośne, ale między sobą są ciche gorzej jak woła z innego pokoju papugę i wołają się wzajemnie, to oszaleć można. :nie:

Patrishia
Patrishia: !!! :D Zauroczyły mnie te dzióbki : D

Mnie też :D

Konto usunięte
Konto usunięte: piękne

Dzięki :-)
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Absolutnie się zgadzam.

:-D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.