Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 503 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ale ja dostałam :D i Prinz mnie nachodził na gg kilka razy, ale nie dałam się sprowokować i sobie poszedł już daaawno.
i jeszcze pewnie ktos ci haslo ukradl i wlamal sie a ty nie mialas pojecia.
sluchaj no, nie tym kuwa 'tonem' bo ja ci tez do kuwy nie cisne ;] zgadza sie, tego chcialam ale nie na tym ma to polegac ta osoba ma zniknac z forum i tego wszyscy chcemy, a jak widac czuje sie zupelnie bezkrana, tak czy siak ja tego tak nie zostawie.
Jak mieli być obiektywni, skoro na mnie się skarżyło 'pinciu' znajomych Prinza i go wybielali, a ja właściwie nikogo nie brałam na swoją obronę, tylko sama walczyłam - to się musiało tak skończyć, i dziś jestem z tego zadowolona (!). Nawet gdybym mogła mieć stałe konto z foteczkami itd to i tak bym go już nie założyła - szkoda czasu, nerwów, a większość osób i tak jest do mnie uprzedzonych dzięki Prinzowi i spółce... No i oczywiście screenami wyrwanymi z kontekstów. Ogólnie, jakoś dziwi mnie dzisiaj to, co ludzie wyprawiają na fotce (a sama to kiedyś robiłam.)
Niestety, pudło ;)
Dobra, dziewczęta zluzujcie bo na prawdę żal to wszystko czytać. Nie macie większych problemów? Marta, nie atakuj wszystkich, którzy nawet mają dobre chęci. To internet, ile razy mnie tutaj obrażano, ale cóż - walka z takimi internetowymi debilami to walka z wiatrakami.
Czy ja kogos atakuje? Ty czasami piszesz a ja nie wiem do czego sie odnosisz, kuwa na forum jakas bezkarna osoba ciagle mnie obraza, dodatkowo redtea wie kto to jest a moderatorzy nie moga sie dowiedziec

CZEMU uzytkownik cien fryzjera nie dostal stalego bana?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Po prostu wyluzuj trochę. Ja Cię rozumiem, ale takim zachowaniem nie odniesiesz zamierzonego efektu. Rzucasz się nie raz do wszystkich, atakujesz ich, a niektórzy nie mają wobec Ciebie złych zamiarów. Po prostu działaj wśród adminów i moderatorów,żeby te konto miało bana stałego,a nie wypisujesz o tym na forum. Maile wysyłaj, postrasz ich jakoś.. jest kilka sposobów.
Nie powiedziałam nigdzie, że wiem - nie nadinterpretuj. Nie potwierdzam, nie zaprzeczam - hehe, dobra, nie nakręcam już koła :) Chyba ze strony Cienia masz już spokój ^^
Nie chce nikogo obrazac, ale gdyby admini byli w porządku to sami by dali bana stalego skoro umieli dac tymczasowego, ile razy pisalam o tym na forum ze uzytkownik ma byc zbanowany na stale i nikogo to nie obchodzi.
Tak redtea na pewno chce nam wszystkim pomoc, nie dosc ze ma bana stalego a nadal tu siedzi i admini nic sobie z tego nie robia (a jakze?) to w dodatku wie kto za tym stoi i broni tej osoby skoro ją kryje, to akceptuje takie zachowanie.
Jaki odcien z Maca dla mnie bedzie najlepszy? Nie mam czasu na lazenie i osobiste sprawdzenie, a mam okazje zeby tanio kupic i musze podac odcienie jakie chce.
Z Revlona Photoready uzywam Golden Beige - pasuje idealnie

Z kolei z Revlon Color Stay i Maybelline Superstay uzywam Sand Beige - tez pasuja idealnie, mimo ze sa troszke jasniejsze niz Golden beige z Photoready.
Cos polecicie na podstawie tych odcieni?
I jaka jest roznica miedzy:
a) Studio Fix Fluid
b) Select
c) Studio Fix
d) Studio Finish
e) Full Coverage
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
P.S. Dzieki za odpowiedzi :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie wiem, nie znam się, ja tylko obserwuje z boku i dla mnie to żenada.