malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
GrupaADHD
GrupaADHD
  30 Octombrie 2011

To tak się troluje... :kv3:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od jakichś ośmiu lat nazywają mnie tak w internecie, aż się przestraszyłam :-D Byłabym wdzięczna, gdyby mnie z nią nie kojarzono.

spoko loko, Redka rezerwuje dla Ciebie :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Yyyyyy, już po aferze?

ominęła mnie cała akcja.
gdyby o mnie chodziło i miała czas to bym nie popuściła. gówniara(nie wiem ile ma lat, ale tak się zachowuje) ani nie przeprosiła, ani nie wykazała skruchy. ma dożywotniego bana, a ciągle tworzy nowe konta co już świadczy o lekkiej desperacji i obsesji na temat poszczególnych osób. ja bym takiej osobie nie popuściła, dla przykładu:].
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

Chyba już. :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: ominęła mnie cała akcja. gdyby o mnie chodziło i miała czas to bym nie popuściła. gówniara(nie wiem ile ma lat, ale tak się zachowuje) ani nie przeprosiła, ani nie wykazała skruchy. ma dożywotniego bana, a ciągle tworzy nowe konta co już świadczy o lekkiej desperacji i obsesji na temat poszczególnych osób. ja bym takiej osobie nie popuściła, dla przykładu:].

Powiem Ci, że myślę nad tą sprawą ale teraz kiedy wiem kto to, to ciężej mi iść na Policję bo nie chcę aby pomyśleli sobie, że jestem stuknięta. Zauważ - wielu osobom tutaj w.w osoba zszargała nerwy, życzyła śmierci, pisała o cudzych dzieciach - i nikogo to tak naprawdę nie obchodzi. Zazwyczaj takie rzeczy się olewa, wkuwia mnie jak ktoś mi na męża ciśnie :ziober2: czy pisze o mnie w sposób pogardliwy ale większość ludzi takie rzeczy olewa. Pójdę na policję i powiem że stuknięta laska mnie na forum wyzywa?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

Btw musiałabym tutaj podać conajmniej 3 osoby o zniesławienie :crylol:
w tym Prinza :ziober2:

:rotfl:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011

obserwuje was :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011

obserwuje was :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011

ahahahah pozdrawiam wszy i loniwy lupiez fryzjerski i wesolych swiat red tea

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
No kuwa nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?!

Takich mamy modów :martuska:
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No kuwa nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?! Takich mamy modów

bo ci wszy uciekna xd
marta0859
marta0859
  31 Octombrie 2011

Widzę, że problem jednak nie do końca rozwiązany. :ziober2:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

Ja już sama zgłupiałam czy to w koncu redtea czy nie :woot: albo ona jest na tyle psychiczna że robi to specjalnie i cieszy się z zamętu jaki tu sieje albo to nie ona.

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No kuwa nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?! Takich mamy modów

A ja bym zrobila tak samo jak mmaryjka. Ktos sie najwyrazniej czuje w sieci bezkarny.
Jak to moj szef mowi: "I'll give him a lesson" :rotfl:

CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011

spoko zluzujcie napletki

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: albo ona jest na tyle psychiczna że robi to specjalnie i cieszy się z zamętu jaki tu sieje

Nie zdziwilam sie. Zobacz ile tutaj spin bylo, ludzie siegali naprawde niskiego poziomu, ale czy ktokolwiek poza nia zyczyl drugiej osobie smierci?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.