Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 500 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
ominęła mnie cała akcja.
gdyby o mnie chodziło i miała czas to bym nie popuściła. gówniara(nie wiem ile ma lat, ale tak się zachowuje) ani nie przeprosiła, ani nie wykazała skruchy. ma dożywotniego bana, a ciągle tworzy nowe konta co już świadczy o lekkiej desperacji i obsesji na temat poszczególnych osób. ja bym takiej osobie nie popuściła, dla przykładu:].
Chyba już. :-)
Konto usunięte: ominęła mnie cała akcja.
gdyby o mnie chodziło i miała czas to bym nie popuściła. gówniara(nie wiem ile ma lat, ale tak się zachowuje) ani nie przeprosiła, ani nie wykazała skruchy. ma dożywotniego bana, a ciągle tworzy nowe konta co już świadczy o lekkiej desperacji i obsesji na temat poszczególnych osób. ja bym takiej osobie nie popuściła, dla przykładu:].
Powiem Ci, że myślę nad tą sprawą ale teraz kiedy wiem kto to, to ciężej mi iść na Policję bo nie chcę aby pomyśleli sobie, że jestem stuknięta. Zauważ - wielu osobom tutaj w.w osoba zszargała nerwy, życzyła śmierci, pisała o cudzych dzieciach - i nikogo to tak naprawdę nie obchodzi. Zazwyczaj takie rzeczy się olewa, wkuwia mnie jak ktoś mi na męża ciśnie

obserwuje was
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
obserwuje was
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No kuwa nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?!
Takich mamy modów
Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?!
Takich mamy modów

Ja już sama zgłupiałam czy to w koncu redtea czy nie albo ona jest na tyle psychiczna że robi to specjalnie i cieszy się z zamętu jaki tu sieje albo to nie ona.