malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tamte osoby nie mają raczej nic wspólnego z tą.

wiec musisz wiedziec kto to...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: wiec musisz wiedziec kto to...

no kuwa mowie ze musi wiedziec skoro tyle wie o roznych niby osobach, w dodatku sama sie spiknela z tymi osobami wiec ma tu jakas obstawe, a kretynow chce z nas robic.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Watpie ze chcialas dobrze, zreszta sama wpisalas rtu posta 'tak sie troluje' wiec to chyba wszystko mowi o twojej osobowosci. trolujesz i jeszcze sie z tego cieszysz.

Tak się cieszę, że jak joker wyglądam - wieczny uśmiech. Cóż, ubawiło mnie to, że wystarczyło napisać 'to ja' a ludzie chcieli ze stołków pospadać i przekrzykiwali się wzajemnie. Nikomu nie musiałam ubliżyć bezpośrednio, żeby się tutaj masakra :ninja: zrobiła. Ot, raz chciałam sprawdzić reakcję na trolowanie- to nie zbrodnia.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak się cieszę, że jak joker wyglądam - wieczny uśmiech. Cóż, ubawiło mnie to, że wystarczyło napisać 'to ja' a ludzie chcieli ze stołków pospadać i przekrzykiwali się wzajemnie. Nikomu nie musiałam ubliżyć bezpośrednio, żeby się tutaj masakra zrobiła. Ot, raz chciałam sprawdzić reakcję na trolowanie- to nie zbrodnia.

naprawde cos z toba nie tak, nie pisz do mnie wiecej.
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
malami81
malami81: Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

na razie tego tutaj nie widzę :mrgreen:
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw skoro mialas wspolne konto z 3ma osobami to nie jestes bez winy, robisz siebie niewiniatko ze niby po tobie jezdzili, a z twojego konta jezdzily az trzy osoby znasz tu kogos takiego kto zaklada potajemnie konto, udaje ze to nie on, maja do niego dostep 3 osoby i cisna wszystkim? czy to jest normalne?

Jesteś bardzo agresywna, nie wiesz już co masz ze sobą począć.
Może faktycznie za dużo nołlajfiłam bo... tak, znam - i to kilka osób. Hydepark pozdrawia :ninja:

massacre
massacre: wiec musisz wiedziec kto to...

Wiem, kto to NIE jest - powiedzmy, że tak, o. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: naprawde cos z toba nie tak, nie pisz do mnie wiecej.

Przyganiał kocioł garnkowi, cóż - mogłam się tego spodziewać. Nie masz się na kim wyżyć to fiksujesz i rzucasz się na pierwszą lepszą ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie tego tutaj nie widzę

no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały :] póki bany nie zostaną rodane w.w osoby beda robic tu syf
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś bardzo agresywna, nie wiesz już co masz ze sobą począć.

oczywiscie, swietnie wychodzi ci ta analiza.;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie masz się na kim wyżyć to fiksujesz i rzucasz się na pierwszą lepszą ;)

fajną masz samo ocene.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie tego tutaj nie widzę

Od kilkunastu stron tylko kłótnie i kłótnie, nawet normalnie porozmawiać nie można.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od kilkunastu stron tylko kłótnie i kłótnie, nawet normalnie porozmawiać nie można.

Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały :] póki bany nie zostaną rodane w.w osoby beda robic tu syf

pretensje do kogos innego, gdyby bany byly to bylby spokoj
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, nie znam się, ja tylko obserwuje z boku i dla mnie to żenada.

Takie same odnosze wrazenie czytajac twoje nedzne posty w moja strone :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały :] póki bany nie zostaną rodane w.w osoby beda robic tu syf

Spoczko, jeśli chodzi o mnie to mogą mnie zbanować - co miałam do powiedzenia, chyba powiedziałam. Chciałam dobrze, wyszło źle bo masz problemy z empatią :D
Nick redtea przewinie się jeszcze przez najbliższy rok (albo dłużej) w różnych tematach, ale trudno - róbta co chceta, ja już umywam ręce.

Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszą lepszą

Lepiej być skromną i nazwać się pierwszą lepszą, niż kreować się na wszechwiedzące bóstwo, tyle ode mnie ;) Z resztą, gdybyś miała trochę inteligencji zrozumiałabyś, w jakim kontekście tego użyłam. No, ale cóż - jak zwykle próbujesz prowokować.
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu trzeba cały czas działać i interweniować u moderatorów,adminów i tym podobnych userów a nie tu na forum Marta.

No biegnij teraz na skarge, bo juz pisze drugi post w twoim kierunku :rotfl:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  31 Octombrie 2011

No i jak widać po raz kolejny ktoś próbuje mnie prowokować :ziew:

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o ile nie masz rozdwojenia jazni

Marta, podziwiam Cie. Nie masz nic wspolnego z psychologia, a wiele aspektow jest wlasnie za tym, ze cos z rozdwojeniem jazni moze tu miec na rzeczy ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.