malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: świński obowiązek, ot co.!

O fak, a raczej OINK!, zapomniałam i o tym :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jezu, ja bym modem być nie chciała szlag jasny by mnie trafil

Nie jest źle, praktycznie z każdym idzie się dogadać i porozumieć, nawet jeśli zdania są odmienne, no ale są wyjątki - można pisać jedno i to samo piętnaście razy i trafia to w próżnie.
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przed ostatni najlepszy :F

wygląda jak kupa :woot:
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jest źle, praktycznie z każdym idzie się dogadać i porozumieć, nawet jeśli zdania są odmienne, no ale są wyjątki

dużo jest tych wyjątków :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: można pisać jedno i to samo piętnaście razy i trafia to w próżnie.

to nie na moje nerwy :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wygląda jak kupa

Ciekawe dla kogo idealny :D

Nie wiem, ja ogólnie mam wieczne problemy z dobraniem podkładu. Na początku jestem uh ah zadowolona, a po jakimś czasie okazuje się, że to jednak nie to i wciąż idealnego nie ma. Podobnie z tuszami.
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe dla kogo idealny :D

dla skwarków :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, ja ogólnie mam wieczne problemy z dobraniem podkładu. Na początku jestem uh ah zadowolona, a po jakimś czasie okazuje się, że to jednak nie to i wciąż idealnego nie ma. Podobnie z tuszami.

ja zawsze musze mieć najjaśniejszy :mrgreen: ale też ciężko mi znaleźć taki idealny :woot: A co do tuszu to mam ten:

kupuję go już 3 czy 4 razi nie zmienie na razie na inny :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do tuszu to mam ten

No ja używam tego oklepanego żółtego colossala, bo póki co nie znalazłam lepszego.
Ja ogólnie nie mam teatralnych rzęs, tylko jasne i dosyć krótkie, więc mam czego zazdrościć innym dziewczynom.
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja używam tego oklepanego żółtego colossala, bo póki co nie znalazłam lepszego.

nie znam takiego :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ogólnie nie mam teatralnych rzęs, tylko jasne i dosyć krótkie, więc mam czego zazdrościć innym dziewczynom.

ja mam krótkie rzęsy i mam ich bardzo mało :and:
Polecam ten lash acceleraror, tylko ten co wyżej jest, jakby co to jego nowszej wersji nie wybieraj:

jest beznadziejny :zonk: tamten jak najbardziej polecam :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam takiego

Konto usunięte
Konto usunięte: jest beznadziejny

Coś w tym ogólnie jest. Tego 'mojego' też powychodziło kilka wersji i moim zdaniem są gorsze niż wersja podstawowa.
Paulinessa
Paulinessa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego 'mojego' też powychodziło kilka wersji i moim zdaniem są gorsze niż wersja podstawowa.

Miałam ten 100 % Black (:woot:) masakrycznie beznadziejny!
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

aaaa wiem :mrgreen: ale nie używałam go :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Coś w tym ogólnie jest. Tego 'mojego' też powychodziło kilka wersji i moim zdaniem są gorsze niż wersja podstawowa.

jestem zadowolona z mojego i na razie nie inwestuje w inne :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam ten 100 % Black () masakrycznie beznadziejny!

No właśnie, coś jest nie tak.
Dlatego póki co się go trzymam i odechciało mi się eksperymentowania.
dont0say0anything
dont0say0anything
  31 Octombrie 2011

Ja piedole, drodzy moderatorzy, fotka przyjaciele, fotka team, nie wiem do kogo się zwracać, dajcie wszystkim użytkownikom Moda i Uroda stałego bana, wtedy nasza gwiazda forumowa będzie miała pewność, że nikt jej nie obrazi :zonk:

dont0say0anything
dont0say0anything
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam ten 100 % Black () masakrycznie beznadziejny!

No co Ty gadasz? :D Mój ulubiony :D piękne mam rzęsy po nim
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, coś jest nie tak. Dlatego póki co się go trzymam i odechciało mi się eksperymentowania.

ja właśnie też nie eksperymentuje od dłuższego czasu, ale ostatnio kupiłam sobie bronzer na policzki :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja piedole, drodzy moderatorzy, fotka przyjaciele, fotka team, nie wiem do kogo się zwracać, dajcie wszystkim użytkownikom Moda i Uroda stałego bana, wtedy nasza gwiazda forumowa będzie miała pewność, że nikt jej nie obrazi

:crylol: gwiazda :crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No co Ty gadasz? :D Mój ulubiony :D piękne mam rzęsy po nim

No nie wątpię ;)
No moje rzęsy się nie nadaje, zresztą na moje się ostatnio nic praktycznie nie nadaje, nie wiem o co chodzi...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.