malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: post na cala strone by mi wyszedl;)

no mnie też nie było bo byłam w szkole i innych spraw i nie wiem od której strony czytać...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale bardziej sobie wyobraziłam jakąś typową Polkę tym wysmarowaną .

:rotfl: ale w Polsce chyba nie ma podkladow dla czarnych people? :D

A teraz ja dorzuce swoich pare groszy do Rutkowski Show
Moim zdaniem Marta zareagowala bardzo nerwowo i ponioslo ja w paru postach. Nie powinna byla zarzucac braku kompetencji adminom, FP, FT, modom i innym stworom - nie tutaj na MiU. Wg mnie nie powinna byla sie wdawac w dyskusje, ktora i tak nie przyniosla zadnego efektu.
Natomiast z drugiej strony, jesli chodzi o modow i FP... mozna by bylo pokazac troche empatii zamiast ironizowac. Bo wg mnie ma prawo ja bolec. Jedni sa mniej wrazliwi, drudzy sa bardziej wrazliwi. Jedni beda obojetni, drudzy wezma to bardzo serio. Uwazam, ze tak samo jak posty Marty ciagnace sie strona za strona w tym temacie, tak i posty niektorych modow/ FP ciagnace ironiczna krytyke jej zachowania byly tu zbedne ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: takie tam, sprawy osobiste;/ jakbym miala wszystko od stworzenia swiata opisac, post na cala strone by mi wyszedl;)

ale do rozwiązania? :)
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale do rozwiązania? :)

hm trudno powiedziec- oby;)
368212
368212
  31 Octombrie 2011

dawno mnie tu nie bylo i musze przyznac , ze jaja jak berety :ziober2:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Natomiast z drugiej strony, jesli chodzi o modow i FP... mozna by bylo pokazac troche empatii zamiast ironizowac. Bo wg mnie ma prawo ja bolec.

Pewnie, że ma prawo ją boleć. Każdy ma inną wrażliwość, tak jak napisałaś i każdy inaczej traktuje internet.
Dobrze wiecie, że sama swojego czasu sprawdzałam, szukałam powiązań, pytałam programistów, bo po prostu chciałam jakoś to rozwiązać i pomóc. Ale nic z tego nie wynikło, bo żadnych śladów się po prostu nie znalazło. Tłumaczyło się jej nie raz, nie dwa - a ona dalej swoje, że nie potrafimy dowiedzieć się kto i nie chcemy jej pomóc. Podobnie z tym, że się pojawiają nowe konta - no co my mamy na to poradzić? Nie mamy na to żadnego wpływu, praktycznie nie istnieje coś takiego jak ban, który uniemożliwiłby zakładanie kont komuś, kto nie jest mile widziany. A mimo to ma wieczne pretensje i po prostu nie chce zrozumieć.

massacre
massacre: ale w Polsce chyba nie ma podkladow dla czarnych people? :D

A nie wiem, nigdy nie szukałam z wiadomych przyczyn :rotfl:
Poza tym dla mnie większość odcieni jest za ciemnych :P
mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011

jest taka strona na której są porównane odcienie podkładów i które sobie odpowiadają, ale nie pamiętam adresu:and: nie dam sobie ręki uciąć, ale malami81 powinna ją znać.

a swoją drogą, zszedł mi już wrzód z oka i jestem szczęśliwa

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: hm trudno powiedziec- oby;)

No to trzymam kciuki :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją drogą, zszedł mi już wrzód z oka i jestem szczęśliwa

a co Ci się zrobiło?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj wyszukaj sobie swój revlon i po siatce przesuwaj do danego odcienia z Maca i będziesz miała swój 'odcień' ;)

nie wiem jak :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: No pewnie tak, ale to Ty masz teraz problem do rozwiązania kolorystyczny a nie ja

ja teraz mam problem do rozwiazania czy to nie fejki do kurny nedznej :rotfl:
kolo pracuje w selfridges, nie ma szans by tam byly fejki, wyskoczyl z oferta, ze taniej, bo jakis transfer produktow na outlet, a teraz przez mmaryjke zaczelam szperac w sieci i sie zastanawiam czy aby sie nie wstrzymac, bo moze sie to okazac najzwyklejszym w swiecie wyrzucaniem siana w bloto :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: ale w Polsce chyba nie ma podkladow dla czarnych people? :D

są - Kryolan ma w swojej ofercie :P
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie wiem jak

no to już Cie zaraz znajde :P
mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co Ci się zrobiło?

miałam zapalenie spojówek, w sumie dalej mam i zrobił mim się wrzód na źrenicy i dzisiaj już go nie widzę i się ciesze;d
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: ja teraz mam problem do rozwiazania czy to nie fejki do kurny nedznej kolo pracuje w selfridges, nie ma szans by tam byly fejki, wyskoczyl z oferta, ze taniej, bo jakis transfer produktow na outlet, a teraz przez mmaryjke zaczelam szperac w sieci i sie zastanawiam czy aby sie nie wstrzymac, bo moze sie to okazac najzwyklejszym w swiecie wyrzucaniem siana w bloto :C

Ale to jakiś Twój znajomy czy ktoś z łapanki?
Jak znajomy to chyba by Ci nie wciskał byle czego, no chyba, że sam nie byłby świadomy, w co wątpię :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: miałam zapalenie spojówek, w sumie dalej mam i zrobił mim się wrzód na źrenicy i dzisiaj już go nie widzę i się ciesze;d

O rany, biedna.
Mi się kiedyś jęczmień zrobił, okropne to było, pamiętam i cholernie bolesne.
Nie wiem ile ratunku było w pocieraniu obrączką, a ile w maści z antybiotykiem, ale pozbyłam się dziada :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.