Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 515 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Powiedz mi moja droga, chce odcienie do niebieskich oczu, tak jak pisalas, cos co podkresli ich kolor. Mysle o zieleni.
Zamawiam ze strony, pieprze jakies cichociemne interesy juz :D
http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/154/363/Eyes/Shadow/Eye-Shadow/index.tmpl
albo z prolong wear - beda lepsze niz te zwykle?
http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/154/17338/Eyes/Shadow/Pro-Longwear-Eye-Shadow/index.tmpl
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie dlatego, że jest słaba tylko po prostu to jest jakby taka 'limitowanka' i jest ograniczona ilość w produkcji czy coś...
tak jak pamiętam był wielki szał na paletke Urban Decay - Naked

teraz już jest ona ponoć trudno dostępna a na Allegro chcą zrobić z Niej interes życia XD ale wątpie by ktoś był taki głupi i kupił tą paletke za 360 zł ..
szczerze to juz pisalam, ze nawet nie znam tej firmy

ale jakbym zobaczyla taka oferte zycia za takie pieniadze to pewnie bym sprawdzila autentycznosc.
z kolei w moim przypadku nie stracilam
A dlaczego byl szal na ta paletke? Zwyczajna

Nie wiem czy wiesz ale od jakiegos czasu cały biznes nakręcaja YouTube.
Tam jest dużo dziewczyn - jedna z nich nawet jest promotorką firmy Lancome.
Jedna powie - druga chce mieć a fanki kupują i tym sposobem wszystko wykupuje sie na czas i nikt nie ma strat.
Urban Decay jest bardzo znane w USA - przez to Ty nie słyszałaś o tej firmie.
Czasami są takie typy które kupują po ileś tam sztuk palet a potem gdy już reklamę zrobią dziewczynyz YouTuba ktoś wystawia palety za cene + 50 czasami 100 % wyższą niż była dostępna.
Jak Wy mieszacie
Czy ja pisałam, że nikt nie chce mi pomóc? Wskażcie jedno zdanie gdzie tak napisałam!
Napisałam tylko ŻE NIE MOŻECIE - no bo do jasnej ciasnej przecież nie możecie Nieprawdę napisałam? Rozumiem że macie takie a nie inne możliwości i NIE MOŻECIE dowiedzieć się kto to - nie 'nie chcecie'. Nie mam pretensji o to przecież.
Ja mam tylko żal o te stałe bany. Od wczoraj RedTea się wypowiada tutaj i ktoś mógł od razu zareagować, a poza tym - to ja myślałam że GothicLady ma możliwość żeby dać bana stałego, o Pauli itp to wiedziałam że nie mogą. Tak samo cienfryzjera - 4 razy byly takie sytuacje i dopiero teraz ban stały - o ile jest.
Ja po prostu porównuję to do innych tego typu portali gdzie reakcje są błyskawiczne - tu nie są. No i tyle, czy skonczycie juz pisac ze uwazam ze NIE CHCECIE mi pomóc?