malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Powiedz mi moja droga, chce odcienie do niebieskich oczu, tak jak pisalas, cos co podkresli ich kolor. Mysle o zieleni.

Zamawiam ze strony, pieprze jakies cichociemne interesy juz :D

http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/154/363/Eyes/Shadow/Eye-Shadow/index.tmpl
albo z prolong wear - beda lepsze niz te zwykle?
http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/154/17338/Eyes/Shadow/Pro-Longwear-Eye-Shadow/index.tmpl

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre:

powiem Ci, że ... linia PRO a pomiędzy zwykłą różni się tylko tym, że ta PRO czasami może po prostu zejść ze sprzedaży...
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że ta PRO czasami może po prostu zejść ze sprzedaży...

dlatego, ze jest slaba? czy dlatego, ze jest porownywalna jakosciowo do tych zwyklych?
jaki odcien sugerujesz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: dlatego, ze jest slaba? czy dlatego, ze jest porownywalna jakosciowo do tych zwyklych? jaki odcien sugerujesz?

nie dlatego, że jest słaba tylko po prostu to jest jakby taka 'limitowanka' i jest ograniczona ilość w produkcji czy coś...

tak jak pamiętam był wielki szał na paletke Urban Decay - Naked

teraz już jest ona ponoć trudno dostępna a na Allegro chcą zrobić z Niej interes życia XD ale wątpie by ktoś był taki głupi i kupił tą paletke za 360 zł ..
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak pamiętam był wielki szał na paletke Urban Decay - Naked

szczerze to juz pisalam, ze nawet nie znam tej firmy :rotfl:
ale jakbym zobaczyla taka oferte zycia za takie pieniadze to pewnie bym sprawdzila autentycznosc.
z kolei w moim przypadku nie stracilam

A dlaczego byl szal na ta paletke? Zwyczajna :Woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: paletke za 360 zł ..

:Szok:

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: A dlaczego byl szal na ta paletke? Zwyczajna

Nie wiem czy wiesz ale od jakiegos czasu cały biznes nakręcaja YouTube.

Tam jest dużo dziewczyn - jedna z nich nawet jest promotorką firmy Lancome.

Jedna powie - druga chce mieć a fanki kupują i tym sposobem wszystko wykupuje sie na czas i nikt nie ma strat.

Urban Decay jest bardzo znane w USA - przez to Ty nie słyszałaś o tej firmie.

Czasami są takie typy które kupują po ileś tam sztuk palet a potem gdy już reklamę zrobią dziewczynyz YouTuba ktoś wystawia palety za cene + 50 czasami 100 % wyższą niż była dostępna.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

Jak Wy mieszacie :and:

Czy ja pisałam, że nikt nie chce mi pomóc? Wskażcie jedno zdanie gdzie tak napisałam!
Napisałam tylko ŻE NIE MOŻECIE - no bo do jasnej ciasnej przecież nie możecie :woot: Nieprawdę napisałam? Rozumiem że macie takie a nie inne możliwości i NIE MOŻECIE dowiedzieć się kto to - nie 'nie chcecie'. Nie mam pretensji o to przecież.

Ja mam tylko żal o te stałe bany. Od wczoraj RedTea się wypowiada tutaj i ktoś mógł od razu zareagować, a poza tym - to ja myślałam że GothicLady ma możliwość żeby dać bana stałego, o Pauli itp to wiedziałam że nie mogą. Tak samo cienfryzjera - 4 razy byly takie sytuacje i dopiero teraz ban stały - o ile jest.
Ja po prostu porównuję to do innych tego typu portali gdzie reakcje są błyskawiczne - tu nie są. No i tyle, czy skonczycie juz pisac ze uwazam ze NIE CHCECIE mi pomóc? :woot:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Fajne kolory ma ta paletka, lubię takie :zakochany:
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajne kolory ma ta paletka, lubię takie

Powiem Ci, że paletka jest bardzo uniwersalna - ale cena to niektórzy sobie z dupki wyślili...chociaż teraz widzę na allegro 190 zł ..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci, że paletka jest bardzo uniwersalna - ale cena to niektórzy sobie z dupki wyślili...chociaż teraz widzę na allegro 190 zł ..

No nawet nie znam za bardzo tej firmy / marki :woot:
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No nawet nie znam za bardzo tej firmy / marki

ja po prostu za dużo czytam i za dużo oglądam ... :woot

to jest mój nałóg.. :/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie dostaje w ogole ......

:robi pocieszający budyń: :D
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011

Nie lubię budyniu ... :mrgreen:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie lubię budyniu ...

Jaka wybredna! Już Ci nic więcej nie dam bezczelna babo.
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ale poważnie nie lubię budyniu ..

jestem tańsza w utrzymaniu wolę kisiel :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.