Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 519 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie smutaj ;* Ja powiem tak: bydzie dobrze ;) Musi być ;)
Gdzie tam nabijamy;p
Mam nowe radio w autku i mogę sobie płyt słuchać

O w dupe, bardziej mi się podobał teledysk niż sama piosenka :D tylko dziewczyny były za bardzo chude

Tobie też sie tak nudzi? Bo ja za chwilę wyjdę chyba z siebie. Takiego dnia to jeszcze nie miałam

Muszę Wam powiedzieć, że z papużkami to jest masakra. Nie wiem czy się śmiać czy płakać
Starsza szykanuje młodszą zawsze przed spaniem - ona chce spać na tym miejscu co młodsza, wiec przenoszę młodszą w inne miejsce aby te miała wolne, to posiedzi chwilę i znowu chce iść w te miejsce od młodszej. Nie chce konkretnego miejsca, chce każde które ona zajmie - czy to będzie lewa czy prawa żerdź, czy podłoga czy pojemnik na jedzenie - musi spać na jej miejscu
Dziwi mnie to bo u innych zwierząt jakie miałam tego nie zaobserwowałam.
No i pierwszy lot starszej zaliczony, po dwukrotnym odbiciu się od telewizora i szyby w oknie w końcu ją złapałam bo bałam się, ze skonczy się to wypadkiem śmiertelnym pierwsze ugryzienie do krwi - zaliczone.
Bolało, ta młoda jak dziobie to w ogóle nie boli, ale ona to w ogóle jest.. Nawet po patyku nie umie jeszcze swobodnie chodzić i często spada, nie umie się wdrapać na górę więc muszę ją ciągle podnosić ^^
A teraz idę napić się piwka z TŻ, mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojniej bo narazie siedzą na dwóch różnych patykach
Piosenka w sumie bez szału. A no laski chude, chude... ale one ze stolycy, to pewnie dlatego takie zabiedzone ;p Nie to co ja ;p
Pamiętam jak w 2 gimnazjum każdy się jarał na to:
http://www.youtube.com/watch?v=aJ3-PtUG078

Nooo.... Masakra jest. Zaraz pójdę się umyć, wypije verfexa czy jak to tam i pójdę spać

kiedys na pewno;):*
aaach... hicior w klasie maturalnej:D myslalam, ze kalwi i remi nie beda miec lepszego hitu juz, ale teraz wciaz szaleje za "girls", mimo ze juz ma pare miechow:D
ojj to tez byl hit:) kojarzy mi sie z takim kolesiem, z ktorym wtedy nawalalam eski;)
Prędzej niż Ci się wydaje ;)
A ja byłam wtedy taka młoda i niewinna... oglądałam te "modelki" na vivie i się jarałm;p
Mi się kojarzy w fw i taką wredną Martą, która mnie tylko wyzywała i chciała się bić na boisku ;p a potem poszła do zety na fryzjerkę i leciała na mojego Mańka

mam nadzieje:)
w ogole klasa maturalna i rok 2006 to chyba najlepszy rok w moim zyciu:) tyle akcji odchodzilo, poznalam Sebiego, normalnie czulam, ze zyje:)) zeby tak te czasy sie wrocily

co;)?
na co poszla?

Ja ważę całe 50 kg przy 164 cm wzrostu...chciałabym zlecieć do 47, żeby wkuvić Mańka ;p
Ech... ja bym chciała 2008/2009 tylu facetów wtedy na mnie leciało, tyle imprez, tyle wspomnień... Maniek mnie bajerował... o jaaaa

Ta piosenka ;Every single day kojarzy mi się w wychowaniem fizycznym;p
No na fryzjerkę do zawodówki. I ja chodziłam do 1 LO, ona do 2 zawodówki, a Maniek do 4 technikum i ona twardo na niego leciała... my jeszcze nie byliśmy razem ale mnie wkuwiała

Daj spokój, przecież Ty '92 jestes;p
ja go sila wysle do Kanady albo USA zeby gral w NHL

nie no, zartuje. ale chcialabym, zeby byl w czyms dobry ^^
znowu wychodzi podobny gust

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Ja mam zaledwie 159 i też chce udo zrzucic :D ale nie mam jakoś motywacji :D tzn. mam ale ciągle sobie powtarzam "od następnego poniedziałku, od następnego"

93, matura..