malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Co się dzieje?

takie tam... potyczki miedzypokoleniowe:and:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Octombrie 2011

Widzę, że sobie ładnie nabijacie.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: takie tam... potyczki miedzypokoleniowe

Nie smutaj ;* Ja powiem tak: bydzie dobrze ;) Musi być ;)

Sylvinka
Sylvinka: Widzę, że sobie ładnie nabijacie.

Gdzie tam nabijamy;p

Mam nowe radio w autku i mogę sobie płyt słuchać :lol: I znalazłam płytę, którą dostałam od swojego pierwszego chłopaka w 1 liceum... o jaaaa.. 54 piosenki disco polo i chyba z 5 wersji explosion :zakochany:
Sylvinka
Sylvinka
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Gdzie tam nabijamy Mam nowe radio w autku i mogę sobie płyt słuchać I znalazłam płytę, którą dostałam od swojego pierwszego chłopaka w 1 liceum... o jaaaa.. 54 piosenki disco polo i chyba z 5 wersji explosion

O w dupe, bardziej mi się podobał teledysk niż sama piosenka :D tylko dziewczyny były za bardzo chude :mrgreen:.

Tobie też sie tak nudzi? Bo ja za chwilę wyjdę chyba z siebie. Takiego dnia to jeszcze nie miałam :wtf:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

Muszę Wam powiedzieć, że z papużkami to jest masakra. Nie wiem czy się śmiać czy płakać :and:

Starsza szykanuje młodszą zawsze przed spaniem - ona chce spać na tym miejscu co młodsza, wiec przenoszę młodszą w inne miejsce aby te miała wolne, to posiedzi chwilę i znowu chce iść w te miejsce od młodszej. Nie chce konkretnego miejsca, chce każde które ona zajmie - czy to będzie lewa czy prawa żerdź, czy podłoga czy pojemnik na jedzenie - musi spać na jej miejscu :and:

Dziwi mnie to bo u innych zwierząt jakie miałam tego nie zaobserwowałam.

No i pierwszy lot starszej zaliczony, po dwukrotnym odbiciu się od telewizora i szyby w oknie w końcu ją złapałam bo bałam się, ze skonczy się to wypadkiem śmiertelnym :and: pierwsze ugryzienie do krwi - zaliczone. :rotfl: Bolało, ta młoda jak dziobie to w ogóle nie boli, ale ona to w ogóle jest.. Nawet po patyku nie umie jeszcze swobodnie chodzić i często spada, nie umie się wdrapać na górę więc muszę ją ciągle podnosić ^^

A teraz idę napić się piwka z TŻ, mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojniej bo narazie siedzą na dwóch różnych patykach :nie:

:bye:

styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: O w dupe, bardziej mi się podobał teledysk niż sama piosenka :D tylko dziewczyny były za bardzo chude .

Piosenka w sumie bez szału. A no laski chude, chude... ale one ze stolycy, to pewnie dlatego takie zabiedzone ;p Nie to co ja ;p
Pamiętam jak w 2 gimnazjum każdy się jarał na to:
http://www.youtube.com/watch?v=aJ3-PtUG078
:zakochany:

Sylvinka
Sylvinka: Tobie też sie tak nudzi? Bo ja za chwilę wyjdę chyba z siebie. Takiego dnia to jeszcze nie miałam

Nooo.... Masakra jest. Zaraz pójdę się umyć, wypije verfexa czy jak to tam i pójdę spać :ninja: Ogólnie jakiś dziś nie fajny dzień jest.
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Nie smutaj ;* Ja powiem tak: bydzie dobrze ;) Musi być ;)

kiedys na pewno;):*

styka51
styka51: znalazłam płytę, którą dostałam od swojego pierwszego chłopaka w 1 liceum... o jaaaa.. 54 piosenki disco polo i chyba z 5 wersji explosion

aaach... hicior w klasie maturalnej:D myslalam, ze kalwi i remi nie beda miec lepszego hitu juz, ale teraz wciaz szaleje za "girls", mimo ze juz ma pare miechow:D

styka51
styka51: Pamiętam jak w 2 gimnazjum każdy się jarał na to: http://www.youtube.com/watch?v=aJ3-PtUG078

ojj to tez byl hit:) kojarzy mi sie z takim kolesiem, z ktorym wtedy nawalalam eski;)
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: kiedys na pewno;):*

Prędzej niż Ci się wydaje ;)

Babsy
Babsy: aaach... hicior w klasie maturalnej:D myslalam, ze kalwi i remi nie beda miec lepszego hitu juz, ale teraz wciaz szaleje za "girls", mimo ze juz ma pare miechow:D

A ja byłam wtedy taka młoda i niewinna... oglądałam te "modelki" na vivie i się jarałm;p

Babsy
Babsy: ojj to tez byl hit:) kojarzy mi sie z takim kolesiem, z ktorym wtedy nawalalam eski;)

Mi się kojarzy w fw i taką wredną Martą, która mnie tylko wyzywała i chciała się bić na boisku ;p a potem poszła do zety na fryzjerkę i leciała na mojego Mańka :ninja:
Sylvinka
Sylvinka
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Nie to co ja Pamiętam jak w 2 gimnazjum każdy się jarał na to:

Spójrz na mnie :D ostatnio mi przyrosło - 54 kg :and:

Początek piosenki kojarzę, bo jest taka podobna a całej nie kojarzę w ogóle :ziober2:
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Prędzej niż Ci się wydaje ;)

mam nadzieje:)

styka51
styka51: A ja byłam wtedy taka młoda i niewinna... oglądałam te "modelki" na vivie i się jarałm;p

w ogole klasa maturalna i rok 2006 to chyba najlepszy rok w moim zyciu:) tyle akcji odchodzilo, poznalam Sebiego, normalnie czulam, ze zyje:)) zeby tak te czasy sie wrocily:zakochany:

styka51
styka51: Mi się kojarzy w fw

co;)?

styka51
styka51: i taką wredną Martą, która mnie tylko wyzywała i chciała się bić na boisku ;p a potem poszła do zety na fryzjerkę i leciała na mojego Mańka

na co poszla?:lol2:
Sylvinka
Sylvinka
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: w ogole klasa maturalna i rok 2006

czuje się przy Was zajebiście młodo :rotfl:
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Spójrz na mnie :D ostatnio mi przyrosło - 54 kg

Ja ważę całe 50 kg przy 164 cm wzrostu...chciałabym zlecieć do 47, żeby wkuvić Mańka ;p

Babsy
Babsy: w ogole klasa maturalna i rok 2006 to chyba najlepszy rok w moim zyciu:) tyle akcji odchodzilo, poznalam Sebiego, normalnie czulam, ze zyje:)) zeby tak te czasy sie wrocily

Ech... ja bym chciała 2008/2009 tylu facetów wtedy na mnie leciało, tyle imprez, tyle wspomnień... Maniek mnie bajerował... o jaaaa :zakochany:

Babsy
Babsy: co;)?

Ta piosenka ;Every single day kojarzy mi się w wychowaniem fizycznym;p

Babsy
Babsy: na co poszla?

No na fryzjerkę do zawodówki. I ja chodziłam do 1 LO, ona do 2 zawodówki, a Maniek do 4 technikum i ona twardo na niego leciała... my jeszcze nie byliśmy razem ale mnie wkuwiała :ninja:

Sylvinka
Sylvinka: czuje się przy Was zajebiście młodo

Daj spokój, przecież Ty '92 jestes;p
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale widzisz, dałaś mu możliwość wyboru. Nie chce piłki, to go na siłę nie ciągniesz, tylko pozwalasz korzystać z tych łyżew. A nawiedzony rodzic zaparłby się i za wszelką cenę dążyłby do realizacji tego co on sobie zaplanował, bez względu na to, czy dziecko wolałoby coś innego, chociaż tak samo korzystnego.

ja go sila wysle do Kanady albo USA zeby gral w NHL :rotfl:
nie no, zartuje. ale chcialabym, zeby byl w czyms dobry ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znowu wychodzi podobny gust :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Sylvinka
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ja ważę całe 50 kg przy 164 cm wzrostu...chciałabym zlecieć do 47, żeby wkuvić Mańka

:szok:
Ja mam zaledwie 159 i też chce udo zrzucic :D ale nie mam jakoś motywacji :D tzn. mam ale ciągle sobie powtarzam "od następnego poniedziałku, od następnego" :rotfl:

styka51
styka51: Daj spokój, przecież Ty '92 jestes;p

93, matura.. :ziober2:
Sylvinka
Sylvinka
  31 Octombrie 2011

Styka, jak schudniesz to Ci cycki zmaleją, nie waż się tego robic! :D :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.