Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 520 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Sylvinka: Ja mam zaledwie 159 i też chce udo zrzucic :D ale nie mam jakoś motywacji :D tzn. mam ale ciągle sobie powtarzam "od następnego poniedziałku, od następnego"
Ja tam się nie odchudzam, nie widzę sensu. Widzę tylko tyle, że mniej jem i jakoś nie chodze głodna. No i na siłkę chodzę i będzie rzeźba ;p

O FAK! Ja myślałam, że starsza jesteś

pomalowalam paznokcie i zaczelo mnie strasznie ucho swedziec, niech ktos pomoze i podrapie AAAA!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
spadywuj łajzo

jakies 64/168

styka51: Ech... ja bym chciała 2008/2009 tylu facetów wtedy na mnie leciało, tyle imprez, tyle wspomnień... Maniek mnie bajerował... o jaaaa
no wlasnie:D
pokrecilas skróta;)
styka51: No na fryzjerkę do zawodówki. I ja chodziłam do 1 LO, ona do 2 zawodówki, a Maniek do 4 technikum i ona twardo na niego leciała... my jeszcze nie byliśmy razem ale mnie wkuwiała
cos wiem o byciu zazdrosnym o kogos, z kim sie nie jest;;)
massacre: pomalowalam paznokcie i zaczelo mnie strasznie ucho swedziec, niech ktos pomoze i podrapie AAAA!
Bierze patyka i drapie ucho Asi :D
Ja ZAWSZE jak umaluje paznokcie, to odczuwam potrzebę pójścia do wc, ale to za każdym razem

Ale Ty masz inną figurę... no i te 4 cm to też spora różnica ;c
Kurde, możliwe

Weź nie pierdziel;p Ja osglądam BH 90210 teraz... uwielbiam Dylana, chciałabym takiego faceta

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail