malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, ja miałam kiedyś z tym na prawdę spory problem, a też nie chciałam nakładać zbyt dużo sypkiego, żeby nie wyglądać jak pudernica.

no ja jak mam źle dobrany fluid to się błyszczę jak... :mrgreen:
A sypki do mojej cery się nie nadaje, bo strasznie widać... ;/
FraanCuZia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
FraanCuZia
  1 Noiembrie 2011
justCax:
Po prostu masz świetną cerę. ;>
Adidasowa
Chyba nie jeedna laska , mogłaby pozazdrościć ci urody. ;>
justCax
justCax
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu masz świetną cerę. ;>

gdybym miała świetną cerę, to na co dzień chodziłabym bez podkładu albo z jakimś lekkim, a nie z takimi szpachlami, jak Lasting Performace albo Colorstay ;>
Gothiclady
Gothiclady
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Dobra, jestem w debenhams i nie mogę Maca znaleźć!

kogo to obchodzi? badaj kawałek wyżej :rotfl:
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Wyczułam ironie ;]

Żadnej ironii tu nie było, wszystko napisałam wprost.
Konto usunięte
Konto usunięte: współczuję ; /

Dzięki :* Da się z tym żyć, choć nie jest wesoło, ale pocieszam się, że ludzie mają gorsze choroby :P
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Widzę, że mamy identyczne doświadczenia :-) Choć ja akurat troszkę bardziej wolałam LP niż Toleriane, bo właśnie po Toleriane się bardziej błyszczałam. Ale te kolory... :and:
justCax
justCax
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

;) ostatnio powróciłam do LP bo mi sie twarz leko przesuszyła i o colorstayu nie ma mowy i muszę przyznać , że pokochałam go na nowo;) ja teraz jestem tak opalona, że używam LP numer 105 i jest w sam raz, ale im dalej od wakacji tym bardziej będę bladnąć i znów będzie problem ;/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Noiembrie 2011
Gothiclady
Gothiclady: kogo to obchodzi? badaj kawałek

A co ja, czarny gowniarz żeby muzykę na ulicy z telefonu puszczać? Ja poważna persona jestem :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Żadnej ironii tu nie było, wszystko napisałam wprost.

No to nie ogarniam co złego jest w tym, że ktoś się żali na swoją cerę bądź kilogramy.

massacre
massacre: Ja poważna persona jestem

Co udowodnione jest tym, iż mamy relacje na żywo z poszukiwania Maca :*
mirra20
mirra20
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Ja poważna persona jestem

a nie widać:P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Co udowodnione jest tym, iż mamy relacje na żywo z poszukiwania Maca :*

Zawsze mogę sciemniac! Po ostatnich wydarzeniach tu na forum pare osób pokazało bardzo wyraźnie jak łatwo można kłamać :rotfl:

Tak naprawdę siedzę cały czas w swoim ciemnym małym smierdzacym stechlizna pokoiku i klikam otoczona porozklejanymi na ścianach zdjęciami waszych ciał :kv3:
Natomiast w szafce na poleczce na środku mam zdjęcie Czaka. Postawione w czarnej ramce, obsypane płatkami róż. A przed nim leżą dość świeże zwłoki szczura, którego zlapalam wczoraj szukając w piwnicy pożywienia...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Zawsze mogę sciemniac! Po ostatnich wydarzeniach tu na forum pare osób pokazało bardzo wyraźnie jak łatwo można kłamać Tak naprawdę siedzę cały czas w swoim ciemnym małym smierdzacym stechlizna pokoiku i klikam otoczona porozklejanymi na ścianach zdjęciami waszych ciał Natomiast w szafce na poleczce na środku mam zdjęcie Czaka. Postawione w czarnej ramce, obsypane płatkami róż. A przed nim leżą dość świeże zwłoki szczura, którego zlapalam wczoraj szukając w piwnicy pożywienia...

Buahahahaha :rotfl:
Ja za to ciąglę kryje się z tym, że mam wille z basenem, moje kieszonkowe wynosi 500 zł na dzień, a te wszystkie Prady i LV są dla mnie biedaczkowe...Cięzko jest, nie powiem :rotfl:
mirra20
mirra20
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Zawsze mogę sciemniac! Po ostatnich wydarzeniach tu na forum pare osób pokazało bardzo wyraźnie jak łatwo można kłamać Tak naprawdę siedzę cały czas w swoim ciemnym małym smierdzacym stechlizna pokoiku i klikam otoczona porozklejanymi na ścianach zdjęciami waszych ciał Natomiast w szafce na poleczce na środku mam zdjęcie Czaka. Postawione w czarnej ramce, obsypane płatkami róż. A przed nim leżą dość świeże zwłoki szczura, którego zlapalam wczoraj szukając w piwnicy pożywienia...

:crylol:
poka tego szczura poka
FraanCuZia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
FraanCuZia
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Zawsze mogę sciemniac! Po ostatnich wydarzeniach tu na forum pare osób pokazało bardzo wyraźnie jak łatwo można kłamać Tak naprawdę siedzę cały czas w swoim ciemnym małym smierdzacym stechlizna pokoiku i klikam otoczona porozklejanymi na ścianach zdjęciami waszych ciał Natomiast w szafce na poleczce na środku mam zdjęcie Czaka. Postawione w czarnej ramce, obsypane płatkami róż. A przed nim leżą dość świeże zwłoki szczura, którego zlapalam wczoraj szukając w piwnicy pożywienia... poka tego szczura poka

hahhahahahahahahha , nic nie pookazuj. ;D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Natomiast w szafce na poleczce na środku mam zdjęcie Czaka

Kobieto, naprawdę żal mi Ciebie w tym momencie :) Po co mnie prowokujesz? Po co o mnie piszesz? Nie życzę sobie tego. Nie chce mi się z Tobą polemizować ani dyskutować,po prostu nie życzę sobie,żebyś w taki sposób o mnie pisała.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.