Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 521 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tak. tez tak mam :D
przestan bluznic bo ja nie widze u Ciebie zbednego tluszczu
a widzialas ten z podpisem:
gdybym chcial kobiete o figurze 10-letniego chlopca, to bym sobie znalazl chlopca?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mi rogi zaczynaja rosnac;)- syf z boku czola;) ale wlsnie mi sie konczy okres, w sumie jakis dziwny byl- jednego dnia boli mnie brzuch, nic, drugiego nawala- cos tam sie zaczyna, 3go potop szwedzki, 4 go tez, a 5 juz malo co.
Przecież Ty jesteś szczupła, przynajmniej dla mnie ;)
Weź, jak to denerwuje człowieka...
Podoba mi się.
Lubię to!
Mi jak zwykle się spóźnia... po 40 dni cykle mam

Ale nigdy tak nie miałam. Zawsze cycki tydzień przed zaczynały mnie boleć a teraz mnie tak wysypało ;c
tak sie drocze tylko, wymuszam komplemmenty

podobno w sklepach odziezowych sa lekko wyszczuplajace lustra, zeby zachecic do zakupu

oki, juz nie truje;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a antykoncepce jaka uzywasz? to mi sie ten spoznil, mialam odstep kolo wlasnie 40 dni, ale to dlatego ze implanta odstawilam. mam nadzieje ze teraz mi sie unormuje. zazwyczaj mialam okres jak w zegarku (bez zadnej antykoncepcji oczywiscie)
a to laseczki kojarza? klasyk - jak mozna gejow nie lubic?
http://www.youtube.com/watch?v=WYX0sjP6Za8&ob=av2e