malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: tak, ale ja slucham muzyczki Roxette It must have been love ^^ Whitney Houston I will always love you Bryan Adams Everything I do I do it for you Shania Twain Youre the one

O jaaaaa.... uwielbiam Roxette... :D

Muszę Wam wyznać, że moja twarz daje mi do zrozumienia, iż zbliża się okres :and:
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Bryan Adams Everything I do I do it for you

piekne:D

styka51
styka51: Trochę jest.. no i w sumie fajna babka jesteś... jak kobieta wyglądasz, a nie jakiś podlotek przed 18 ;p

noo tak:) w sumie nigdy nie bylam szczupla- predzej zwyczajnej budowy:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ja ZAWSZE jak umaluje paznokcie, to odczuwam potrzebę pójścia do wc, ale to za każdym razem

tak. tez tak mam :D
Babsy
Babsy: wysylaj ten Green Peace;P

przestan bluznic bo ja nie widze u Ciebie zbednego tluszczu

Babsy
Babsy: tez to widzialam;)

a widzialas ten z podpisem:
gdybym chcial kobiete o figurze 10-letniego chlopca, to bym sobie znalazl chlopca? :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Muszę Wam wyznać, że moja twarz daje mi do zrozumienia, iż zbliża się okres

moj sie skonczyl 2 dni temu :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: w sumie nigdy nie bylam szczupla

ja bylam, w salonie luster w wesolym miasteczku :crylol:

Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Muszę Wam wyznać, że moja twarz daje mi do zrozumienia, iż zbliża się okres

mi rogi zaczynaja rosnac;)- syf z boku czola;) ale wlsnie mi sie konczy okres, w sumie jakis dziwny byl- jednego dnia boli mnie brzuch, nic, drugiego nawala- cos tam sie zaczyna, 3go potop szwedzki, 4 go tez, a 5 juz malo co.
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: noo tak:) w sumie nigdy nie bylam szczupla- predzej zwyczajnej budowy:)

Przecież Ty jesteś szczupła, przynajmniej dla mnie ;)

massacre
massacre: tak. tez tak mam :D

Weź, jak to denerwuje człowieka...

massacre
massacre: gdybym chcial kobiete o figurze 10-letniego chlopca, to bym sobie znalazl chlopca?

Podoba mi się.
Lubię to!
styka51
styka51
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: moj sie skonczyl 2 dni temu

Mi jak zwykle się spóźnia... po 40 dni cykle mam :ninja: Musze się do gina wybrać.

Babsy
Babsy: mi rogi zaczynaja rosnac;)- syf z boku czola;) ale wlsnie mi sie konczy okres, w sumie jakis dziwny byl- jednego dnia boli mnie brzuch, nic, drugiego nawala- cos tam sie zaczyna, 3go potop szwedzki, 4 go tez, a 5 juz malo co.

Ale nigdy tak nie miałam. Zawsze cycki tydzień przed zaczynały mnie boleć a teraz mnie tak wysypało ;c
Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: przestan bluznic bo ja nie widze u Ciebie zbednego tluszczu Babsy: tez to widzialam;) a widzialas ten z podpisem: gdybym chcial kobiete o figurze 10-letniego chlopca, to bym sobie znalazl chlopca?

tak sie drocze tylko, wymuszam komplemmenty:crylol:

massacre
massacre: ja bylam, w salonie luster w wesolym miasteczku

podobno w sklepach odziezowych sa lekko wyszczuplajace lustra, zeby zachecic do zakupu:woot:

styka51
styka51: Przecież Ty jesteś szczupła, przynajmniej dla mnie ;)

oki, juz nie truje;)
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Weź, jak to denerwuje człowieka...

oj nic nie mow, zawsze mi sie chce siku, zawsze cos mnie swedzi... zawsze kot przylezie i chce byc glaskany :rotfl:

styka51
styka51: Podoba mi się. Lubię to!

mi tez :ziober2:

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: Mi jak zwykle się spóźnia... po 40 dni cykle mam Musze się do gina wybrać.

a antykoncepce jaka uzywasz? to mi sie ten spoznil, mialam odstep kolo wlasnie 40 dni, ale to dlatego ze implanta odstawilam. mam nadzieje ze teraz mi sie unormuje. zazwyczaj mialam okres jak w zegarku (bez zadnej antykoncepcji oczywiscie)

Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
styka51
styka51: po 40 dni cykle mam

ciut dlugo:ninja:

styka51
styka51: Ale nigdy tak nie miałam. Zawsze cycki tydzień przed zaczynały mnie boleć a teraz mnie tak wysypało ;c

mnie tez cycki bola najpierw, cos tam wyskoczy na buzce, a brzuch mnie boli pierwszego dnia tylko. kumpele za to zawsze tylko kregoslup nawalal;)
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011

a to laseczki kojarza? klasyk - jak mozna gejow nie lubic? :crylol:

http://www.youtube.com/watch?v=WYX0sjP6Za8&ob=av2e

Babsy
Babsy
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: a to laseczki kojarza? klasyk - jak mozna gejow nie lubic?

kojarze, ale z jakis remiksow:) George za mlodu fajny byl:w00t:
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: wymuszam komplemmenty

pozwe cie o wyludzenie :ninja:

Babsy
Babsy: podobno w sklepach odziezowych sa lekko wyszczuplajace lustra, zeby zachecic do zakupu

to u mnie one nie dzialaja :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.